Snel, betrouwbaar en kwalitatief goed

Perfecte service en snelle uitlevering (ook nu) hebben we als prettig ervaren bij onze tweede order bij hekwerkdirect. Prijzen en kwaliteit zijn goed.

Geweldige service

Snel geleverd, binnen 24uur, jammer genoeg foute kleur. Onmiddellijk rechtgezet, binnen de 24uur de juiste kleur in huis. Vriendelijke klantendienst.

Prima geholpen

Bestelling ging vlot, levering prima op tijd.

Schade maar perfect opgelost

Wij hebben hekwerk besteld voor onze tuin. Bij de levering was er één bovenbuis flink beschadigd. Die zelfde avond foto's en een verslag gemaild van onze bevindingen, na het weekend werd ik netjes terug gebeld met de excuses en dat er zsm een nieuwe bovenbuis geleverd wordt. Twee dagen later wordt de nieuwe buis geleverd! Keurig opgelost..

goede service snelle levering

Enkele jaren geleden een product aangekocht, nu nog steeds een aanvulling verkrijgbaar

Geleverd wat is beloofd

Bestellen en zelf even opgehaald, prima ontvangen en geleverde materialen zijn kwalitatief erg goed. Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Goede levering, website kan helderder.

Website kan verbeterd worden, meldingen over levering/afhalen is niet helder. Website meldt: status wacht op afhalen, dat gaf bij mij de indruk dat de artikelen bij hwd klaar zouden liggen. Telefonisch contact maakte eea duidelijk. De artikelomschrijving van de palen suggereerd dat afdekdoppen bij de levering zou zitten.

Zeer snelle levering. Prima verzorgd.

Zie hiervoor.

perfecte levering en leveringsafspraak

zeer duidelijke site met ruime keuze selectie. goede levering,mooi verzorgd

goed advies en prima service

Makkelijk en snel contact via mail en telefoon. medewerker heeft begrip voor de vragen/problemen van de klant.

Geen bericht over verzending ontvangen

Artikelen besteld, er zou een mail gestuurd worden als het pakket verzonden werd. tot op heden geen mail ontvangen over een datum. Opeens stond er een pakket in de heg! Niets afgetekend door ons, had dus zo iemand anders mee kunnen nemen. Hierover mailtje gestuurd naar Hekwerk direct, zou binnen 24 uur een reactie terug komen maar ook hierover toto op heden niets vernomen. Dus de communicatie is zeer slecht te noemen wat ons betreft!

Super service

Bestelling geplaatst en dezelfde dag nog geleverd omdat ze in de buurt waren. Dat is nog eens efficiënt denken!

Onderdelen voor staafhekwerk besteld

Prima geholpen.

helaas verkeerde slot

helaas verkeerde bestelling gehad .na telefonisch contact de optie gehad om het slot terug te sturen.en te ruilen voor de juiste. Zeer tevreden met de afhandeling.

Goed op paar kleine puntjes na

Prima ervaring. Snel geleverd en goede kwaliteit. Handige online manual hoe harmonicagaas hekwerk te zetten. Zeer tevreden. Voor 5 sterrren kleine verbeterpunten: -Indien bestelling nog niet compleet is maar wel al geleverd wordt met nalevering na enige tijd, gaarne waarschuwing vooraf ipv pas bij levering. Ik moest hierdoor klusjesman weer afzeggen. -Volgens handleiding dient bij elke 50 cm gaashoogte 1 spandraad te worden gemonteerd. Toch bevatte de bestelling maar 2 draadspanners waardoor de 3e spandraad en eigen draadspanner kreeg.

Alles heel vlot verlopen

Hallo, We hadden op zondag ons hek besteld op de website stond dat we rekening moesten houden met extra levertermijn maar dag erna kregen we al bevestiging dat ze dinsdag konden leveren. Alsook mijn vraag om kleur van hek aan te passen werd vlot verwerkt. Enkel bij levering lagen onze hekken onder een andere bestelling waardoor we eerst de bovenste hekken moesten eraf halen, met wat hulp van een buur was ook dat snel verholpen. Ik ben heel tevreden over de service!

Superservice

Verkeerde kleur spandraad besteld. 1 mail achteraan en de juiste kleur thuis ontvangen. Super goed.

Super goede service

Mijn bestelling klopte niet helemaal en de medewerkers hadden daar al rekening mee gehouden, toen ze gingen afleveren. Ze hadden namelijk op de juiste manier gerekend en de materialen alvast meegenomen. Paar spullen had ik dus te weinig en sommige te veel besteld. Wat terug moest werd verrekend en de dag erna desbetreffend bedrag gerestitueerd. Enige aanbeveling van mijn kant zou over de website zijn. Het is namelijk voor een leek niet heel duidelijk uit welke onderdelen een pakket bestaat. Ook bij het afrekenen via de webshop krijg je aan t eind veel regels te zien, waar weliswaar 0 bij staat, maar dingen die niet besteld worden zouden daar ook niet vermeld moeten worden. Kortom, webshop zou overzichtelijker en duidelijker kunnen.

Top Website en Levering

Zeer tevreden met de afhandeling van onze bestelling voor een hekwerk voor over de vijver. Onze kleinkinderen zijn nu veilig.

Toppie

Wat een service van van jullie . Ook het bellen van te voren . En de chauffeurs toppie van te voren bellen en ook nog voor de tweede keer dat ze er met een kwartier zijn . Ik weet waar ik me spullen moet bestellen Vriendelijkgroet Henk

Zeer tevreden over levering en hekwerk

Diverse delen besteld, Netjes geleverd, Top !!

Super snelle en goede service!

Super snelle en goede service! Maandagmiddag besteld en dinsdagmorgen in huis....

Gemakkelijk bestellen, zeer correct afgeleverd door prettige bezorger/chauffeur

Bladkorf gemonteerd, gemakkelijk, er ontbrak een set sluitingsplaatjes. Gemeld en onmiddellijk nagezonden. Uitstekende service!

Geweldige service

Online een order geplaatst en alles lag al heel snel klaar, geen mailtje maar gewoon een telefoontje. Alles opgehaald maar we hadden nog wat extra nodig, geen enkel probleem. Goed advies gekregen en snel geregeld. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren!

Topservice, zeer vriendelijk en persoonlijk

Mooi hekwerk op maat gemaakt. Top!

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK