Filter

een mooi hekwerk en een goede aflevering,zijn er zeer tevreden over.

Het is een mooi product mooie afwerking en goed te verwerken. zijn er zeer tevreden mee.

Super levering

Prima geholpen door jullie chaffeur met het verplaatsen van de 6 meter palen naar onze werkplaats. Super.

Goed en snel

Vriendelijk geholpen.

Prima materiaal en heel snel geleverd

Aanrader

Eenvoudig en goed

Precies wat je verwacht

Bestellen betalen leveren kwaliteit. Precies wat ik verwachtte.

Duidelijke webshop en snelle levering en goed te volgen

snel geleverd

zeer snel geleverd

Snel, degelijk. Flexibel

Miste een artikel. Tijdens ophalen meteen extra order geplaatst via internet en producten werden meteen meegegeven (waren er eerder dan de order!)

Uitstekende service.

Goede webshop en snelle levering.

Netjes en beleefd

Ik kwam binnen en werd.vriendelijk en vlot geholpen.

Snelle levering en heldere communicatie.

Aan te raden

afsluitkapjes met deze diameter moeilijk te verkrijgen , bij deze firma toch gelukt en voldoet aan de verwachtingen ,snelle levering

Geweldige service

Geweldig! Ze nemen de tijd en denken mee met de klant.

Bestelling zeer correct afgeleverd!

Perfect bedrijf voor al uw hekwerk!

gewoon top

Goede en correcte service op tijd geleverd volgens afspraak gewoon top

Bestelling en levering prima geregeld!

Via de website was het duidelijk wat je nodig hebt. Daarna alles besteld en kreeg bevatiging terug. Van te voren netjes geveld over het leveringsmoment. Chauffeur was mooi op tijd en had mooie kraan op de kar om mee te lossen. Nu komend weekend de boel plaatsen. Hopelijk gaat dat met zo voorspoedig als het voortraject!

doen wat wordt beloofd

Ik ben tevreden. De materialen welke ik had besteld werden dag later netjes bezorgd. Zelfs de bestelling die ik iets later had gedaan omdat ik iets was vergeten werd terstond nog meegenomen zodat ik alles tijdig in bezit had. Materialen waren goed. Website is overzichtelijk, snel te vinden wat ik nog had.

Goede communicatie en snelle levering

uitstekend bedrijf

Goede levering met een telefonische nacontrole over mijn toegevoegde opmerking over mijn adres.(lastig te vinden) Goede en concurrerende levering.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, daarmee kon ik de gaas net voor Kerst plaatsen. Prima kwaliteit goed verwerkbaar en de juiste lengte. Als iemand een keer in de buurt is, kijk bij het voedselbos Waspik, dan zien jullie wat er staat.

snelle levering , jammer dat er twee te korte bouten bij verpakt waren

Snelle levering, goed product. Jammer dat de plastic rondje voor de klink te groot zijn.

Alles top gegaan

Vanaf het bestellen tot aan de levering is heel goed verlopen.

Kwalitatief goed materiaal

Snelle service met persoonlijk contact hieraan voorafgaande op de dag voor levering en 1 uur voordat de chauffeur komt voorrijden. Zeker een aanrader. Enig minpuntje is dat het bestellen op de website wat rommelig verloopt.

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK