Filter

Heel tevreden, tijdige levering conform de afspraak.

De bestelling is tijdig conform de afspraak geleverd, waardoor ik direct kon starten met de werkzaamheden.

Komt levering goed na en op tijd

De materialen waaren op tijd geleverd en kompleet goed bedrijf

Verkeerde onderdelen mee gekregen.

Via de website onderdelen besteld. Ik heb ze zelf opgehaald. Bij montage bleek ik een paar onderdelen verkeerd te zijn ingepakt.

Slecht bevestigingsmateriaal

Bij geleverde zelftappers, waren van bedroevende kwaliteit.. 3 van de 4 afgebroken, ondanks 3mm voorboren.. Beugels zelf waren prima..

Correcte levering helaas zonder vooraankondiging

Levering op zich goed en correct verlopen. Alleen geen enkele communicatie over de levering. Klantenservice gebeld, waarbij bleek dat ze al over een paar uur op de stoep zouden staan.

Goed product en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

Scharnieren voor poortdeur besteld die snel geleverd werden en de klus afgemaakt kon worden.

Snelle verzending

Verder geen op of aanmerkingen, wel prijzig maar verder goed

zeer goede service

Komen na wat ze beloven. snel antwoord op je vragen. kwaliteit wat ze leveren

Levering duurde te lang na het geen wat op de site stond

Vanddag bestellen volgende dag in huis. Klopt dus niet

Fijn en goed totaalpakket snel geleverd gekregen.

Ik was op zoek naar een totaalpakket harmonicagaas hekwerk. Bij hekwerkdirect geslaagd! Eenvoudig in te stellen via de website wat je wil qua hoogte, lengte en kleur en vervolgens het totale pakket in je winkelmandje. Binnen een week bericht dat de bezorging aanstaande was, met op de dag zelf een telefoontje. Goed geregeld, levering op koningsdag, met een helpende hand vd bezorger.

nog niet ontvangen

is dit al opgestuurd dan ? we hebben wel een vervoerder gehad maar waren niet thuis zeggen dat ze een briefje in de brievenbus gedaan hebben maar daar zat niks in !

Geweldig goed

Ik had via de mail een bestelling geplaatst, dit omdat ik niet de naam wist van het artikel. Even later werd ik al gebeld. Ik kreeg de naam van het juiste artikel met een link van het artikel. Kon het in een paar seconden bestellen en had het een paar dagen later al thuis. Fijne service

Alles ging goed

Een kleine bestelling geplaatst en binnen 2 dagen ontvangen. Het ging zoals het hoort.

Top geregeld

FF telefonisch contact gehad. Werd op de mail gezet wat ik nodig had en kon het zo bestellen.

Goede ervaring

Snelle en goede service

Netjes geleverd, mooie kwaliteit. Ik moest wat onderdelen wisselen ging erg makkelijk zeer vriendelijk personeel.

Geleverd volgens afspraak

Bestelling eenvoudig, service goed , aflevering uitmuntend

Prima materiaal, goede instructies op website!

Aflevering via eigen chauffeur. Werd daags ervoor telefonisch afgesproken en half uur voor aankomst nogmaals tel contact, perfect. Enige minpuntje; tijdens eerste telefoontje werd aangegeven dat enkele (kleine) onderdelen niet geleverd konden worden met de rest. Alternatief werd voorgesteld waarvoor ik echter niet gekozen heb. Twee werkdagen later werd eea per post nageleverd, zoals toegezegd.

Duidelijk en snel

Positieve ervaring.

Heel Goede service!

Ze reageren meteen als er iets mis is gegaan met de geplaatste bestelling

Prima, met een minpuntje ter verbetering.

Had een 30-tal bevestigingsbeugels besteld voor een bestaand hekwerk. Dit werd door pakketdiens GLS keurig en snel geleverd. Mooie beugels, goede kwaliteit en goede prijs. Echter had ik van Hekwerk Direct geen track en trace nummer ontvangen. Wel een melding dat een koerier zou bellen of emailen over de aflevering. Dat zal gebruikelijk zijn bij het leveren van grote hek-delen. Dit kwam via GLS en had ik graag vooraf een bericht met track en trace ontvangen. Verder dik tevreden.

zeer goede dienstverlening

Het was mogelijk om mijn bestelling op het laatste moment aan te passen aan mijnn vernieuwde wensen/ inzichten

Super geholpen

Had wat spullen nodig om het hek van mijn dochter te repareren. Was haast bij. BINNEN 24 uur de spullen in huis. Hartstikke bedankt.

Niet geleverd.

Niet geleverd vanwege verkeerd adres die GLS zelf had veranderd. Gebeld naar hekwerk direct, deze zouden het regelen. Ik zou nog teruggebeld worden. Dit is niet gebeurd en op mijn ingevulde klachtenformulier is ook geen reactie gekomen, wel kreeg ik de dag erna de rekening.......

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK