Filter

super service

heb een nabestelling geplaats was er zeer snel. zat 1 fout onderdeel in even gebeld en dit werd vervolgens super opgelost. stuurde mij kosteloos de juiste artikelen toe. deze mensen snappen wat service is . ga zo door mensen van hekwerk direct.

Snelle levering en komt afspraken na

Super snel

Super snel verstuurd, besteld na deadline en toch volgende dag in huis

Makkelijk en snel te bestellen

Snelle levering .Vlechtband voor harmonicagaas besteld, blij met het resultaat.

Na dat ik de bestelling had geplaatst was het binnen een paar dagen binnen ben zeer tevreden en zal binnen kort weer bestelling doen gr b van bergen vof

Prima.

Goede service.

Prima .

2e bestelling gedaan,en wederom prima verlopen. Keurige bezorging

Goed bedrijf en de levering goed . Hekwerk plaatsen ging ook goed

Uitstekend geregeld!

Bestelling geplaatst en snelle afwikkeling. Ophalen goed geregeld met wat hulp.

Geen ervaring

Wij hebben nog niets ontvangen dus kunnen we niet beoordelen

Zeer tevreden en zeer compleet.

Mocht u vragen hebben bel! Ze staan u goed te woord en snelle levering.

Betrouwbaar

Bestelde producten zijn snel geleverd en volledig wat ik ervan had verwacht. Kwaliteit-prijs meer dan voldoende.

Zoals verwacht

Doelgericht en efficiënt proces

Goede producten en keurige bezorging

Het bestelde hekwerk (ook het voorheen gekochte) is van prima kwaliteit. Wat je ziet, krijg je ook.

Gewoon correct

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Draaipoortjes met super goed draai en sluitwerk

Helemaal super, snelle en fijne communicatie.

Snel geleverd allemaal volgends afspraak. Waren wat kleine probleempjes maar snel en vlot opgelost. Top Bedrijf!

Gewoon, zoals het hoort

De prijzen voor hekwerken zijn concurrerend. Prijzen voor poorten e.d. zijn behoorlijk aan de prijs.

Uitstekend!!

Prima materiaal in goede kwaliteit. Alles in een keer compleet geleverd. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Typisch zo'n bedrijf waar je graag reclame voor maakt.

Helaas geen montage tekeningen erbij geleverd

Prima hek voor goede prijs. Zou fijn zijn als er iets van een gebruiksaanwijzing bij zit.

Product goed omschreven en snel geleverd

Product goed omschreven en snel geleverd goede kwaliteit. en goede prijs. dus te vrede

Goede service en snelle levering

Na contact te hebben gehad voor meer info mijn bestelling geplaatst. Levering was snel, zorgvuldig en compleet.

Hekwerk compleet en snel geleverd. Helaas beugels verkeerde kleur geleverd nmlk groen ipv zwart

Hekwerk compleet en snel geleverd. Alleen helaas bevestiging beugels en doppen voor de palen bovenop zijn in groen geleverd ipv ral 9005 zwart. Ook nergens een instructie bij hoe vast te zetten of te monteren.

Makkelijk bestellen via de website. Opgehaald in Eindhoven, en hulp gekregen bij het inladen. Vriendelijk, behulpzaam personeel en top product.

Prima geregeld

Bestelling was prima op tijd.

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK