Filter

Goed geregeld

Prima website, prima service Enige nadeel zijn de hoge verzendkosten bij een kleinere bestelling.

Snel en professioneel

Ik werd wederom uitstekend geholpen. Het personeel is professioneel en meedenkend. Het materiaal is allemaal van topkwaliteit. Niks op aan te merken.

Onderdelen tbv gaashekwerk

Mijn bestelling van onderdelen tbv mijn gaashekwerk was binnen een dag gereed om af te halen. Ook afhalen ging erg soepel, stond al klaar en werd netjes meegholpen om naar de auto te brengen.

Perfecte levering en zeeerrrrrr goeie klantenservice

Wat een goeie service! Ik had een bovenbuis te weinig besteld (foutje, bedankt) maar hiervoor is toch een elegante oplossing gevonden om de bezorgkosten te beperken. Zeer tevreden!

Top en op tijd geleverd

Top en op tijd geleverd

Mooi materiaal en snel en kundig geleverd

zoekende naar een degelijke duurzame hekwerk oplossing kwam ik hier terecht. Echt mooi degelijk materiaal, snel en vakkundig geleverd. Er miste 2 dopjes, die werden in no-time nageleverd, dus ook de after sales prima op orde!

Matig

Eenvoudig en helder bestelproces, geleverd volgens planning. Jammer dat de verzonden goederen niet voor verzending gecontroleerd worden. 2 zwarte Locinox sloten besteld, een groene en een zwarte ontvangen. Volgens de doosjes wel 2 zwarte. Ik laat het maar zo echter een volgende bestelling plaats ik er niet meer.

super !

Dit was mijn tweede bestelling ,corekte prijs,zeer degelijk materiaal en snelle levering ,deze firma beveel ik iedereen aan !SUPER !!!

Snelle levering, direct contact met kundig personeel.

Ik had zwart vlechtband besteld en er was per ongeluk een set groene bevestigings bandjes bij geleverd. De juiste zijn na een belletje de andere dag geleverd. Top!

goed bereikbaar, snelle levertijd en behulpzaam

Goed bereikbaar, snelle levertijd en denken met je mee. Ik had iets besteld wat niet paste qua kleurstelling bij een ander deel van de bestelling en toen werd ik gebeld om te controleren of dat wel echt de bedoeling was. Dat vind ik service!

Goede service, snelle levering en topkwaliteit

Ondanks alle omstandigheden door de coronacrisis hebben hebben de mensen van hekwerk direct goede service verleend en snel een top product geleverd

Goed, duidelijk, vriendelijk, kwaliteit.

Goede duidelijke webshop. Levering liet ondanks de Corona crisis niet lang op zich wachten. Dag voor het leveren werden we gebeld met de mededeling dat er de volgende dag geleverd ging worden. Op dag van levering netjes 10 minuten voor levering gebeld door de chauffeur. Helaas was de bestelling niet geheel compleet geleverd, dit kan gebeuren. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en de volgende dag de missende onderdelen nageleverd! #Hulde #Topservice

Prima product en goede prijs!

Verhouding prijs, kwaliteit prima! Levering wel veel later dan weergegeven op de website (2,5 week ipv 5 werkdagen), daar had beter over geïnformeerd mogen worden! Verder alles goed gegaan, van contact met het bedrijf, tot daadwerkelijke levering.

Zeer goed, keurig op tijd afgeleverd en goede kwaliteit. Dank

Super tevreden, en klant vriendelijk. Gewoon top!!

Na een fout van mij eigen, door met bestellen niet op verzenden te klikken. Toch een super service gekregen dat de zending nog mogelijk was. Gewoon top service!! En super goeie kwaliteit!!. Thanks

Levering etc volgens afspraak

Geen opmerkingen. Gewoon alles goed gegaan

goede ervaring maar toch een opmerking.

Online zeer goede winkel. Maar bij levering kan het een en ander wel verbeterd worden

Vlot, goede communicatie en prima hekwerk

Het hek besteld en een opmerking meegestuurd. Vlotte reactie en update over (spoedige) levering. Dag vooraf nog telefonische bevestiging en 30 minuten vooraf een aankondiging. Service is goed en hekwerk prima naar verwachting.

Prima afspraken en bevestigingen. En tijdig geleverd.

Uitstekend kennismaking met uw bedrijf,

zeer tevreden

Spullen op site besteld voor ophalen met volgende morgen een belletje dat alles aanwezig is en bezorgd wordt omdat medewerker daar toch woont. Toppie service

Prima materiaal, kan logistiek wat beter

Bestel, order, factuur en betaal proces ging prima, logistiek ging er wat mis, de toegezegde afleverdag werd niet gehaald, de volgende dag wel. Met SMS en telefoontje vooraf. En levering was echt compleet, ook met RVS bouten, ringen en moeren.

Goede service en snel geleverd

Via telefoon goed geholpen en naderhand via de website besteld. Vlotte levering en het materiaal was precies wat ik nodig had.

Goed produkt.

Personeel zeer behulpzaam bij het ophalen van de spullen

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK