Goede kwaliteit en mooie pasvorm

Ik heb bijna altijd Gabor schoenen aan. Zitten altijd meteen goed.

Duidelijke website snelle levering

Super laarzen!

Mooie enkellaarsjes

Mooie, goede kwaliteit enkellaarsjes. Goede pasvorm. Mooie kleur. Snelle levering!

Snelle levering. Bij telefonisch contact goed te woord gestaan.

Heel tevreden

Goede service, snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling en vlotte terugbetaling bij retour

Ik draag al jaren schoenen en laarzen van Gabor. Draag steunzolen en bij Gabor is altijd een goede fijne schoen/laars te vinden waar steunzolen in passen. Goede kwaliteit en draagcomfort.

Prijs kwaliteit

Twee paar schoenen besteldcen betaald. Snelle levering, maar helaas niet het goed model voor mijn voeten. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden van mijn terugbetaling en dit was snel geregeld, top!

Goed.

Goede kwaliteit. Fijne pasvorm. Snelle levering.

Vlotte service en levering. Goede kwaliteit

Eindelijk laarzen gevonden die perfect passen voor mijn XL kuiten. Mooie vorm en kwaliteit. Besteld online en 3 dagen erna al ontvangen. Top.

Goedemorgen service, mooie schoenen.

Gabor heeft de juiste mast en breedte voor mijn voeten.Daar ben ik blij mee.

Mooie schoenen

Perfect passende schoenen, mooi chique verpakt en snelle levering

Zoeken is supermakkelijk

Je kunt niet alleen het soort schoen en de kleur uitzoeken maar ook het materiaal en de hakhoogte. Vooral het laatste ontbreekt nogal eens op andere schoensites !! :-(

Fijne winkel

Fijne winkel naderhand nog mailcontact gehad snel klantvriendelijk en oplossingsgericht!

top

top

Super goed geholpen.

Ik heb heel lastige voeten. Ben uitstekend geholpen daar een heel vriendelijke mevrouw. Twee paar schoenen gekocht. Eén paar meteen meegenomen, het andere paar heeft ze voor me besteld.

Heel goed.

De ene dag besteld en de dag daarop al bezorgd.

Aankoop en leverproces verliepen volgens afspraak. Verwachting daarmee ingevuld

Blij met mijn half rode laarzen. Mt is goed en ze werden conform afspraak geleverd. Netjes verpakt.

Snelle levering en mooie schoenen Alles naar wens

Tevreden klant....

We hebben de bestelling goed ontvangen en verder heel tevreden. Het prijsverschil berust op een misverstand van een niet officiëlle website. Fijn dat we samen contact hebben gehad en dit misverstand is opgelost. Zo blijven we een tevreden Gabor klant.

Uitstekende service!

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn bestelling is afgehandeld.

Snel geleverd en helaas de schoenen terug moeten sturen, maar ook dit is s snel afgehandeld.

Snelle bezorging.

Heel snel is mijn bestelling bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

Snelle en correcte levering

De schoenen/tas worden netjes verpakt en super snel verzonden. Ben er erg blij mee. Gabor is een mooi en degelijk merk waar ik al jaren schoenen van koop.

Super mooie laarzen die heerlijk zitten. Snelle levering, dus heel tevreden.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.