Snelle levering, schoenen zitten altijd goed.

Goede schoenen, ik heb meerdere schoenen van dit merk.

Fijn dat er ook een F - leest is.

Prijs kwaliteit is zeer redelijk.

Duidelijke website en snelle correcte levering.

Het enkellaarsje ziet er in het echt precies zo uit als op de foto. Dit is soms ook wel eens anders.

Nette en vlugge levering

Zoals steeds in orde

Super laarsjes

Top geregeld

Schoenen zaten super in de winkel, een tweede paar in een andere kleur konden zonder problemen en snel worden opgestuurd. Zonder rijbewijs is dit ideaal.

geweldig!

Bestelt. de volgende dag bezorgd. past precies

Klantonvriendelijk

In Haarlem werken 2 zeer onvriendelijke ongemotiveerde dames. Om die reden geen aankoop gedaan. Je verwacht toch wat extra advies hulp in een winkel. Anders bestel je wel online.

Zeer tevreden, ga zo door!

Hebben grote collectie

Prettige site grote collectie en op tijd geleverd

Perfect netjes en snel

Ik had 2 paar schoenen besteld in verschillende Maten , omdat ik niet wist welke ik nodig had , 1 retour gestuurd en het retour geld stond binnen een dag al Weer op m’n rekening heel netjes gedaan!

Hel goed

Volgende dag in huis. Leuk die doos met die leuke tekst erop. Het voelde als een kado.

Uitstekende hulp bij de aankoop van schoenen.

Ik voelde me welkom in de winkel en werd heel goed en plezierig geholpen door de filiaal deskundige.

Prima geholpen

Verkoopster dacht goed mee met mijn beenlengte probleem. De bestelde schoenen mocht ik teruggeven als de orthopedische schoenmaker de zool niet zou kunnen verhogen. Retourneren bleek niet nodig. Volgende week zijn mijn schoenen klaar. Op verzoek van de verkoopster heb ik aan de orthopedische schoenmaker doorgegeven dat zij graag door hem geïnformeerd zou willen worden voor advies over welke schoenen van de collectie verbouwd kunnen worden.

Snelle levering en afhandeling retour

Jammer genoeg zijn veel modellen niet in de winkel te vinden ook niet in de Gaborstore dus moet je wel via de website bestellen, vind ik op zich erg jammer, schoenen zijn echt wel een product om te passen. Je moet dus eigenlijk al minimaal 2 paar bestellen om een goede keus te kunnen maken. Positief is wel de snelle verwerking van een bestelling en de afhandeling van een retour

prachtige schoen

helaas geen goede maat, maar ook de retourprocedure: perfect

Prima webwinkel door goed maatsysteem

Door het goede maatsysteem van Gabor is het gemakkelijk het juiste schoeisel te bestellen. De levering loopt altijd volgens afspraak. Gewoon goed.

Snelle levering goede kwaliteit en is zoals verwacht!

Snelle levering super mooi merk

Laarzen besteld, zitten heerlijk mooi stoer model en snel geleverd.

Helemaal tevreden

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Heel goed .

Precies zoals ik verwachte uitstekend.

Mooie schoenen en van goede kwaliteit.

Al eerder schoenen besteld en met veel plezier gedragen.

Prima!!

Goed!

Goede overzichtelijke website en snelle levering.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.