Supersnel en supermooi

Mooie producten, wel prijzig

Gewoonweg goed.

De laarzen zien er net zo uit als op de site. De schachtmaat komt ook exact overeen. Heel tevreden met mijn nieuwe laarzen, eindeljk laarzen die om mijn dunne benen passen.

Goede service levering zeer vlug en correct Gabor is een prima merk.

Top service!

Snelle levering, goed verpakt, product volgens foto's... geen verrassingen, gewoon top service!

Klantvriendelijk

Bij problemen met levering wordt er meteen actief ondernomen

Een schoen die meteen zit en waar ik zo mee weg loop. Wennen is niet nodig!

Bestelling levering en product uitstekend

Bestelling liep soepel. Ik ontving de schoenen al de volgende dag. En de schoenen zijn geheel naar mijn smaak en zitten ook heel goed. Ik kon ze meteen een hele dag dragen. Ben zeer tevreden.

Supper snel

En heerlijke schoenen

Mooie collectie

Prachtige collectie schoeisel van hele mooie kwaliteit...zitten gelijk goed qua pasvorm en wordt snel geleverd ...dus een hele goede service van Gabor.

Behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam vriendelijk en meedenken

Mooie laarzen, snel geleverd, ik ben blij.

Mooie kwaliteit laarzen. Zoals weergegeven op de webwinkel site. Snel geleverd, heel goed verpakt. Ik ben blij.

Super snelle bezorging.

Prima laarzen, prima kwaliteit, goede pasvorm. Ik ben er blij mee.

Goed en snel grote collectie

Jullie maken waar wat je beloofd. Goede verpakking en snel bezorgd

Blij mee en prima geregeld

Makkelijk kiezen op de site, bezorging duurde paar dagen maar prima en verder goed gegaan. Blij met de aankoop!

Fijn winkelen

Gemakkelijk en snel besteld en snel in huis.

super snelle service

Fijne en snelle service. Goede levering. Dozen waren nat geworden, maar daar konden jullie niets aan doen.

Goeie pasvorm, prijs kwaliteit prima.

Past perfect, snel en keurig verzonden.

Super goed

S avonds besteld andere dag in huis echt top

Heel goede kwaliteitsschoenen in verschillende breedtematen, veel keuze, heel comfortabel. Heel snelle levering, netjes verpakt! Ik ben heel tevreden!

Bruine enkellaarsjes

Zoals ik gewend ben van Hanor. Heerlijk zittende laarsjes en lopen fantastisch. Heel blijk mee.

Snel en vriendelijk geholpen in de store,juiste maat gevonden.

In de store ben ik zeer vriendelijk en snel geholpen. Ook is het advies welke maat goed is zeer waardevol. Maat was niet aanwezig wel online dit samen online besteld.

Snelle en keurige verzending!

Goed aanbod en zeer snel en keurig verzonden.

In de winkel besteld, thuis bezorgd

Omdat mijn maat niet meer voorradig was in de winkel, kon ik ze terplekke bestellen. Ik had mijn laarzen na twee dagen binnen. Superfijn!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.