Knapte af op eerste zending sneakers. Dit paar was verstuurd in een veel te grote doos. Te vergelijken met die van een verhuisdoos. Belachelijk in één woord. Hierover melding gedaan bij klantenservice. Is goed 'opgepakt' door telefoniste en zij zou hierover melding doen. Tweede keer gelukkig wel een keurige verpakking. Deze sneakers passen goed. Retour aankoopbedrag eerste paar sneakers snel terug. Prima.

Correct

Alles is vlot gegaan vanaf bestelling tot levering

Mooie schoenen maar geven zwart af!

Alweer schoenen waarvan de zolen zwart afgeven op het parket. Het goede merk Gabor met geweldige leest en vaak prachtige uitstraling zou toch zolen mogen gebruiken die niet afgeven! Het is de tweede keer dat me dit overkomt. Eerder kocht ik een paar fantastische felrode sneakers met hetzelfde probleem. Die heb ik teruggebracht. Nu draag ik de nieuwe alleen buiten. Controleren jullie proefmodellen niet, en brengen jullie 2 jaar later weer zo’n schoen uit met foute zwarte zool? Mijn vertrouwen in Gabor heeft een flinke knauw opgelopen.

Gabor instappers besteld en snel en correct geleverd. Helaas moesten ze retour, want bij deze instappers moest ik bij het aandoen steeds de bovenkant goed doen, omdat dit ‘opstroopte’ bij het aandoen: erg jammer! Gaborstore heeft het snel en correct afgehandeld. Mijn complimenten!

Mooie schoenen

Snelle levering. En mooie schoenen en past perfect!

Als het kon, droeg ik nooit wat anders.

Hele fijne schoenen. Passen perfect. Zit als gegoten.

fijne schoenen

fijn dat Gabor verschillende breedtematen heeft én een goede pasvorm (de rollingsoft lopen heel lekker). Bijna al mijn schoenen zijn van Gabor.

Goede ervaring met gabor

De eerste keer via de webstore. Top

Altijd schoenen naar mijn zin!

Ruime keus!

Er is bij de levering geen formuleer voor ebt terug zenden

Als ik nu achteraf verzorgingsproducten voor het artikel wil kopen moet ik verzendingskosten betalen waarom kan dit niet gratis bv binnen de maand

Alles netjes en volgens afspraak geleverd

Gabor is een mooi merk.

Snelle levering en een goede terugzend levering als er iets niet past. Gabor is een mooi metk

Puike schoenenwinkel

Mooie kwaliteit schoenen, goede serviceverlening, ook online. En je kan ze gewoon (ouderwets) bellen, waar vind je dat nog?

Snelle levering en goede communicatie. En hele fijne schoenen!

Prima kwaliteit schoenen, goede communicatie en klantenservice.

Goed verzorgd en verzonden

Voor het eerst iets besteld in de Gaborstore, voor mij voor herhaling vatbaar.

Helaas problemen met het retourneren van een product

Als je een retourlabel via gabor shoes download dan gaat het fout. Je pakket komt dan retour met de opmerking dat gaborshoes niet gaborstore is. Dit is diverse keren gebeurd. Daarna met klantenservice gaborstore gebeld en direct een retourlabel per mail ontvangen waarna het retourneren wel gelukt is.

Fijne schoenen, lopen heerlijk

Weinig laarsjes en schoenen in breedtemaaat H

Keurig juiste artikel op tijd geleverd

Vlotte levering en leuke, makkelijke schoenen

Vlotte levering en leuke en makkelijke schoenen

Snelle levering, product conform foto's.

Netjes en op tijd

Besteld en de volgende dag bezorgd. Netjes verpakt.

Duidelijke website

Alles makkelijk te vinden

Mijn schoenen snel mogen ontvangen en als altijd heeft Gabor een hele goede pasvorm

Makkelijk besteld, heel snel ontvangen!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.