Makkelijk te bestellen en snel in huis. Super fijne schoenen.

Goede kwaliteit schoenen

Vlotte levering en goede kwaliteit. Bestelproces is gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de verzending en levering.

Perfect in alle opzichten

De laatste jaren koop ik alleen nog maar Gabor schoenen. Ik heb maat 37,5 veel zaken verkopen geen halve maten. De schoenen zitten altijd heerlijk. Komt het een keertje voor dat er geruild of retour gezonden moet worden, gaat dat altijd soepel. Ook snelle bezorging.

Voor mij de perfecte schoenen

Een groot voordeel van het merk Gabor zijn de halve maten en de breedte maten. Ik heb aan de ene voet maat 37 en de andere maat 37,5. Omdat maat 37,5 altijd goed zit durf ik makkelijk online schoenen te bestellen. Bij mijn laatste bestelling werd als informatie bij het model schoen aangegeven om een halve maat kleiner te bestelling dat heb ik gedaan en en het klopte door deze informatie zit de halve maat kleiner helemaal goed. Voor mij echt een schoenmerk waar ik blij van wordt en altijd goeie service van Gaborstore.

Kwaliteitsvolle en comfortabele schoenen, vlotte levering.

De sandalen van deze zomer zijn gemaakt voor mensen met grovere voeten. Aangezien ik fijnere voeten heb zijn ze meestal te groot en te wijd. Ik draag meestal Gabor omdat de schoenen zo comfortabel zitten. Maar dit seizoen dus niet.

Tweede poging ok

Bij Gabor heb ik altijd maat 39 (6), behalve bij deze ballerina's, die moesten een maatje groter. Beide bestellingen met 2 dagen in huis en de ene retour vlot afgehandeld, zonder retourkosten.

snelle bezorging, mooie verpakking

Zeer goede snelle bezorging.

Zo blij

Wat ben ik blij dat Gabor schoenen produceert in maat 42 en dan ook nog echt hele mooie schoenen!

Prachtige schoenen, lopen heerlijk en kan er lange afstanden mee lopen, modieus, snelle bezorging en goede klantenservice bij vragen. Perfect!!

Past altijd, heerlijk draagcomfort

Een goed pascomfort, de schoenen lopen heerlijk. Goed verpakt bij de bezorging. De maat die ik heb (42) pas altijd perfect. Snelle levering.

Leuke schoenen voor een leuke prijs.

Heb schoenen online bestelt en verzonden naar een afhaalpunt. Gelukkig snel verzonden en kunnen ophalen. Erg blij met het product.

Erg goed zijn de schoenen

Die is perfect en goed het word gauw en vlug op gestuurd .

Goede pasvorm Snelle levering

Snelle levering!

Goede kwaliteit

Mooie schoenen snelle bezorging

Mooie schoenen snelle bezorging

Super tevreden!

Eindelijk een sandaal gevonden voor mijn smalle voeten. Door de 2 velcro’s blijven mijn voeten goed op hun plaats zitten. De sandalen zijn comfortabel en ook modieus.

Wordt netje geholpen in de zaak

Ben met opruiming in de zaak geweest . Via de site bestelt gaat goed

Goede service, snelle levering

Sneakers werden snel geleverd. Zitten ook nog eens perfect.

Snelle levering en goed verpakt

Alles ccu was zeervdui

Ik vind het fijn als je snel je bestelling binnen krijgt

Vlotte levering

Vlotte levering

meestal goed

Over het algemeen goed, kreeg alleen de laatste keer twee verschillende schoenen opgestuurd. Wel de goede maat en een linker- en rechterschoen, echter het waren niet dezelfde

Helemaal geweldig

Geweldig zo’n zaak die ook mijn maat heeft, modieus is en nog snel en correct ook

prima uitzoek

Snel geregeld en het zit heerlijk !

Comfortabele pas en ziet er toch mooi uit !

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.