Was eerst teleurgesteld, omdat het niet de goede kleur was.

Ik had oranje sneakers besteld, maar het bleken rode te zijn! Uiteindelijk toch blij, want rode zijn ook mooi! En ze zitten perfect, dus toch maar gehouden.

Correcte en goede communicatie en afhandeling !

Klantvriendelijke en overzichtelijke website ! Bestelling verloopt vlot en is goed te volgen door goede communicatie! Duidelijke berichtgeving ivm verzending ! Zeer tevreden over heel de lijn !

Zeer tevreden!

Heb alleen maar Gabor schoenen.

Keurige en perfecte aflevering

Ik heb alleen maar goede ervaring met Gabor ,ook mijn vrienden beveel ik Gabor aan !

ZEER GOEDE ERVARING ALTIJD AL ,EN IK BEVEEL ZE OOK AAN VRIENDEN AAN !

Snelle levering, pasvorm altijd goed

Altijd dezelfde maat bij gabor, ook nu gewoon weer goed.. Schoenen precies zoals op de site. Levering snel en netjes.

Prettig

Snelle service, en goede en duidelijke website.

Prima en betrouwbaar

Zoals gewoonlijk weer prima service en betrouwbaar qua gekozen lever dag.

Blij!

Ik kwam voor schoenen voor onder mijn bruidsjurk. Witte hadden ze niet staan wel een andere kleur om te passen. Ze hebben voor mij de witte besteld en die werden 2 dagen later bij mij thuis afgeleverd. Blij met de hulp, de input én de schoenen!

Leuke slippers besteld. Zitten heerlijke en vlot bezorgd! Top!

Altijd op tijd geleverd en fijne schoenen

Hele fijne schoenen en altijd goede service

Vlotte en correcte service!

Mijn bestelling verliep vlot en werd geleverd zoals in de mail beschreven. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Duidelijke communicatie en komen afspraken na

Fijne schoenen gekocht. Duidelijke communicatie en de schoenen zijn netjes geleverd.

Snelle levering Mooie schoenen en goede pasvorm .. Ik heb maat 42 en dan is het niet altijd vanzelfsprekend dat schoenen goed zitten.

fantastisch

Mooie winkel maar de winkeldame was heel behulpzaam. Mijn maat en kleur waren er niet in de winkel. De verkoopster ging aan de slag met haar pc en vond voor mij de perfecte kleur en maat. Ben haar zeer dankbaar en verdient zeker een pluim op haar hoed.

Goede service, snelle levering, goed contact

Iedere keer weer een goede en snelle levering. Goede service. Super blij met maat 7! In de winkel vaak niet verkrijgbaar. Bestel regelmatig!

Snel en goed

Goede producten, snel geleverd

Als je Gabor schoenen koopt, weet je dat het met de kwaliteit en het comfort wel goed zit.

Top Top Top

Prachtige sneakers met een perfecte pasvorm

Gaborstore is de enige winkel waar ik mijn schoenen/laarzen koop

De schoenen/laarzen en slippers passen altijd zoals ik dat wil. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Dit is mijn shoe store.

Snelle levering!

De bestelde schoenen waren er heel snel! Keurig verpakt en met een lief kaartje erbij. Omdat ik het model al eerder heb gehad, zaten ze ook gelijk goed! Zal zeker nog eens terugkomen.

Zoals altijd … super tevreden!

Ik ben al jaren een trouwe klant en dat zal niet veranderen. Altijd keurig verzonden , op tijd, en als het toch eens tegenvalt … een zeer klantvriendelijke retourpolicy.

Eerste maal rolling soft en heel tevreden!!

Goede site! Grote maten! Gabor favoriete merk! En nu rollingsoft leren kennen... Grote fan!!

Helemaal top!

Sandalen waren niet verkrijgbaar in mijn maat en de gewenste kleur ! Bestelling werd vanuit de winkel gemaakt ! Levering kon 3 dagen duren ? Wat schetst mijn verbazing ze waren er al de volgende dag ! Geweldig ! Wij waren niet thuis maar t pakketje keurig verpakt werd net bij de buren afgeleverd ! Vandaar helemaal top !!

Gemakkelijke bestelling en snelle bezorging.

De webshop werkt handig met alle nodige filters om snel en eenvoudig de juiste keuze te maken. Ik bestelde Rollingsoft sneakers, mijn all time favoriete schoen om comfortabel met mijn steunzolen erin een tijdje door het leven te wandelen. De schoenen werden snel aan huis geleverd. Zonder problemen. Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.