Top schoenen, vlot geleverd

Hippe hakjes die heerlijk lopen, al vele complimenten gehad!

Snelle levering, mooie schoenen

De schoenen zijn precies volgens foto en beschrijving. Zitten ook prima.

Goed product, snelle levering.

In de winkel ging de maat van de sandaal t/m 7 Dus snel op internet gekeken en dezelfde dag maat 7,5 besteld. Super snel geleverd! Dat was voor mij belangrijk omdat ik drie dagen na de bestelling op vakantie ging. Dus dank je wel!

Goede

Ik heb deze schoenen nu voor de tweede keer bestelt ik heb de vorige 5 jaar op gelopen ze zijn nog wel steeds goed voor in het bos ik ben 85 jaar heel veel andere schoenen gehad geen een kon ik zonder pijn lopen ik ben super blij dat ik ze nog een keer kon bestellen ik hoop dat ik er nog 5 jaar mee kan

Goede schoenen en goede service bij Gaborstore.nl

Met een breed arrangement op Gaborstore.nl is er altijd wel een schoen die bij je past. Ik had eerst een maat te groot besteld, maar door de goede service had ik binnen enkele dagen het passende paar in huis en het bedrag van mijn retourpaar op de rekening. De schoenen van Gabor zitten altijd heerlijk. Ik heb dan ook meerdere paren in de kast. Ik houd de site in de gaten, want ik scoor graag nog weer een paar met goede korting. Gaborstore.nl, je ziet mij zeker terug!

Goede uitleg, makkelijk bestellen.

In de webshop vind ik de schoenen vaak nog die ik in de winkel niet meer kan kopen. De goede beschrijving zorgt ervoor dat ik geen miskoop doe.

Goede snelle levering

Schoenen goed en snel geleverd. Passen perfect op maat. Super blij mee

Nog nooit geen problemen gehad top service

Fijne schoenen!

Makkelijk zoeken en filteren. Geen gedoe en weinig poespas.

Schoenen perfect geleverd volgens plan.

Zeer prettig geholpen met begrip voor over laten komen van een ander paar schoenen uit een ander filiaal. Op tijd geleverd. Perfect!

Goede pasvorm en altijd mooie kwaliteit. Levering goed en snel. Ook een eventuele retournering verloopt altijd goed. Ik heb al heel veel schoenen van jullie merk.

Super webshop

Mooie website, goed overzicht in alle modellen. Goede hulp met uitzoeken van pasvorm en model. Snelle levering en makkelijke betaling.

Website duidelijk en overzichtelijk, levering op tijd, verpakking keurig! Ik werd er blij van. Ennn, de sneakers en slippers helemaal goed!!

Heerlijke rollingsoft schoenen gekocht!

Snelle service, goed verpakt, schoenen zoals verwacht, lopen heerlijk!

Omdat ik een grote maat voeten heb bestel ik eigenlijk altijd bij Gabor. Leuke schoenen in een grote maat voor een redelijke prijs.

Vlotte service

Zoektocht naar schoenen in grotere maat verloopt via Gabor heel erg vlot! Vlotte levering!

Mooie winkel met veel aanbod maar de dames die er op zaterochtend stonden waren niet echt vriendelij

Ongeïnteresseerde dames met een chagrijnige uitstraling.

Perfecte afspraken !

Nadat de schoenen niet in de winkel waren, bestelde de dame ze via de website waarna ik ze na 2 dagen keurig binnen kreeg, volgens de afspraak! Heb altijd maat 39 dus past altijd, al jaren en jaren t zelfde merk bevalt uitstekend!

uitstekende service, heel tevreden !!!

superservice, na 2 dagen al geleverd, zo snel, top !!!

Uitstekend service, goed geholpen in de winkel haar

Ik ben blij met mijn aankoop gabor enkellaars. Mooi goed qualiteit ik zou zeker weer kopen schoenen van deze merk. Dank Veni

Snelle service en goede communicatie

Na mijn bestelling bij Gabor werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de bestelling en bezorging. Én ik ben super blij met mijn nieuwe sneakers!

Vlot toegankelijk, en overzichtelijk

Snel besteld op overzichtelijke manier, vlotte levering en een zaligheid aan mijn voeten.

Gabor schoenen top schoenen

Twee paar schoenen gekocht Fijne pasvorm lopen heerlijk.. Prachtige kwaliteit .blij mee . .

Perfecte schoen

Perfecte schoen ook voor mensen met bredere voet

Ik draag graag rollingsoft, maar het binnenwerk valt zwaar tegen.

Waarom is het leren binnenwerk vervangen door dat akelige nieuwe binnenwerk? Het loopt niet prettig. Ik ben heftig teleurgesteld.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.