Gabor is gewoon goed.

Fijne schoenen om te dragen

Vlugge en correcte levering

netjes en vertrouwd

netjes en vertrouwd

Prima snelle levering. Duidelijke communicatie!

geweldig

geweldig

Goede service, omdat de maat niet goed was teruggestuurd en binnen een week geld retour en weer nieuwe schoenen besteld daar ik heel blij mee ben.

prachtige schoenen

2 paar schoenen besteld. Prachtig in het echt. Snelle levering en keurig verpakt.

Goede ervaringen altijd gehad.

Bestellingen altijd snel geleverd en bij een terug zending is het bedrag ook altijd snel terug gestort. Dus al bij al ben ik zeer tevreden over Gabor. Plus dat de schoenen altijd als gegoten zitten. Heb alleen nog maar Gabor….

super

SUPERSERVICE

Goeie ervaring met de Gaborstore besteld en de volgende dag heb je ze al binnen en de GABOR schoen en slippers zijn net pantoffels ik loop heel veel op de gaborslippers.

Snelle en keurige levering

2 paar schoenen besteld. Ze werden snel en keurig geleverd. Wat ik fijn vind is dat het geen pas-schoenen zijn.

Slecht

Hoge sneakers met kleurverschil ontvangen en daarom weer teruggestuurd.

Prima en duidelijke service

Voor de eerste keer Gabor sneakers besteld. Werd goed aangegeven wanneer het bezorgd werd. Zeer tevreden

Fijne website, snelle levering

Fijne website. Snelle levering en goede communicatie

Topkwaliteit voor prima prijs

Ik heb al meerdere malen online schoenen van Gabor besteld en ben steed super tevreden van zowel het product (kwaliteit en pasvorm) als van de levering.

❤️

mijn vrouw

Mijn vrouw is al jaren grote fan van de Gabor collectie. Ik geef haar graag Gabor cadeau en zie dan haar ogen glunderen. Dank jullie wel :)

Handig en snel

Snel ontvangen, goede service

Snelle perfecte levering.

Zo dag besteld. Dinsdag voormiddag reeds thuis bezorgd.

Niets negatiefs aan op te merken!

Schoenen krijg je zoals afgebeeld. Altijd de juiste levering qua kleur en maat. Snelle levering. Ben zeer positief, bestel regelmatig.

Snel besteld snel in huis.

Dit merk aan slippers heb ik al jaren, slippers in div kleuren, heerlijk lopen ze. Je kunt ze de hele dag dragen.

snel en prettig

ik had twee paar schoenen gekocht via de site, helaas moest ik één paar terugsturen, laarsjes waarvan ik de rits niet dicht kreeg. Wel een gedoe omdat je zelf een retourbon moet printen en ik geen printer heb, maar binnen twee dagen was alles geregeld en had ik mijn geld retour. Mijn complimenten.

Correcte afhandeling van mijn bestelling snelle levering en fantastische kwaliteit van de producten

zoals altijd weer prima sandalen van Gabor, snel geleverd door Gaborstrore.nl

Draag altijd Gabor, vanwege pasvorm en mooie stabiele collectie. Schoenen die lang mooi blijven en prima lopen. Gaborstore.nl levert snel en heeft uitgebreide collectie. Zeker een aanrader.

Ik vond het heel goed

Goede kwaliteid schoenen en vriendelijk

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.