Personeel was erg vriendelijk en kon goed advies geven. Voor het eerst gabor aan maar ik kom zeker terug. Schoenen lopen heerlijk (met peesontsteking) Heb ook mooie schoenen gezien ook voor mijn leeftijd 45

Prima bedrijf

Heb altijd alleen maar Gabor schoenen maar helaas waren deze te smal voor me. Heel makkelijk te retourneren en snel je geld terug

De mooie zwarte sandaal was niet in mijn maat in de winkel. Daar besteld en thuis bezorgd!

Prima webshop

Goede omschrijving product met duidelijke gedetailleerde foto's erbij en snelle levering

Mooie heerlijk zittende schoenen en dan ook nog een prima service. Top

Mooie schoenen

Maat 7H besteld, kwamen zeer snel en zitten als gegoten. Heel blij met aankoop en tevreden over snelheid verzending!

Gabor mijn favoriete merk voor mijn schoenen en nu ook een super mooie tas besteld. Levering heel snel en een fijne handige tas erbij. Kortom ik ben heel blij.

De schoenen zijn perfect.

De schoenen zijn perfect. Alleen de bezorging via DHL laat te wensen over. Bezorgen niet aan de deur maar geven het meteen bij een service punt van DHL af. De verlaagd de vreugde.

Normaal ben ik van gabor altijd heel tevreden , nu bij deze steeds een krakend geluid aan mijn linker sandaal , wel een beetje storend en niet prettig.

Goed geholpen toen mijn maat er niet was

Zag een leuke sneaker, maar niet in de juiste maat. Medewerker ging direct kijken of deze online er nog was. Bestelde de sneaker direct. Schoenen werden de volgende dag al geleverd en zitten perfect.

Zeer goede service en de mensen hebben kennis van zaken.

Hierboven al ingevuld

Nog nooit zo’n correcte handeling ervaren

Werking van de site is heel duidelijk en praktisch. De feedback vanaf de bestelling tot de levering loopt vlekkeloos. Het is ook niet de eerste keer dat ik besteld heb maar dit is steeds opvallend hoe alles verloopt. Er zouden hier veel sites van leren. Kortom ‘doe zo voort’

mijn perfecte Gabor!

Mijn schoenen moeten een uitneembare zool hebben en een G-breedte hebben .Op de website van Gabor is er voldoende keus en meer dan op een website van een gewone schoenwinkel. De beschrijving van materialen en vormgeving maken het voor mij gemakkelijk om een paar schoenen te kiezen die mij passen. vooral de serie van Rollingsoft doet mij op wolkjes lopen. Bestelling is gemakkelijk en verloopt vlot. Gewoon tevreden!

Hele fijne schoenen , keurig en snel geleverd! Heel erg blij mee!

Telkens weer top!

Duidelijke website die zeer overzichtelijk is. Na online aankoop verloopt betaling vlot. En de schoenen worden snel en correct geleverd. Klasse dus!

Geweldig website en enormous snelle levering

Fijne en betrouwbare winkel

Snelle levering, juiste produkt. Altijd betrouwbare service

Wederom fantastische service en een superfijne sneake gekocht.

Super goede service!

Super goede winkel

Super goede winkel

Uitstekende en heel vlotte service! Supercontent met mijn aankoop!

De opvolging en levering van mijn online aankoop verliep bijzonder vlot! Ik ben zoooo tevreden met mijn Gabor-aankoop!

Heel mooi en comfortable schoenen

I was searching for a pump that looks pretty but comfortable at the same time. I have been visiting many shops in the town but found nothing perfect for me! But when I went to Gabor, I found several pretty shoes that are very suitable for the wedding occasion I had to attend. The sellers are very friendly and helpful! Although I could not find my perfect size in the shop, I found it online in the end! And the delivery time was very fast! I am so satisfied with Gabor!

Super goed geregeld

In Utrecht kwam ik mijn schoenen tegen, helaas niet in mijn maat aanwezig. Er werd voor mij gekeken of ze bij Gabor nog voorradig waren. Ja hoor, dus besteld en 3 dagen later waren ze al in huis. Top.

Heel fijn geholpen.

Ik was in de Gabor winkel in Enschede om sneekers te kopen , dat wat ik graag wou was er niet meer, de verkoopster was direct bereidt om ze te bestellen, maar ik ben eerst verder gaan kijken zonder resultaat en weer terug naar de Gabor winkel waar ik weer allervriendelijkst werd ontvangen en daar de sneekers heb besteld en na 2 dagen werden ze keurig aan huis bezorgd, super goed geholpen.

Zeer competent vriendelijk behulpzaam personeel

Ik ga meteen terug.

Toffe schoenen vlotte verzending bedankt

Goede bestelling korte wachttijd heel tevreden

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.