Snelle en keurig verpakte levering

Zeer tevreden over de sneakers en sandalen van Gabor. Aan dit lijstje kan ik nu ook de slippers toevoegen. Superblij ermee.

Was super

Ik bestelde schoenen en die zijn perfect geleverd. Goed verpakt. Dus een blije klant.

Goede kennis van het produkt

Mooie schoenen, snel geleverd!

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Goede info tijdens het verzendproces! Ik draag alleen maar Gabor schoenen: goede kwaliteit en je loopt er zo mee weg!

Prima winkel

Vriendelijk en deskundig personeel en een ruime voorraad schoenen.

Super goede levering en op tijd

Vaker besteld altijd op tijd en goede levering

Super service

Besteld en de volgende dag in huis, heerlijke schoenen mijn 2e paar Roling soft

Niet compleet geleverd zonder bericht

Een paar schoenen is niet bezorgd, er is wel betaald.

Mooie schoenen

Vakkundig personeel. Echt heel aardig geholpen. Niet opdringerig. Eerlijk

Duidelijke webshop, snelle, correcte levering, goede communicatie.

Volkomen tevreden !

Prima vwh bestellen .

Ik merk dat jullie zeer toegankelijk zijn. Het bestellen gaat voor mij erg fijn. Online bestellen doe ik zeer weinig ivm een paar x opgelicht te zijn. Het betalen gaat ook heel fijn. Voor mij ideaal. De schoenen koop ik nu zo'n 10jr en de pasvorm is geweldig en mijn eigen zooltjes kunnen er perfect in. Zelfs met de rollinsoft heb ik in 2023 de 4daagse gelopen...dure wandelschoenen ingelopen, maar uiteindelijk de GABOR. Dit is niet om te 'slijmen' maar ECHT waar.

Elke dag een feestje om op te lopen

Heb erg moeilijke voeten en de voetzolen passen perfect in de ozo makkelijk te verwijderen van de inlegzool van Gabor Altijd de breedte goed!! Heerlijke schoenen onmisbaar in mijn assortiment

Goede advisering

Ze deed alle moeite de maat te vinden Uiteindelijk via webshop heeft ze deze besteld

ik ben tevreden, mooie, goed passende en inlegzool compatieble schoenen.

zeer comfortabele schoenen. Door mijne orthobedische zolen moet ik mijne schoenen goed kunnen sluiten, met soepel werkende zijrits is het gemakkelijk. Die model is ook een beetje breder dan gemiddelde schoen, maar oogt wel gewoon. Ik heb al 3.paar wan die model.

Gabor altijd top

Schoenen zitten altijd als gegoten. Mijn zooltje erin en gaan!!

Alles perfect

Alles snel verstuurd. Gabor heeft gemakkelijke schoenen die ook nog eens trendy zijn

Prima service en snelle levering

Een mooi paar schoenen, tegen een uitstekende prijs. Gabor heeft veel keus in mijn maat en passen ook bijna altijd meteen goed.

Uitstekende ervaring

Uistekende ervaring met de Gaborstore. Ik ben een fan van Gabor, Als je de goede maat weet is het een kwestie van bestellen... zitten altijd goed!

Fijne overzichtelijke website

Snelle levering. Gabor is altijd goed qua pasvorm en kwaliteit.

Gewoon een hele goede schoen

Sinds ik eenmaal precies weet wat mijn goede maat en pasvorm is, is de keuze op de webwinkel veel ruimer dan die in de winkel in mijn woonplaats. Daar word ik al snel verleid om toch maar die schoen te nemen die op voorraad is, op de website is de keuze groter. Jammer voor de plaatselijke winkel, maar mij wordt een miskoop bespaard.

Top service en schoenen

Schoenen in Arnhem besteld omdat ze in fuchsia roze niet meer aanwezig waren. Keurig vlgs schema verzonden. Schoenen zitten heerlijk

Super schoenen !

Snel bezorgd en vooral mooie sneakers die prima zitten !

Erg fijn geholpen

Ik ben heel fijn geholpen veel geduld en vriendelijkheid van het personeel

Zeer tevreden, besteld en binnen 2 dagen in huis!

Heb al vaker schoenen van Gabor besteld De service is zeer goed en de kwaliteit ook. Ben heel tevreden met mijn aankoop.

Tevreden

Schoenen komen overeen met de afbeelding. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden over de verzending. Na 2 dagen werden de schoenen bezorgd. Top schoenen!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.