Een goede winkelervaring

Artikel goed te vinden op de site. Na het bestellen binnen een goede termijn in ontvangst kunnen nemen.

Besteld op duidelijke site

Besteld en snel gekregen.

Super gewoon!!!

Op dit moment ben ik door operatie niet mobiel om naar de winkel te gaan. Dus dacht ik dan probeer ik het op deze manier. En dat was een schot in de roos. Heel handig. Super gemakkelijk!!! Gabor bedankt voor de goede service!!!

snel en goede informatie zijn op website te vinden

In de Gaborstores was de maat en type sneaker niet op voorraad, dus hebben we via internet gezocht en de juiste sneaker gevonden. Bestellen was simpel en de levering was senl

Altijd geweldig

Ik draag nagenoeg alleen Gabor.. perfecte pasvorm, zolen kunnen er uit. Goede en mooie kwaliteit.

Geen gedoe en zit altijd prima

Ik koop altijd online omdat er bij mij in de omgeving geen gabor winkel zit. Alle aankopen zijn altijd goed en de gabor schoenen zijn van goede kwaliteit en zitten prima.

Precies zoals afgesproken

Levering en product precies zoals gewenst. Schoenen zitten perfect

Kwalitatief en betaalbaar assortiment

Gabor is de schoen die mij perfect pas omdat ik brede voeten heb en ook een hoge wreef. Ik slaag dan ook altijd voor een mooie schoen bij Gabor.

Heel snel geleverd! Goed verpakt.

Snel geleverd.

Snel en goed geregeld

Bestelling was makkelijk, snelle bevestiging en op tijd bezorgd.

De service in de winkel was top , super aardige dame die mij geholpen heeft

Schoenen moesten besteld worden, maar binnen 2 dagen had ik ze al thuis . Dus konden nog snel mee het koffer in

Snelle verzending

Schoenen zijn snel verzonden. Wel verstuurd in een niet originele gescheurde doos, verfrommeld papier en overgeplakte etiketten.

Snelle nette service voor fijne schoenen

De site van de Gabor is een Feetje om naar te kijken. Ik was op zoek naar vrolijke schoenen. De groene sneakers met H leest zijn een genot om op te lopen. De service is netjes en snel.

Prima service, prachtige en fijne schoenen.

De bestelling en levering verliep heel vlot. De schoenen van Gabor zijn voor mij geweldig. Ik draag geen andere merken meer. Gabor is in breedte maten en halve maten verkrijgbaar en zelfs nu net na een voetoperatie lopen de Gabors fantastisch. En ze zijn ook nog eens prachtig.

Gabor, altijd goede kwaliteit

Gabor levert goede kwaliteit komt ook de afspraken na Gabor doet wat het zegt en belooft!

Super, ik draag alleen maar gabor schoenen , mooie schoenen goede kwaliteit

Toen ik in de winkel kel kwam wist ik meteen om welke schoen het zou gaan toen ik die ëenmaal zag staan wilde ik het direct passen.de pas vorm was geweldig .de hoogte kon ik mee overweg.bij het online bestellen werd ik keurig netjes geholpen en een paar dagen later was de levering voltooid. Hoe mooi allemaal. Klaar voor de zomer. Heb er zin in om ze te mogen dragen.weet jullie winkel nu te vinden. succes en ga zo door. Annet

Perfect geregeld

Uitgebreide keuze

Uitgebreide keuze makkelijk te bestellen. De pumps die ik kocht zitten als pantoffels, ik kocht direct hetzelfde model in een andere kleur

Alles volgens afspraak geregeld

Betrouwbaar, zoals altijd

Gabor biedt goede stijlvolle schoenen voor een faire prijs. De kwaliteit blijft al jaren gelijk, het is dus zorgeloos schoenen kopen via Gaborstore.nl

goede service

Al jaren bekend met merk Gabor; een goede kwaliteit/prijs verhouding. Fijn dat er nu een Gabor Store in Breda is.

Correct, vlot

Snel geleverd, correct, kortom geen winkel meer nodig

goed product en pasvorm

Al een paar jaar mijn favoriete merk

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.