Wat een heerlijke schoenen.

Bestellen gaat vlot. Tijdstip van bezorgen klopt. Schoenen zijn geweldig!

Helemaal prima!

Snelle correcte levering!

Prachtige schoenen en fijne service

Hele mooie schoenen voor mijn werk. Snel verzonden en precies zoals omschreven!

Netjes opgelost

Ik had een beschadiging aan een nieuwe schoen. Naar de winkel in Den Bosch geweest keurig opgelost!!

Super snel

Mooie slippers besteld, volgende dag al in huis. Goede snelle service en een super overzichtelijke website. Een AANRADER

Super goed!

Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Super snel geleverd. Gabor maakt hele toffe en kwalitatief goede producten die ook echt lang mooi blijven.

Snel en netjes geleverd

Snel, accuraat en prima in orde!

Heb al meer besteld bij gabor en tot dusver nooit problemen gehad of teleurgesteld geweest!

modieuze en goed passende schoenen

aandoen en fijn lopen.

Snel correct en geen plastic

Prima, erg blij met mijn nieuwe sandalen

Snelle goede levering

Op zondag in de winkel besteld en dinsdag al geleverd. Super blij met mijn slippers!!!

Ruime keuze, vlotte levering, prima kwaliteit

Telkens weer tevreden over mijn aankopen

Prima schoenen, prima service

Fijne schoenen, helaas wel in snel tempo behoorlijk in prijs verhoogd.

Prima geregeld.

De verzorging en aflevering is prima geregeld. Heb nog geen ervaring met retourneren. Hoop dat het net zo goed is.

Het is gewoon gelukt!

Ik heb een paar sandalen besteld. Maat 43. Ik hoop dat ze passen.

Kwaliteitssandaal en toch met de mode mee

Geweldig.

Snelle levering en fijne communicatie. Heel blij met de gabor schoenen.

Gewoon, al vele jaren een betrouwbare schoen

Ik draag al wel 50 jaar Gabor schoenen, en met heel veel draag comfort

Snelle levering van prima product

Het kiezen op de site gaat gemakkelijk. De schoenen die ik in geen enkele winkel kon krijgen, waren nog wel beschikbaar op de site. Bestellen en betalen ging vlot. De schoenen werden volgens afspraak binnen 2 werkdagen aan huis geleverd.

Makkelijke en duidelijke webshop

Goede waarheidsgetrouwe foto's. Makkelijk te bestellen. Heel snelle levering!

fijne pasvorm en zien er ook nog eens leuk uit

ik koop al jaren Gabor schoenen. Ze zitten als gegoten en zien er ook leuk uit. Kan altijd wel slagen of het nu om sneakers gaat of sandalen.

Comfortabel modieus

Snelle verzending, goed verpakt, pasklare mooie schoenen, verrassend comfortabel

Altijd kwaliteit, bestelling is altijd goed. Mooie sneakers voor mijn moeder die 84 jaar is.

Duidelijke website, snelle service en kwaliteit producten

Ik bestel al jsren bij Gabor. Perfecte pssvorm.voor mijn smalle maar grote voeten. Weet welke maat ik moet hebben en past altijd perfect. En goede service.

Gekregen wat ik had besteld, lopen prima!!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.