Ik reisde van Wezep naar s’Hertogenboch om daar mijn schoenen te kopen, voor de bijzondere pasvorm .

Ik had daar eerder schoenen gekocht die zo bijzonder goed zaten. Deze pasvorm kon ik nergens bij ons kopen. Ik

Keurig, goede communicatie en goed verpakt

Leuk tekst op buitenkarton. Er zou nog een briefje bij kunnen welke onderhoudsmiddelen te gebruiken. Of dat meteen bij aankoop aanprijzen.

Het bestelde artikel werd binnen 2 dagen bezorgd,zoals het oom werd aangegeven

Super fijne schoenen

Ik koop altijd Gabor, omdat deze gewoon meteen fijn zitten , je kan er kilometers mee lopen zonder pijn aan je voeten, ik raad ze iedereen aan!

Goed, modieus en een comfortabele herenschoen

Schoenen lopen vanaf het begin gelijk prima. Geen.klachten aan mijn voeten.

Super!!

Heel fijn geholpen in de Gabor store in Den Bosch

Snelle levering en goed ingepakt. Mooie schoenen

Levering snel en keurig, echt een aanrader

Geweldig.

Heel blij met mijn Gabor schoenen. En heel blij, met de goede en snelle Service. Ik zal zeker weer bij jullie Gaborstore bestellen. Heel Hartelijk dank,.! Jopie Meijer-Draaijer.

Wel vaak Gabor schoenen gekocht en nu voor het eerst via de website. Verrassend goede service!

Nog nooit iets retour gestuurd!

Dankzij de duidelijke informatie over de maat, de breedte van de schoen kan ik de juiste keuze maken. De prijs is prima en het aanbod in mijn breedtemaat ook. Ik ben een tevreden Gabor fan.

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop je ziet gelijk wat er geleverd kan worden. Voor de levering wordt je goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevindt. Ik zou deze webshop zeker aanraden.

Geweldig service en prachtige schoenen

Ik had twee paar schoenen besteld waarvan er een paar wat aan de krappe kant waren. Die konden kosteloos terug, terugbetaling was zo gepiept en ik ben tijdens het hele proces op de hoogte gehouden. Het andere paar zit als gegoten en staat fantastisch. Helemaal happy met Gaborstore!

Gabor past bij mijn voeten

Altijd goede pasvorm

geweldig fijne schoenen

Ik heb dit keer gekozen om rolling soft gabot schoenen te bestellen via de site van Gábor het is me prima bevallen snelle levering een hele mooie schoenen Voldoen aan mijn eisen omdat ik steunzolen nodig heb mooie srevige modetne schoen vooor rok jutk erg erg blij mee Zelf ben ik 61 jaar maar ik voel me hier Niet oud in . Het is eigenlijk gewoon een mooie moderne sneaker dan goeie kwaliteit

Geweldig snel en duidelijke omschreven

Mooie schoenen

Mooie schoenen , snelle levering goede communicatie en ze zitten heerlijk en staan mooi

Zeer tevreden!

Erg snelle levering,top!

Altijd correcte levering. Chapeau!

De schoenen worden altijd volgens afspraak geleverd. Ook de omschrijving van de schoen is duidelijk. Erg blij mee.

Ruime keuze, snelle levering!

Fijn dat mijn maat (43) ook verkrijgbaar is bij Gaborstore en dat je bestelling snel wordt geleverd.

Koop alleen Gabor

Heb geen makkelijke voeten,met dit merk loop ik probleemloos! Zelfs mijn Podoloog,loopt weg met Gabor schoenen. Hij vond ze de betere schoen, en zoals hij zei, misschien wel de beste!

Geweldig!

Veel keus en de schoenen zitten geweldig.

Nette verzending en snelle handeling

Via de website besteld en met duidelijke omschrijving afgehandeld, nette verpakking bezorgd op de afgesproken tijd.

Precies volgens verwachting ontvangen!

Al meerdere keren hier besteld en is betrouwbaar en ben blij met mijn nieuwe schoenen!!

Net als de goede kwaliteit schoenen een zeer goede en duidelijke website

Ik kon in ieder geval alle soorten van Gabor vinden. Deze staan niet allemaal in de winkel. De levering was super snel en de schoen is precies wat ik zoek

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.