Vluge levering

Prachtige sneakers, comfortabel. Snelle en correcte levering. Ben fan van jullie merk. Al mijn sneakers zijn van het merk Gabor. Blijf bij jullie bestellen. Vivi De Brouwer

Prima shop

Overzichtelijke site met aangenaam gebruikscomfort, snelle levering,... Ik ben supertevreden

Gabor schoenen, mijn schoenen! Snelle service volop keuze, altijd goed.

Mooie schoenen, snel bewerkt!

Altijd goede service, goede kwaliteit.

Netjes geleverd

Binnen twee dagen geleverd, netjes verpakt. Gabor is altijd goed, mijn favoriete merk. Ook retourneren is geen enkel probleem.

Mooie schoenen die heerlijk zitten en snelle service

De schoenen zagen er precies uit zoals op de foto en zitten echt als gegoten! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe paar schoenen. Daarnaast werden ze ook nog heel snel thuis geleverd en heb ik een paar wat te groot was snel voor een andere maat kunnen ruilen.

veel keuze on lijn

snel en in vele maten te krijgen ,veel keuzen in kleur en modellen. snelle leverring gemakkelijke betaal mannieren

Geleverd volgens afspraak

Foto's komen overeen met realiteit

Netjes ingepakt, snelle verzending, product ziet er goed uit

Besteld voor mijn buurvrouw zonder internet. In de winkel heeft ze deze niet kunnen vinden. Kleine moeite om ze voor haar te bestellen. Ze was er heel blij mee.

Snelle levering. Pasvorm van schoenen erg goed.

Snelle levering. Pasvorm van schoenen erg goed.

To-the-point

Er was een misverstand. Ik belde. Meteen opgelost.

Goed advies en heel fijn geholpen

Ik vind Gabor een heel fijn merk .Een prima pasvorm, en een goede keuze aan schoenen.Kortom ik kan het iedereen aanbevelen !

Heldere duidelijke communicatie prima service

Buitenewoon vriendelijke en deskundige winkelmedewerker in Arnhem!

Tegen sluitingstijd nog even binnengestapt, ik liep langs en kon de verleiding niet weerstaan. Prachtige sandalen gevonden, de goede maat was er niet meer...Geen probleem! In no time besteld, twee dagen later in huis. Top!

De oplossing voor moeilijke voeten

kwaliteitsvolle schoenen, modieus en de breedte maten maken deze schoenen tot de meest complete schoen.

Mooie pasvorm

Brede keus, snelle levering ook voor moeilijke en grote voeten

Gabor store, handig en leuk!

Een snelle levering van een topproduct dat volledig aan de beschrijving voldeed. Zowel in kleur, kwaliteit, maat, .... Merciekes!!

Uitstekend.

Mooie slippers, goede kwaliteit en prima verpakt en mooi op tijd bezorgd.

Waar voor je geld

Omschrijving van de schoenen voldoen ook aan de verwachtingen. Ik zweer bij Gabor. Snelle service

Heel goed georganiseerd

Uitstekend geholpen in GaborStore denBosch, maat schoenen niet aanwezig, besteld , thuis kosteloos bezorgd binnen enkele dagen.

Netjes geholpen

Er werd tijd voor je genomen en goed geadviseerd . Maat niet aanwezig ,dan wordt het opgestuurd ,niet goed dan terugbrengen en geld snel terug gestort . Goede service

Overzichtelijke site, mooie artikelen en bovenal...snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht en makkelijk te bestellen

Super snelle levering en prachtige schoenen!

Perfect!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.