Blij mee!

Mijn favoriete instappers besteld omdat ze in de winkel mijn maat niet hadden. Vandaag besteld, morgen geleverd. Heel fijn dat dit geen loze kreet is maar gewoon zoals het werkt bij Gabor. Heel veel dank en graag tot een volgende keer.

Snelle levering en gabor heeft veel keuze en zitten naar volle tevredenheid:-)

Perfecte pasvorm en kleur

Weer goed veslaagd. Fijne schoen met de juiste kleur en pasvorm. Zeer snelle levering. Alles weer naar wens verlopen. Bedankt

Een goede kwaliteit, voor een goede prijs.

De laatste aankoop waren schoenen die heel goed lopen, erg blij mee. Maar vooral wil ik vermelden dat ik heel goed werd geholpen bij /door de service dienst. Dus ook heel blij mee. Sowieso heeft Gabor goede schoenen.

super

De eerste keer dat ik bij Gabor stores bestel is mij zo goed mee gevallen en super tevreden van de snelle levering Ga er in de toekomst zeker nog bestellen

Geweldige loopcomfort in moderne stijl

Ik ben blij met Gabor schoenen, omdat zij veel breedte maten hebben om te kiezen. Mijn laatste aankoop met breedte K is weldaad voor mijn voeten, als je ouder wordt is vervorming van voeten een feit. Mooi opgelost hierdoor

Goede schoen goede pasvorm

ik heb een grote voet kan meestal niet slagen in de winkel bij jullie wel heel veel keus. super fijn.

Heerlijke sneakers gekocht. Zitten in 1 keer goed. Geen blaren of knel zittende voeten. Ook snelle levering zoals belooft. Binnen 1 dag in huis!

Als je druk bent, zoals veel mensen ,is dit een overzichtelijke site.

Alles overzichtelijk op de site. Verhouding prijs/kwaliteit is goed. Snelle levering.

Super snelle levering

De dag na de bestelling had ik mijn bestelling al binnen.

Altijd goed. Maat. service, kwaliteit, look!

Zoals altijd weer super tevreden over mijn nieuwe Gaborschoenen. Comfortabel en altijd de juiste maarvorming.

Het is nooit een teleurstelling

Al een aantal jaren koop ik jullie schoenen, vooral sneakers! Maar ook de pumps en de laarzen zitten fantastisch. Allemaal kleuren die je vrolijk maken als je dat al niet was!

Ruime keuze, vlotte levering

Gabor heeft voor iedereen de juiste schoen. Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer ze geleverd gaan worden. Vlotte levering, schoenen zijn in het echt net zo mooi als op de website.

Geweldig!

2 paar sneakers gekocht bij Gaborstore Den Bosch. De dames daar zijn ontzettend aardig en doen alles om je te helpen. Ik ben niet altijd even makkelijk, want ik heb 2 verschillende voeten, dus niet alles past altijd. Maar dat is nooit een probleem! Dus bij deze mijn complimenten.

Perfecte schoen

Overzichtelijk site, binnen 2 dagen geleverd. Ik trek de schoen aan en kan er direct weg mee wandelen. Perfecte pasvorm. En in allerleukste kleuren te bestellen.

Helemaal te gek

Ik draag al jaren Gabor schoenen omdat alles klopt de pasvorm het model de neutrale kleuren. Ik word er wel gelukkig van.

Op tijd geleverd maat ok

Ben heel content van merk gabor vlugge levering produkt en kleur zoals de omschrijving

Betrouwbaar en efficiënt

Als ik een bepaalde kleur niet meer vind in de winkel, koop ik online. Ik ken Gabor goed en het is dus geen risico. Ik vermijd terugzenden. Is tot nu toe nooit nodig geweest. Zeer aangename eenvoudige schoenen; k heb ze in alle kleuren , leuk!

Super schoenen gekocht

Heel blij met mijn aankoop. Snelle levering. Keurig pakketje en netjes afgeleverd.

Kwaliteitsschoenen

Sedert mijn rugoperatie heb ik behoefte aan degelijke en kwaliteitsvolle schoenen. Bij Gabor vind ik steeds mijn gading zowel wat slippers, sneakers als geklede schoenen betreft. Voor mij is het belangrijk dat ik de zool kan uithalen en steunzolen kan inleggen. Ik kan Gabor aan iedereen aanbevelen omwille van zijn modellen, kwaliteit en keuze !!

Mijn bestelling goed ontvangen

Mijn bestelling goed ontvangen, alleen jammer dat het meest dichtbij zijnde dhl-punt niet gekozen kon worden.

Snel en correct

De schoenen waren er de volgende dag al. Dus snel. Prima kwaliteit, zitten als gegoten. Ben er reuze blij mee!

Snelle levering mooie sandalen

Sandalen besteld die de volgende dag al geleverd werden en prachtig zijn, zitten ook heerlijk!

Goede stevige leuke modieuze kleurrijke stoppers

Ik heb gouw last van mijn voeten ,stevige schoenen die lang mee gaan zijn dan erg fijn . Ik werk in de zorg met lange dagen op de voeten staan. Voor ontspanning Wandel ik graag

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.