Uitstekende service en snelle levering

Snelle levering, persoonlijk contact bij twijfel van pasvorm.

Ik heb nog niets gehoord van mijn retour zending

Misschien hoor ik morgen wat

Goeie schoenen en geweldige service

Uitstekende voorlichting hoe je je schoenen/laarsjes verzorgd.

Vriendelijk geholpen

Tijd om rond te kijken. Dan passende maat kunnen passen. Van de kleur die ik wilde gepast en goede maat besteld afgerekend en thuis laten bezorgen

Snelle service, mooie degelijke schoen

Duidelijke website, snelle servie, heerlijke schoenen

Altijd goed!

Ik ben gek op Gabor, elk nieuw paar voelt als een stel pantoffels

Super snel

Zeer snelle service

Toffe laarsjes

Toffe laarsjes met mooie teen , wel naar smalle kant

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Bijzonder snelle levering van het juiste product

Zeer goed personeel met goede ervaring en ook nog vriendelijk en beleefd ook en behulpzaam

We rijden er graag 35 km voor

Heerlijk schoenen

De Gabon schoenen geven steun en zitten heerlijk.

Prima, snelle levering

Jammer dat het twee pakketten waren in een bestelling

Mooie lasrsjes

Geweldige enkellaars,zeer comfortabel

Zit als gegoten en lopen heerlijk. Mooie donkerbruine kleur,precies als op de foto. Kan voor netjes en casual dragen,kortom heel blij mee. Levering ook snel en goede communicatie

Bruine laarsjes zijn duurder dan zwarte laarsjes van hetzelfde type.

Deze wetenschap kwam eigenlijk pas bij de kassa bij mij binnen omdat ik dit nog nooit heb meegemaakt. Personeel zat er ook mee in de maag. Erg vriendelijk allemaal. Wel.

Goed en korrekt

Zeer goede website enkel.mis ik het gewicht van de schoen of laars. Ik koop regelmatig rollingsoft maar sommigen zijn licht in gewicht wat ik zoek maar sommigen zijn zwaarder......

Altijd alles in orde, picobello

Ben steeds tevreden over de kwaliteit, de service, kortom over alles

In Utrecht gepast, vroeg om een andere kleur, ze gaf aan deze wel online te kunnen bestellen. Een paar dagen later had ik ze al in huis.

Erg goed

Snel bezordg en voldoed aan verwachting

aardige en behulpzame verkoopster

zie boven

Snelle verzending

Altijd een goede en snelle verzending

Goede en snelle service

Fijn om met iDeal te kunnen betalen! Prijs kwaliteit is prima in verhouding. Snel geleverd.

Keurig en snel

Bestellen ging eenvoudig. Helaas maatje te klein, eenvoudig retour, snel geld terug en maatje groter snel binnen. En ze lopen heerlijk.

Zeer behulpzaam

Omdat er in mijn maat alleen nog 1 kleur was die me niet aansprak heeft de verkoopster op internet gekeken naar de voorraad en de gewenste kleur besteld. Dit werd thuisbezorgd

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.