Snelle levering en makkelijk retour

Mooie sandalen besteld die helaas te klein waren. Nu een maat groter besteld en deze heel gemakkelijk retour gestuurd. Fijn dat het zo kan!

Fijne correcte service!

Snelle service! Correcte afhandeling! Grote schoenmaten!

sportieve schoen met geweldig loop comfort

de schoen was in de winkel niet in mijn favoriete kleur aanwezig maar de verkoopster vond dat geen enkel probleem en heeft de schoen in een andere kleur besteld en......in plaats van de beloofde dinsdag werden de schoenen de zaterdag er voor reeds bezorgd.

Ik heb altijd Gabor schoenen nooit meer zere voeten top product ik wil alleen schoenen van Gabor

Altijd snelle levering

Gabor schoenen zijn voor mij de fijnste schoenen die er zijn. Perfecte pasvorm en ook verkrijgbaar in tussenmaten

Supersnelle levering

Ik had mijn laarsjes supersnel geleverd gekregen. En ik was er weer superblij mee.

Uitmuntend

Mooie collectie. Goed zittende pasvorm. Al mijn speakers bij Gabor gekocht. Koop geen ander merk meer. Excellente verwerking van mijn order en correcte levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle services

Alles goed en duidelijk en vooral heel blij met mijn mooie schoenen.

Super snel

Een super snelle en vlotte levering van schoenen. Keurig voor elkaar. Netjes ingepakt!!

Snelle bezorging mooie schoen

Snelle bezorging. Mooie schoenen, advies onderhoud erbij. Erg tevreden over de aankoop

Super snel kwam de lente bij mij in huis.

Ik had zin in zon en lente. Dus snel die kleurrijke sandalen gekocht. En dan is het fijn dat je ongepast kunt kopen. Maatvoering perfect. Materialen/kwaliteit perfect. Service perfect. Op jullie merk kun je blindelings vertrouwen.❤

Pakket op tijd ontvangen.

Wel blij met sneakers, maar de veters zijn VEEL TE KORT!! Je kunt ze niet strikken, belachelijk (is dat bezuiniging van Gabor?) Het zou fijn zijn als de schoenen worden geleverd met langere (of nog liever: elastische!) veters! Of kunnen jullie die alsnog naleveren?

Super goed

Het is echt de schoen die bij mij en mijn voeten past.

Prima !!

Duidelijke site en prima en snelle levering !!

Ik draag al jaren alleen maar Gabor, ok vanwege de breedte maken en het fijne voetbed. Ik heb artrose in mijn voeten en al diverse semi orthopedische schoenen gehad, echter m’n Gabor schoenen lopen veel beter! M’n orthopeed juicht alleen maar toe dat een leuke schoen geen flut schoen hoeft te zijn. Intussen heb ik ongeveer alle kleuren sneakers, zelfs pumps, slippers, en m’n garderobe is alleen Gabor. Snelle service en snel in huis!

Gabor, altijd goede ervaringen mee

Helaas de gaborshop verdwenen uit A’dam. Laatste keer online besteld, maar juist het passen is altijd leuk.

Fijn om grote maat Dames schoenen in leuke kleuren te vinden.met de breedte maten erbij. Super blij mee.

superfijne webshop!

Altijd goede ervaring met deze webshop, veel keuze, snelle levering en snelle afhandeling van retouren. En uiteraard zitten de schoenen fantastisch!!

Superieure kwaliteit voor een betaalbare prijs!

De Gaborschoenen hebben altijd een goede kwaliteit: nooit stellen de veters, de ritsen, het materiaal en de kleur teleur. Al jaren koop ik Gabor maat 40 en de schoenen staan garant voor comfort èn ze lopen altijd goed. Dus ik ga modieus met Gabor door alle seizoenen!

Uitstekende snelle service!

Zowel de bestelling als levering ging heel vlot!

Snelle levering. Mooie sandalen

Het bestellen verliep prima. Snel geleverd. Ik ben heel blij met de sandalen.

Totaal

Leuke en super mooie nieuwe collectie.

Snelle levering en geweldige pasvorm. Blij!

Snel en correct

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.