Ik met mijn hallux valgus ben zooooo blij met Gabor schoenen Breedte maat G

perfect

goed passende maat,snelle levering

Hele fijne verkoopster

De verkoopster luisterde heel goed naar mijn verzoek, en schatte meteen mijn maat, vond ik wel heel grappig

Uitstekend, snel, gemakkelijk

Je kunt gemakkelijk bestellen, de schoenen komen snel, en de levering is goed te volgen

TOP

TOP meer kan ik niet zeggen .

Altijd goed!

Ik draag al sinds een aantal jaren alleen maar Gaborschoenen, het hele jaar door. Fijne pasvorm. Goede kwaliteit schoenen. En ze zijn ook nog heel leuk!

Altijd goed!!

Ik draag al vanaf mijn 18e altijd schoenen van Gabor. Het is een fijne leest, met zeker voor mijn brede voeten veel aanbod in leuke schoenen. De schoenen gaan jaren mee!! Ik wil echt niets anders! Deze website heeft een leuk aanbod en ze leveren snel! Top! Ik hou er van!!

Ben altijd tevreden…al jaren mijn merk.

Draag al meer dan 20 jaar Gabor schoenen. Kan er gelijk mee weg lopen zonder problemen. Zeer tevreden!

Mijn voeten zijn heel gelukkig met de nieuwe schoenen van Gabor

Goede middag, Ik heb best ingewikkelde voeten, steunzolen, knokken en lastige knieën. Ik heb een hond, dus loop ik per dag best aardig wat meters. Inmiddels heb ik mijn derde paar Gabor schoenen, het eerste paar en het derde paar zijn identiek, alleen kleur verschil, het tweede paar ziet er wat anders uit. Ik hoop, dat Gabor deze rollingsoft schoenen nog lang zal maken, want ze maken mij blij en veraangenamen mijn lopen. Groetjes Erna

Ruime keuze en vriendelijke bediening .Vooral breedtematen erg fijn.

Als je schoenen bestelt online ,wordt het meteen de volgende dag geleverd. Super!!!

Snelle levering en het product is precies wat ik zocht.

Ik draag al jaren schoenen en laarzen van Gabor, perfecte pasvorm en maatvoering. Vandaar dat mijn bestelling voldoet aan mijn verwachting.

mooie schoenen

Schoenen besteld en snel geleverd. Duidelijke website. Een aanrader

Never change a winning team

Heel gemakkelijk mijn bestelling online kunnen voltooien. De levertijd naar België was 2 dagen. Topprestatie! Ik ben zo blij met mijn enkellaarsjes. Ze passen perfect! En zorgen voor de nodige steun van mijn moeilijke voeten. Keep on the good work!

Op en top kwaliteit schoenen

Schoenen passen me perfect. Halve maten zijn voor mij een must. Tevens betaalbaar voor een kwalitatieve schoen. Blijft mijn favoriete merk.

Gewoon goed, veilig en vlug.

De schoenen en laarzen worden vlot bezorgd. Retour zenden met zelf uitgeprint formulier is goed over nagedacht. De kwaliteit van de producten is goed en betaalbaar.

Verzending vlot verlopen

Tevreden met de sneakers en ook tevreden van de bezorging . Alles is vlot verlopen .

Perfect, sneller als verwacht.

Het voelt fijn, om een tevreden klant te zijn.

Ruime keus

Goede kwaliteit ,mooi ,draagbaar ,breedte maat super

Fantastische schoenen, draag ze al jaren!

Ik heb een brede voet, dus de G leest is perfect voor mij. Snelle en betrouwbare levering.

Goed bedrijf

Gabor is al jaren mijn favoriete merk. Fijn materiaal voor mijn voeten prima pasvorm. Voor mij jammer dat de winkel in mijn buurt is gestopt en nu online moet kopen dat is niet fijn.

Een zalig schoeisel

Lieve mensen Via schoenen Vanloock Zandhoven heb ik jullie merk GABOR leren kennen en appreciëren.Ik bezit een schoenmaat 43 of 43,5 en de breedte van jullie schoenen maken dat ik er heel veel deugd aan beleef. Vroeger altijd Voltan schoenen gekocht maar nu getrouwd met GABOR. Ik wens jullie nog heeeeel veeeeel succes met de leest van Gabor. Groetjes Marijke De Paepe

snel geleverd, sterke verpakking, kwaliteits sneaker ! top !

On line bestellen is zeer tijdsbesparend. Gabor schoenen zorgen ervoor dat de steunzolen die ik draag niet zichtbaar zijn omwille van de modieuze look van de sneakers. Het leder en de materialen zijn steeds van een zeer mooie kwaliteit. Daar houd ik van

Geweldig!

Vanwege een extra hoge steunzool en een hallux valgus, is het voor mij moeilijk geworden om passende schoenen te vinden. Bij Gaborstore ben ik goed geslaagd met een mooie brede schoen. De levering was keurig en snel en ook het retourneren van een ander paar ging makkelijk en snel. Uiterst tevreden over deze website!

Site overzichtelijk, snelle levering, goed verpakt.

Product omschrijving is duidelijk. Nette afbeeldingen. Snelle levering in nette verpakking. Erg blij met de schoenen.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.