Prima website en snelle service

Fijne snelle service

De schoenen werden dezelfde dag nog verzendklaar gemaakt. Snelle levering en zoals altijd weer heerlijke schoenen. Mijn favoriete merk.

Altijd snel en goed

Online bestellen gaat soepel, artikelen arriveren snel en retour proces is eenvoudig. De maten zijn over algemeen altijd goed, dus makkelijker bestellen of maat in winkel vragen. Eigenlijk de enige winkel waar ik mijn schoenen koop, van sneakers tot laarsjes tot sandalen etc. En ik ben zeker niet de enige die graag bij Gabor shopt.

Fijn merk en fijne webshop

Fijne schoenen, moet helaas wel meerdere maten bestellen omdat modellen verschillend uitvallen. Maar is de moeite waard.

Mooie comfortabele schoenen en vlotte levering

Na 1 dag was mijn bestelling er al. Ze waren te smal. Gebeld met klantenservice en goed en vriendelijk geholpen. En aangeraden welke schoenen ik het beste wel kon nemen ivm een beginnende Halles valgus. Via klantenservice retour etiket ontvangen en nieuwe besteld. Binnen paar dagen geld ook al weer retour. Al met al gabor geeft goede service

Geweldig!!

Super leuke slippers gekocht, zoals van Gabor gewend: ze lopen heerlijk, zien er heel modieus uit en niet onbelangrijk: gaat tm maat 44 ! Ben er heel erg blij mee!!

Van a tot z geweldig

Makkelijk zoeken , bestellen en betalen, goede informatie inzake verzenden en aankomst

Mooie schoenen en goede service

Gabor verkoopt mooie schoenen. Ik koop er elk jaar mijn sneakers en geen enkel jaar zijn het dezelfde. Veel variatie in modellen en kleuren. Heb altijd maat 42.5 breedte H gekocht maar ben blij dat ze steeds meer schoenen maken in wijdte K.

Geweldige schoenen

Ik durf bijna niet te zeggen hoeveel paar gabor schoenen ik heb. Eigenlijk alleen maar! Nu de zomer er aan komt weer paar geweldige slippers gekocht waar je echt een hele dag op kunt lopen, goed voetbed en geweldig om te zien!

De mooiste en meest comfortabele schoenen, altijd goed!

Sinds een paar jaar koop ik mijn schoenen steeds bij Gabor via deze site. Ik ben super blij met de kwaliteit. En als ik af en toe iets terugstuur wat toch niet mijn stijl is, gaat het altijd heel makkelijk en krijg netjes m'n geld terug. Kan alleen maar positief zijn dus en de pasvorm is echt top

Prachtige schoenen van Gabor passen altijd en overal bij

Schoenen van Gabor hebben een prachtige uitstraling en zitten altijd als gegoten met een losse binnenzool en een goede breedte maat.

Goed geholpen en volgende dag al thuis bezorgd

snelle levering en goed service

prima schoen

Fijne mooie schoenen veel keuze ook voor bredere voeten, moderne schoenen/sneakers! En ze lopen geweldig!

Top! Altijd fijne schoenen en snelle levering

Top! Altijd fijne schoenen en snelle levering

Op tijd fijne schoenen

De schoenen worden op tijd bezorgd, goed verpakt en passende breedte-maten. Ik weet mijn maat van Gabor en kan vanuit thuis veilig de juiste schoenen bestellen!

Ben zeer tevreden , vrij snel geleverd

Ennprima pasvorm wat met dit merk vrijwel altijd zo is.

Zit nog te wachten

Schoenen besteld, waren wel snel in huis, maar zijn te groot, ik heb ze gelijk terug gestuurd, dat ging ook soepel maar zit nu nog te wachten op mijn geld terug om een maatje kleiner te bestellen. Morgen wordt het een week dat ik ze heb terug gestuurd.

Alles prima!!

Snelle levering en de rollingsoft is mij favoriet

Snelle levering van een paar prachtige, heerlijk zittende sneakers

Leuk een kaartje er bij

Lastig

Als je iets terugstuurt moet je een retourbon uitprinten, this lastig zoals wij geen printer hebben

Gewoon ‘goed’!

Conform bestelling (via GaborStore.nl) zijn de schoenen binnen enkele dagen geleverd en voldoen ze aan de beschrijving en mijn verwachting. Ze zitten heerlijk en lopen fijn.

Hier kan ik tenminste mijn maat bestellen

Het is jammer dat ik moet zeggen dat in de winkels geen 36 verkocht worden terwijl ik heel wat mensen ken die 36 schoenmaat hebben.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.