Alles klopte 100% vanaf bestelling tot vlotte levering

De Gaborstore heeft een ruime keuze in schoenen in mijn maat. De foto's van de schoenen geven een prima beeld van hoe die schoenen eruit zien. Ik ben heel tevreden over de Gaborstore.

Mooie laarsjes en snel geleverd

Mooie laarsjes en snelgeleverd. Ben er blij mee.

Stipt

Duidelijke presentatie en omschrijving in de webwinkel! Snelle levering

Goede kwaliteit en goede service

Niks geen negatieve ervaringen

Prijs kwaliteit zeer goed

´

Goede ervaring mee

Goede kwaliteit snel geleverd

Helaas pasten mijn schoenen niet. Retourneren is gemakkelijk en geld wordt ook snel weer terugbetaald

Gabor schoenen zitten altijd geweldig

En alweer met veel plezier Gabor schoenen besteld. Geweldige pasvorm! Dit zijn de enige schoenen die ik durf te bestellen via internet. Super snelle levering!

Perfect en snel geregeld.

Zaterdagavond besteld en dinsdagmorgen in huis en perfecte pasvorm, de schoenen (Ballerina's) zitten als gegoten en zijn heel mooi!

Heel prima en snel geleverd de mooie laarsjes!!!

Goede ervaring bij de Gaborstore en laarsjes in halve maten echt heel fijn. Vandaag besteld,morgen in huis,ook zo geweldig!

Ik had enkellaarsjes in maat 38 besteld maar die waren net iets te groot. Ik heb een retour aangevraagd en dat ging heel vlot. En mijn geld werkt netjes teruggestort binnen een paar dagen. Ik had ondertussen al maat 37.5 besteld en die passen perfect. Ik ben er erg blij mee.

In de winkel schoenen besteld. Ze vertelde dat de schoenen zaterdag werden geleverd maar ze kwamen rijden al. Superfijn

goed, snel

Snel te bestellen. Helaaas was het niet wat ik voor ogen had dus ook weer snel retour gestuurd.

2 verschillende maten

Mijn mooie sandalen waren in 2 verschillende maten geleverd 7,5 en 8. Kwam er pas achter toen ik ze al gedragen had. Na een mailtje kon ik ze retourneren, helaas hadden ze geen goed paar voor me. Kreeg zelfs zog een telefoontje, prima service, helaas van mijn mooie sandalen!!

Ik koop al jaren Gabor schoenen en laarzen en ik wil niet anders meer. Het comfort is top, snelle levering conclusie: zeer tevreden!

Gabor altijd goede pasvorm En fijne schoenen

Perfecte pasvorm, goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik bestel veel online, altijd goed!

Modieus en comfortabel schoenenmerk

Een van de weinige schoenenmerken die mooie leuke schoenen heeft in verschillende breedte maten heeft en ook nog eens in maat 42 of 43.

Design en comfort ineen

Prettig dat er grote dames maten zijn. Mooi materiaal met een goede prijs

Je word als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Geweldig service! Vandaag bestellen en volgende dag of dag erna geleverd! Fantastisch!

Mooie sneaker

Zooltje kan eruit en brede pasvorm

Goede schoenen, maar retourzenden mag makkelijker

Goede kwaliteitsproducten en snelle verzending. Maar retourzenden mag makkelijker worden gemaakt door een retourlabel in de verpakking toe te voegen of een digitaal te scannen retourlabel te produceren. Nu moet je digitaal een retour label aanmaken, uitprinten en op de doos plakken. Onhandig als je geen printer hebt

Hulpvaardig personeel, keurige levering per post

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch

088-0204161

Over Gaborstore.nl

GaborStores: Alkmaar Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Enschede Haarlem Utrecht Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur) Telefoon: 088 - 020 4161 (werkdagen 09:00 - 12:30 en 13:00 - 16:30) Op feestdagen is de klantenservice gesloten.