Goede kwaliteit en goede service

Goede en snelle service. Ben zeer tevreden over de kwaliteit. Zo af en toe zit er wel eens een leuk cadeautje bij de bestelling.

Een aantal onderdelen besteld en de volgende dag al in huis. In de verpakking bleek een onderdeel te missen. Na telefonisch contact had ik dat ook de volgende dag alweer in huis. Aanrader.

Goed en netjes verzorgde bestelling en vooral betaalbaar

Bestellen is eenvoudig. Levering snel en goed. Gewoon prima

Fijn bedrijf doen wat ze beloven

Wat je besteld gaat binnen 24 uur op de post. Bij eventuele problemen geen gezeur garantie. Het zal hoe dan ook opgelost worden. RESPECT.

Prima materiaal voor een schappelijke prijs

Vlotte verzending, rekening houdend met de drukte bij de post, groot assortiment, je gaat me als electronika hobbyist nog vaker terugzien.

Assortiment en prijzen dik in orde, snelle verzending als brievenbuspakketje.

Goedkoop, snel, netjes geleverd

Goedkoop, snel, netjes geleverd

Super service

Bij het uitpakken van de diverse goederen die ik had besteld, twijfelde ik over de staat van de flux pen. Ik had ze daarover bericht. Binnen een half uur werd met mij telefonisch contact opgenomen. De diagnose die zij zelf stelde, was dat de flux pen was gaan lekken. Geen gezeur. Dezelfde dag werd een nieuwe flux pen opgestuurd. Super service dus.

Goeie snelle levering.

Netjes op tijd.

Top leverancier van aan Arduino gerealeerde electronica.

Snelle levering, prima service gewoon top.

Prima maar flinke stank

Onderdeel was prima geleverd en in afgesproken tijd. Een ding wat ik echt onacceptabel vond is de ranzige rooklucht die alles wat je ontvangt heeft, van onderdelen tot al het papier. Dat kan echt niet

Ik ben ondertussen een vaste klant geworden van MartoParts

Mijn ervaring is ronduit positief te noemen. Elke bestelling die ik geplaatst heb is binnen een dag verstuurt en ( op 1 foutje van postNl na) ook binnen 24 uur verwerkt. Ook als ik vragen heb dan wordt er meestal binnen een uur gereageerd en een aanbeveling og oplossing geregeld. Kortom,,? Voor mij is MartoParts dé shop .

Altijd snelle levering en prima producten. Ook prima meedenken. Super

Bestellen gaat simpel. Alleen producten op voorraad zijn zichtbaar. Als je meer besteld dan er op voorraad is krijg je daar melding van. Heb al heel wat besteld en blijf dat doen. Op tijd besteld is idd de volgende dag in huis. Aan de telefoon wordt je netjes en deskundig geholpen.

snelle & zorgvuldige levering

zeer goed

Komen afspraken na

Ik had een onderdeel van deze webshop spoedig nodig, voor a.o. Sinterklaas. Verkoper heeft het voor elkaar gekregen dat het ondanks de e drukte en de korte tijd het onderdeel spoedig bij mij te laten bezorgen. Ik ben dat erg dankbaar voor, de goede service!

betrouwbare webshop

Goede prijs en snelle levering van Arduino printen

Snelle levering, goede producten en goede prijzen

De levertijden zijn vandaag besteld is morgen in huis, dat in combinatie met de relatief lage prijzen is dit een best goed alternatief voor eBay.

Prima levering.

Snelle reactie en levering. Alles netjes verpakt. Prima prijs. Wel miste een van de bestelde potmeters het bevestigingsmoertje maar ik had nog een passend moertje liggen. Door drukte bij PostNL iets later bezorgd dan gehoopt. Zonder meer een aanrader.

Snel geleverd, lage verzendkosten

Een positieve eerste ervaring. Het bestelde onderdeel (een IGBT) was zorgvuldig verpakt. De aanpak straalt professionaliteit uit.

Prima en snel verzonden

Goed advies, uitstekende service

Ik wilde een beginnerspakket voor mijn zoon samenstellen en kreeg daarbij erg goed en uitgebreid advies van Martoparts. Ook nog bedankt voor de tips voor bijbehorende programma’s. Super bedrijf!

Uitstekend geregeld, van bestellen tot bezorgen en een zeer goed verzorgd pakket en de volgende dag al in huis.

Goede service snelle levering

Had een aantal vragen mbt led verlichting en ben zeer goed geholpen en snelle levering Top !

Snelle levering en goed verpakt !

Goede service !

Dorpsstraat 37