Helemaal tevreden, dikke aanrader!
Bij het zoeken naar Arduino componenten via Google ben ik bij Martoparts terecht gekomen. Een groot aanbod, waaronder ook pakket, voor erg nette prijzen. De website heeft een wat andere uitstraling dan Bol.com of Coolblue, wat ook erg logisch is, maar hierdoor twijfelde ik in eerste instantie aan de betrouwbaarheid. Echter, na Martoparts nagetrokken te hebben waren al mijn twijfels weg en heb ik de starterkit bij hen besteld.
Bestellen gaat net zo snel en gemakkelijk als bij de bekende webshops. Het aanmaken van een account zelfs veel makkelijker. Na het plaatsen van de bestelling enkele mails gehad aangaande de status van de bestelling, helemaal top! Tot in grote detail ben je daardoor op de hoogte van de voortgang.
Bestelling werd volgende dag, zoals ook op de website aangegeven, geleverd. Wijze van verpakken is netjes en zorgt ervoor dat de kans op beschadigen van de componenten erg klein is. Enige nadeel vond ik dat zij gaan luchtzakken gebruiken, maar kleine schuimblokjes. Resultaat hiervan is dat je wel veel afval hebt.
Tot mijn positieve verbazing zit de starterkit netjes in een doosje waarin je alles naar wens kunt ordenen en veilig opbergen, dit was mij niet duidelijk geworden op de website. Een welkome verrassing! Bij het openen van deze opbergdoos zaten alle componenten welke gevoelig zijn voor statische elektriciteit netjes in een speciale verpakking, alles zoals het hoort! Enige wat mij opviel was dat van sommige van de duurdere componenten welke in de kit zitten de pootjes verbogen waren. Deze zijn eenvoudig recht te buigen, dus geen issue. Het zou wel het puntje op de i zijn in geval alle pootjes netjes recht zouden zijn!
Al met al goed tevreden met mijn aankoop, ik kom zeker bij hen terug. Wegens de hoeveelheid afval uit de doos en de verbogen pootjes geef ik een score van 9 uit 10.