Geweldig!

Super goed geholpen met vragen en bestellen na een belletje met vragen werd ik vriendelijk geholpen. Ga hier zeker vaker bestellen!

Goed en veelzijdig assortiment! Ook zeer attent en behulpzaam als er vragen zijn.

Meerdere malen correct geholpen bij vragen over onderelen/kits.

scherpe prijzen

correcte levering. Zeer goede prijzen.

Prima service en lekker snel

Veel op voorraad ook. Echt prima voor de hobby elektronica liefhebber!

Op zoek naar wat componenten kwam ik Martoparts tegen. Op voorraad en betaalbaar, snel in huis. Prima op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Dank Martoparts!

Snel en netjes geleverd

De bestelling werd snel en netjes geleverd.

Ruime voorraad en de volgende dag geleverd tegen goede prijzen.

Ik had snel een lading Arduino onderdelen nodig en deze vond ik snel en voor een goede prijs hier. Meteen besteld en de volgende dag netjes verpakt in een envelop geleverd. Zo doe ik graag zaken.

Uitstekende ervaring. Goed assortiment en razendsnelle levering. Minpuntje... De doos en vulling stonken behoorlijk naar sigaretten rook. Dat was erg onaangenaam.

Super goede winkel !!

Super goede winkel, goede service zeer klant vriendelijk behulpzaam. Echt een aanrader als je met Arduino begint je kunt altijd vragen stellen als je ergens niet uitkomt en je krijgt hulp.

snelle levering en meedenkend

levering binnen 1 dag !!!!! + wat hulp gehad bij de vraag over een arduino project. Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan.

Snelle levering met nette prijs

Bestelde producten de volgende dag in huis, en netjes verpakt.

Geweldige service

Er was ons een product geleverd dat defect bleek te zijn. Na een mailtje van onze kant werd er gelijk ik gelijk gebeld en voorgestel een vervangend exemplaar op te sturen. Super geregeld!

Prima en snelle levering.

Goede producten en een zeer snelle levering voor een heel schappelijke prijs.

Snel, binnen 24 uur op de deurmat, goed verpakt én traceerbaar vanaf het moment van bestellen.

Een aanrader!

Vlotte bezorging van al het bestelde. Schappelijke prijzen.

makkelijke bestelling, supersnel bezorgd

Ik heb een microfoon en een LED-panel besteld en het was de volgende dag al bezorgd. Snel en gemakkelijk, heel fijn!

Uitstekend, levertijd 1 werkdag

Prima levering en bestelling, exact zoals de info op de website. Op zaterdag besteld en op dinsdag vielen de onderdelen in de bus. Gelukkig als post en niet als pakket.

Op tijd, redelijk goedkoop voor een bestelling in Nederland

Keurige afhandeling bestelling

Niets op aan te merken: goede communicatie, snelle verzending, adequaat verpakt, producten zoals verwacht.

Zag er netjes uit

Ik had maar één artikel besteld. Een UNO R3. was netjes ingepakt in een doosje.

Snel en volledig geleverd.

De bestelling is snel gemaakt en geleverd.

Goede prijzen, snelle verzending en uitstekende service!

Onderdelen zijn de volgende dag binnen, en toen er een keer (buiten de Martopart's schuld om) iets mis ging was er na iedere mail in minuten een reactie. Uitstekende shop!

goed en snel zonder gezeur

Houden zo !

zeer goede en snelle service

Ondanks de feesten snelle Replay en goede service

snel verzonden en netjes verpakt. er zat zelfs een kerst/nieuwjaars kaart bij.

snelle afhandeling. zeer degelijk verpakt. ik ga er snel weer bestellen

Dorpsstraat 37

4569 AG Graauw