Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit en niet duur

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit en niet duur

Helemaal OK

Prima service. Lage verzendkosten.

Prima prijs, kwaliteit verhouding en accurate levering

Aantal transistors nodig gehad en hier besteld. Zondag besteld en dinsdag in huis. Top👍

Snel geleverd en alles in orde.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Snelle reactie op vragen via mail. Zal zeker nog bestellingen plaatsen.

Snelle en voordelige levering!

Overzichtelijke site, en normale prijzen.

Zeer zorgvuldig en snel verzonden

- Vriendelijk geprijsde artikelen van goede kwaliteit. - Continue status update van de zending. - Pakket bijzonder netjes verpakt, mogen velen een voorbeeld aan nemen!

Snel en goed

Zeer snel alles geregeld, maar ook goede kwaliteit en netjes verpakt. Website was snel en efficient.

Snel en goed!

Snelle levering en juiste materiaal.

Snelle levering en scherpe prijs!

Precies de onderdelen die we zochten waren beschikbaar bij Martoparts. Gelukkig ook erg snel geleverd waardoor wij weer verder konden met ons project!

Snel geleverd voor een concurrerende prijs

Keurig de volgende dag geleverd als brievenbuspakketje.

Snel geleverd en zeker betaalbaar.

Uitstekend bedrijf

Snel en keurig geleverd Prima prijs

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit en niet duur Frans

Precies hetgeen men belooft!

Prima werkende artikelen, binnen afgesproken tijd geleverd. Wanneer een iets hogere prijs geen issue is, dan gun ik een Nederlands bedrijf de opdracht.

Netjes en snel geleverd

Alles netjes en snel geleverd. Keurig verpakt, componenten waarde netjes vermeld op de zakjes.

Na telefonisch overleg goed advies en daarna supersnelle levering de volgende dag al!! Hulde waren alle webwinkels maar zo snel.

geweldig

goede onderdelen en uitstekende klanten hulp

Erg goede service, snelle levering en prettig contact

Super service. De contacten via de mail waren erg prettig en de levering was zoals beloofd de dag er op.

Snelle levering, goede prijzen

Zeer tevreden, binnen 2 dagen bezorgt. Goede kwaliteit tegen scherpe prijs.

Snel en correct

Eenvoudig te bestellen met keuze uit een uit een groot en duidelijk omschreven assortiment. Snelle levering, uitstekende service !

Snel en 100 procent goed.

Snelle levering, goed verpakt en uitstekende spullen.

duidelijke site en snelle levering

De ontvangen producten zijn zoals op de site beschreven.

Geweldige service!

Eerste wat me opviel: stuur een foto van je project als het af is en krijg 10% korting. Het gaat me geeneens om de korting, zonduur is het allemaal niet, maar harstikke leuk dat ze aandacht hebben voor het project waar je de onderdelen voor nodig hebt! Onderdelen zijn van prima kwaliteit, goed verpakt (veel onderdelen, maar niet in overdreven grote doos) en arriveerden de volgende dag (brievenbus pakketje)

Dorpsstraat 37

4569 AG Graauw