Super. Goedkoop en snel!

Super, hadden alle componenten die ik zocht, en ook nog goedkoop! Levering in een dag.

super tevreden

zeer snel en net verpakt

Snelle levering goede prijs

Een Arduino Uno besteld, is denk ik een clone, maar werkt perfect, tot 40% goedkoper dan elders, levering in een dag! Goede info van status. Keurig! Daar kom ik vaker ‘aankloppen’ voor electronica!

Goede snelle service, stappen verzenden worden goed gecombineerd

Goed assortiment en niet duur. Overzichtelijke website. Zal er zeker meer gaan bestellen

goed assortiment en niet duur. Zal bij Martoparts zeker meer gaan bestellen

Voor de eerste keer besteld en gelijk top behandeld, aanrader.

Voor de eerste keer besteld en vraag gesteld (stom, had gewoon verkeerd gelezen) werdt eigenlijk gelijk gebeld om uit te leggen hoe het zat. Duidelijk zat. De bestelling ‘s middags al gelijk verzonden. Nog niet binnen maar vindt het nu al een top zaak.

Snel en fijne afhandeling

Gewoon wat je verwacht zeer goed dus

Snelle levering en grote sortering

Ik zou willen dat het overal zo prima verzorgd is als bij u.

Uitstekende service!

Ik kon alles vinden wat ik zocht, en de prijs was prima!

Prima producten Prima prijs Snelle levering

Super !

Leuke producten tegen een interessante prijs. Super snelle verzending, goed verpakt en leuke attentie erbij. Kortom, ik zal zeker terug komen als ik nog eens een van de producten nodig heb!

Snelle levering voor een goede prijs.

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

Snelle probleemloze zending

Snel, duidelijk, goede prijs. Volgende keer weer!

Een top webshop

Makkelijke website duidelijk en een snelle levering en niet duur een webshop die ik iedereen zou aanraden om je electro componenten te bestellen

Super snel!

De website is duidelijk en de levering overzichtelijk. Ook fijn dat je met Paypal kan betalen! Tot de volgende keer!

Snel en correct geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

snel en correct

top

prima overleg en mee denken

na telefonische afspraak alles prima verzorgd de volgende dag in de brievenbus ontvangen thnx voor de goede zorg

Super goede service, bestelling was er op tijd

Super makkelijk bestellen, betalen. Alles opp tijd binnen

Fantastische service!

Zijn snel en komen hun woorden na! En prijs is prima!!

Prima levering

Ik kreeg mijn artikelen netjes verpakt en op tijd binnen. Keurig de nota en een visitekaartje erbij. Netjes hoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geprijsd, snel geleverd!

Dorpsstraat 37

4569 AG Graauw