Altijd op tijd en op maat

Al gedurende een aantal jaren koop ik onderdelen bij Martoparts. Je besteld vandaag een de volgende werkdag is het binnen. (als de post meewerkt) Goed betrouwbaar bedrijf.

Perfect geregeld

Snelle reactie en vlot geregeld

All perfect, fast and efficient

All as expected. Recommended

Netjes en snel

Netjes en snel. Raad ik aan

Snel geleverd tegen ook goede prijs

Aanrader

Zie hieronder

In één woord geweldig

Netjes en vlot geleverd.

Netjes en vlot geleverd.

Snel en goed verpakt verzonden

Perfect!!

Prima, artikelen als beschreven, snelle levering

Snel, duidelijk en goed geprijsd.

Snel, duidelijk en goed geprijsd.

Niet al te best…

Arduino nano clone besteld, maar werkte erg onbetrouwbaar en daardoor onbruikbaar. Zal hier in ieder geval geen arduino’s bestellen. Overige componenten werkte wel naar behoren.

Snel en goed van prijs

Ze waren wat vergeten en gelijk toegezonden. De rest was in orde.

Super klantenservice.

Er misten een paar onderdelen welke op voorraad hadden moeten zijn. Ook al ging het maar om een paar euro ze dachten goed mee naar een oplossing.

Goed product en snel geleverd.

Goed product, duidelijke verzendt informatie en snel geleverd. Dus aanrader!

Top, goede service

Goed bereikbaar en behulpzaam. Ber erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Gewoon goed

Snelle levering duidelijke faktuur

Snel gevonden en besteld.

Goede omschrijving van artikelen doet ook snel het juiste artikel vinden! Snel gevonden en besteld, snel geleverd, prima service dus!

Duidelijke website. De door mij uitgezochteartikelen waren netjes verpakt en werden (voor een schappelijke prijs) netjes geleverd.

Snelle service, Goede service

Mijn bestelling kwam binnen een dag aan. Veel andere kleine electronica bedrijfjes hebben dan vaak toch een onderdeeltje niet op voorraad en duurt alles langer. Bij Martoparts was dit niet het geval, en dus ben ik erg tevreden.

Uitstekende service.

Ruim assortiment en uitstekende service.

Twee maal onderdelen besteld. Ze hebben een beperkt aanbod. gebruiken brievenbuspakket als het past zodat verzendkosten laag blijven. Leveren snel en correct.

snel in huis

dit veld is verplicht maar weet niet zo goed wat ik toe moet voegen. ik had 1 eindtrapje nodig. zo gevonden op hun site en niet te duur en per stuk bestelbaar met gewone verzend kosten, iets wat steeds zeldzamer word bij kleine order kosten dus daarvoor chappo

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs. Geen buitensporige verzendkosten.

Top! Geweldige webshop: goedkoop en snel.

Bij vragen is er makkelijk contact te leggen. De bestelde producten waren zeer goed verpakt. Van mij krijgt Martoparts een 10!

Snelle en voordelige verzending.

Ik had snel wat condensators nodig en dan is het handig dat, behalve dat ze snel versturen, de voordelige optie er is om dat kleine materiaal per enveloppe/brievenbuspost te verzenden.

Dorpsstraat 37

4569 AG Graauw