Snelle levering , goed verpakt

Een Max7219 module besteld, goed ingepakt en snel verzonden. Lag de volgende dag in de brievenbus.

goede service

zeer goed

Snel geleverd, netjes verpakt

Artikelen zijn snel geleverd. Doos prima verpakt, diverse kleine elektronica onderdelen zijn afzonderlijk in zakjes gestopt en gelabeld. Dat scheelt een hoop zoekwerk en is gemakkelijk in gebruik.

transactie verliep zoals gewenst

Goed geholpen

Was zeer goed

Was zer goed en snel geleverd

Sorry voor het ongemak had verkeerde firma

Gewoon top

Goede webwinkel, goede prijs en super service, TOP ;-)

Uitstekend!

Prima prijs, snelle verzending en wordt goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van de bestelling. Een klein minpuntje: een wat beperkt assortiment (tenminste voor mij).

Communicatie met leverancier is perfect. Producten voldoen en prijs is concurrerend.

Top, snel en goed.

Top, snel en goed.

Ruime keuze artikels en snel verzonden/ aan deur geleverd top!

Uitstekend: snel verzonden of aan de deur geleverd bij vragen even bellen en alles wordt geregeld.

Goede service!

Ondanks mijn kleine order een snelle levering!

Uitstekend, snelle levering en alles dik in orde

Snelle levering, goede componenten, snelle reactie op een vraag.

Snelle levering onderdelen, goed verpakt door de brievenbus,

top

Snel geleverd, scherpe prijzen.

Service tot in het kleinste detail!

Vanaf het moment van bestellen tot aan het uitpakken van het pakket staat alles in het teken van aandacht en servicegerichtheid bij Martoparts. Alle bestelde componenten worden zorgvuldig verpakt en gelabeld om daarna keurig en veilig verpakt onderweg te gaan naar de klant. Zelfs de beletterde tape om het pakket dicht te plakken is zodanig uitgelijnd aangebracht dat de tekst goed te lezen is. Het lijkt wel een cadeautje ;-) Als waardering voor mijn zoveelste bestelling ontving ik bij mijn laatste bestelling een kwalitatief relatiegeschenk, namelijk een aluminium balpen met extra stylus soft-touch functie. Goede keuze! Wanneer er een artikel niet op voorraad blijkt te zijn, wordt deze zelfs gratis nagestuurd. Kortom, zeer tevreden!

Koop het bij de servicegerichte en klantvriendelijke electronicawinkel, ipv de grote amazon.com e.d !

Correct en supersnel geleverd.

's Middags bestel, volgende morgen geleverd.

Voldoet aan de verwachting

Zekeringen besteld op donderdag, vrijdag verzonden door Martoparts en zaterdag bij mij in de bus, wat kan ik hier nog meer over zeggen?

Direct geholpen en goede informatie

Geeft goede uitleg en hulp.

Alleen maar lof :)

Scherpe prijs, goede communicatie, nette verpakking en snelle levering

Scherpe prijs, goede communicatie, nette verpakking en snelle levering

Alles compleet en volgens afspraak geleverd.

Alles compleet en volgens afspraak geleverd.

snel en efficient!

Ben blij met de snelle en efficiënte levering.

Snelle en vriendelijke service voor een gowde prija

Prima.ervaring, als ik iets nodig heb, is dezelfde een dag geregeld ! Daarnaast heeft men een uitgebreid assortiment.

Dorpsstraat 37

4569 AG Graauw