Fijne en betrokken service!

Ik ben erg blij met de service van Bliz Welness. Allereerst ben ik blij met de aankoop van de EMF safe card: een vernuftige tool die straling neutraliseert en je eigen interne fysiologie weer in balans brengt. Ten tweede was er toon van betrokkenheid en snelle service. Een mooi voorbeeld van hoe het wel hoort!

Supersnel en keurig verpakt geleverd0

Amazing

Beautiful products and very quick service!

Snel geleverd en goede ondersteuning

In eerste instantie bleek mijn bestelling om een of andere reden door post.nl niet aan mijn huisadres geleverd te zijn, ondanks dat ik gewoon thuis was. Navraag leerts dat post.nl het zo druk heeft dat ze vaak niet eens tot bij het adres van de klant rijden, maar ineens naar een post.nl punt. Dat scheelt vele tijd voor de koerier. Gelukkig kon Bliz Wellness mij snel vertellen waar mijn bestelling afgeleverd was.

Fijne ervaring!

Fijne webshop met topproducten. De producten werden zorgvuldig en snel geleverd.

Doet wat beloofd is

Prettig contact en komt afspraken na.

Excellent

Wide variety of high quality products. Personal advice & explanations. Correct & streamlined payment/invoicing process. Swift delivery.

Schlechter Service

Habe insgesamt 10 Tuben der Wundschutzsalbe für Babys bestellt. E-mail bekommen mit der Bestellbestätigung und das Geld wurde von meinem Konto abgezogen. Am nächsten Tag dann eine Überraschungs E-mail man habe erst mal nur 5 Tuben da und hoffe das die restlichen 5 gegen Ende des Monats verfügbar seien. Völlig unverständlich warum man 10 kaufen kann obwohl scheinbar nicht so viele verfügbar sind, Geld für alle 10 Tuben schon abgezogen und ich sitze jetzt mit der Hälfte meiner Bestellung und hoffe auf den Rest. Bei dem hochwertigem Produkt eine Frechheit!!

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Het artikel stond op niet beschikbaar echter had ik de bestelling toch binnen 3 dagen ontvangen, perfect! Ook de prijs is super. Dus voor mij zeker voor herhaling vatbaar om wat bij jullie te bestellen.

Snelle verzending

Netjes verpakt en snel opgestuurd. Tip: het zou mooi zijn als de Guasha steen in een bewaarzakje zou zitten.

Ik slaap beter zonder stress en hoofdpijn

Ik hoor niet meer elektromagnetische velden, straling en frequency

Nog pas net in huis

Nog even wachten om een 10 te geven

Snelle bezorging

Snel bezorgd en heerlijke oliieen

Snelle, juiste levering

Bestelling was snel geleverd, netjes ingepakt en ik heb de juiste spullen ontvangen.

Zeer tevreden met mijn DōTERRA etherische oliën VOLO verstuiver diffuser.

Een druppel is genoeg

Bijzonder kado voor mijn verjaardag.

Zoals het hoort

Snelle bestelling, levering perfect verlopen. Goede communicatie

goede producten en levering!

goede producten en levering!

Mooi op tijd geleverd

Volgens afspraak geleverd.

Goede en zuivere producten!

Prima levering

Vlotte levering, product naar tevredenheid.

Super snelle levering.

Ik had 's middags besteld en kreeg de bestelling al een dag later binnen. Echt top!

Verzorgd

Doen wat ze beloven. Snel en correct.

Snel & fijn

Snel & fijn. Goede keuse