Snelle levering, gewoon goed dus!!!

Snel geleverd behalve miscommunicatie met PostNL

Ik ben blij

De lekkerste tandpasta die ik ken

Goede service, heerlijk product.

Prima, niets op aan te merken

Heb persoonlijk uitleg gekregen, welke olie voor mij het beste was.

Goede communicatie Producten goed verpakt Goede prijs

Hele positieve ervaring

Bliz Welness is een mooie webshop die hoogwaardige producten verkoopt en daarbij goede adviezen levert. Liesbeth is een topper, die mij heeft opgebeld om een mogelijkheid te bespreken die mij meer korting oplevert en andere kansen biedt. Kortom, een onwijs fijne ervaring op Bliz Welness en met Liesbeth als persoon!

Mijn ervaring was uitstekend

Prima en een snelle levering

behulpzaam en duidelijk

Liesbeth was vriendelijk en snel bereikbaar voor hulp en advies bij de voor mij juiste keuzes bij mijn aanmelding en eerste bestelling

Mooie hanger met je eigen gekozen geur

Krijg veel reacties van mensen die het een heel apart sieraad vinden in positieve zin

Besteld en volgende dag in huis

goed boek

xxxxx

uitstekend

vlotte afhandeling van bestelling en levering

Slecht

27 juni boek besteld. Op 1 juli ontvangen maar beloofde pakketpost bleek kartonnen boekverpakking met open gaten te zijn waardoor het boek op 3 plekken beschadigd was en de kaft gebobbeld van de regen. Gevraagd voor te retourneren , kon niet, alleen compensatie mogelijk. Na akkoord waren mijn (8/9 gestuurde foto’s) nog steeds niet voldoende, alles moest op 1 plaatje. Om dit zelf via paint te maken was te veel moeite dus ook nog zelf moeten doen. Inmiddels 3 weken verder en geen cent gezien. Slechte verpakking, slechte service, verzendkosten hoger dan DHL pakketservice. Hier is het doel geld verdienen, niet iemand blij maken met een goed product. Ik ben klant af. Aanvulling; minuut na revieuw (18-07) credit nota gekregen maar bedrag pas op 20-07. In reactie op revieuw de mededeling dat ik ook had kunnen mailen dat ik het bedrag nog niet gekregen had. Uit dit antwoord blijkt dat ook dit weer op de klant wordt geschoven ipv zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Betrouwbaar, snel en netjes geleverd.

Topproduct uit het buitenland zeer snel geleverd.

Goede en snelle service

Zeer snel gereageerd op telefonisch contact. Inhoudelijk en accurate informatie verstrekt. Waarvoor dank.

Snelle levering en originele producten

Bestelling van DoTerra producten, netjes in originele verpakking/omdoos van DT en snelle levering. Bedankt!

perfect

goede service prachtige armband

Waar is mijn bestelling?

Mijn bestelling arriveerde niet op de afgesproken tijd door toedoen van de pakjesdienst waar ik voor had gekozen. Na een berichtje aan Bliz Wellness werd alles pijlsnel in actie gebracht om mijn bestelling ASAP te kunnen ontvangen. Dankjewel daarvoor Bliz Wellness! Overal kan er iets fout lopen, maar dan zo kort op de bal spelen is toch wel een pluim waard. Met een gerust hart kan ik een volgende bestelling bij Bliz Wellness plaatsen!

tevreden

Op maandagavond besteld. Niets gehoord, niets of niemand gezien. Op woensdagmiddag bestelling uit brievenbus gehaald. Dus snelle levering en tevreden klant

Goed en duidelijke uitleg

En ook leuk ingepakt. Met dank

Sneller geleverd dan voorspeld

Op de website stond dat de lever tijd 4 dagen was. Maar het was er sneller. Dat vond ik fijn.

Professioneel en een goede service!

Ik heb van Doterra wat mooie producten besteld als cadeautje voor iemand. Een medewerkster van Bliz Wellness heeft er een prachtig pakketje van gemaakt met een kaartje erbij (had ik in een aparte mail gevraagd). De volgende dag werd het al bezorgd! Goed en snelle service!! Misschien een leuk idee om deze optie in de webshop toe te voegen (inpakken en persoonlijke boodschap toevoegen), desnoods voor een kleine extra bijdrage. Bij het uitchecken bleef de webshop hangen met een foutmelding bij het telefoonnummer. Ik heb dit gemeld; hopelijk kan dit verholpen worden.

Helemaal goed.

Ik ben geen fan van online winkelen, dus ik was blij dat het betalen makkelijk en duidelijk was. Mijn bestelling met 3 dagen ontvangen (volgende dag in huis vind ik onnodig) en keurig verpakt.

Goede service, lange bezorgtijd

16-04-2021 bestelling gedaan welke 28-05-2021 werd bezorgd. Wel vriendelijk dat ik zo af en toe up to date werd gehouden over het feit dat zij de producten ook nog niet binnen hadden, ondanks ik daar eigenlijk weinig mee te maken had. Het ging om producten die z.s.m. lichamelijke pijn moest verhelpen, dus dit was een grotere teleurstelling dan bij andere producten. Ondanks dit zou ik zeker weer bij Bliz Wellness bestellen vanwege zeer goede eerdere ervaringen.