Fantastische service

Steeds via de mail op de hoogte gehouden. Fantastisch hoe klantgericht en vriendelijk ze zijn bij voorraad razend snel in huis

Prima service!

Snelle reactie op mijn mail en toen product weer op voorraad was, snelle levering!

Goede artikelen, fijn bedrijf

Superaardige dame. Prima service, keurig verpakt

snel geleverd. Voor u een tip: het gebruik van een passende deksel waar een rond gat ingemaakt is verlengd de levensduur van de karaf.

Helemaal top

Het was toch vlot binnen ondanks de drukte bij nl.post

Klantvriendelijk, ter zake kundig

In het contact altijd correct in de opvolging en afspraken nakomen is normaal. Producten top kwaliteit. Vaak met nieuwtjes en betrokken. Kortom...van harte aanbevolen

Topproducten en altijs snel en accuraat geleverd!

Pijnpleister werken bij mij uistekend

Had al ervaring met deze pleisters via homeopathisch arts, die had het me al voorgeschreven voor ernstige pijn, helaas is ze met pensioen, toen jullie site ontdekt met dezelfde pleisters, dus kan ze weer gebruiken, top.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Goed gevoel, snelle levering!

De HQR cards goed verpakt en snel geleverd.

Ben super content van het product

Makkelijk producten te vinden en snelle levering

Altijd fijn bij Bliz Wellness te bestellen. Makkelijk, snel en efficiënt. Bedankt.

Heel erg tevreden

Makkelijk bestellen, geleverd op gewenst dag. Prachtig product. Heel blij mee! Had ik veel eerder moeten doen:)

Heb de DVD gevonden!

Kon heel gemakkelijk de DVD vinden waar ik naar op zoek was en had deze ook snel in huis. Helemaal niets op aan te merken! Ben blij, tevreden en heb een hele mooie documentaire gezien. Ben blij dat jullie deze verkopen.

Probleem werd snel opgepakt opgelost.

Ik heb de mooie waterstar karaf.

Super snel en simpel

Vrijdags besteld én zaterdags in huis. Sneller kan gewoon niet!

Snelle levering.

Makkelijk bestellen en snelle levering. Helemaal goed. Zeer tevreden.

Duidelijk, concreet en no nonsense

Top.

Goede service! Aanrader

Ik ben heel tevreden met de geleverde producten. Producten beantwoorden voor de volle 100% aan mijn verwachtingen. Snel geleverd en op een duurzame manier verpakt. Zeker DEEP BLUE RUB producten dienen - voor wat mij betreft - in elk huishouden aanwezig te zijn, het is zijn geld dubbel en dwars waard.

Aan afspraken gehouden.

Snel verzonden. Degelijk verpakt.

EXELLENT

ZEER GOEDE SERVICE ! DANK U

Snel en goed geregeld!

Snelle service goede producten

De beste tandpasta van doTERRA ontving ik super snel. De product selectie is van goede kwaliteit