Pluspunten
Goede communicatie en duidelijk. Komen afspraken na en zijn goed bereikbaar.
VerbeterpuntenMisschien iets sneller voucher e.d. opsturen, maar zou dat zelf kunnen wijten aan drukte. Alles was uiteindelijk op tijd binnen.
Pluspunten
perfecte service eerlijke informatie boeken al jaren onze wintersport vakantie bij tsjechie tours
Verbeterpunteniets eerder bijwerken van de site ;-)
Pluspunten
Mooie acommodaties tegen scherpe prijzen. Goede service.
Pluspunten
kundigheid. enthousiast.
Verbeterpuntenmisschien iets minder jaartallen.
Pluspunten
De persoonlijke betrokkenheid
Pluspunten
informatief, gezellig, informeel; niet te zwaar (geschikt voor bejaarden)
Verbeterpunteniets meer bezoek aan bezienswaardigheden
Pluspunten
Goede reisleidster en behulpzame chauffeur
VerbeterpuntenAirco in de bus laten maken, Dit kan als het warm is echt niet meer in deze tijd.
Pluspunten
Grote deskundigheid.
VerbeterpuntenKan er meer publiciteit komen?
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede reisleiding en een uitstekende chauffeur
VerbeterpuntenDe airco in de bus bij hoge temperaturen laat te wensen over.
Pluspunten
Heerlijke vakantie gehad volledig naar tevredenheid...dank daarvoor en tot een volgende vakantie!
Pluspunten
De sfeer tijdens de reizen is heel aangenaam.
Pluspunten
Ik heb mijn wintervakantie voor het eerst via het reisbureau Tsjechiƫtours geboekt. Alles was netjes, snel en professioneel geregeld. Op het plek hebben wij echt genoten van een heel leuk appartement vlak naast de piste. Volgend jaar gaan wij zeker weer!
Pluspunten
Prettige en persoonlijke benadering, in deze tijd erg belangrijk.
VerbeterpuntenDe prijs is gerelateerd aan de vele mogelijkheden van de reis,dus daarom wat duurder.
Pluspunten
Al jaren kan Tsjechietours me reizen aanbieden die m'n hartje begeren. Mooie uitstappen, aangename hotels en af en toe komt er wel iets verrassend uit de bus. Wat wil een mens nog meer?
Pluspunten
Waarom aanpassen
Pluspunten
Vriendelijk-kwaliteit-reis naar behoefte.
Pluspunten
Goede service. Erg behulpzaam Reageren op vragen in het weekend ++
VerbeterpuntenMisschien meer bedden / slaapplaatsen zien te bemachtigen in Klinovec.
Pluspunten
goede en snelle communicatie
Pluspunten
Ze kent de mentaliteit van de Nederlanders Spreekt Nederlands en haar moedertaal Tsjechisch/Slowaaks Houdt rekening met de wensen van haar doelgroepen
VerbeterpuntenDie zullen er altijd zijn, maar onze ervaring is de belangstelling ook voor het individu
van Houtenstraat 17
3601 XH Maarssen