Pluspunten
De leiding van Tsjechië tours is mij zeer vertrouwd. Ik ontmoet veel bekenden.
VerbeterpuntenWeet niet.
Pluspunten
snelle reactie, persoonlijk gebonden, vriendelijk, goede kwaliteit/prijs
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
goede communicatie en bereikbaarheid verstand van het product meedenken
Pluspunten
Deskundigheid, snelle reactie. Goede kennis van de omgeving
Pluspunten
Altyd bereikbaar en inzet is hoog
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers. Communicatie prettig en open. Hulp gaat verder dan alleen maar reserveren. Er wordt actief gezocht naar oplossingen.
VerbeterpuntenOp de website was het mij niet direct duidelijk dat de kosten per person zijn (ik ging uit van kosten per kamer). Misschien handig om dit duidelijker op de website te vermelden. Hierdoor zijn we overbodig lang aan het twijfelen geweest of we wel twee kamers moisten huren (ivm kosten)
Pluspunten
Wij hebben een accommodatie geboekt om daar lekker te gaan fietsen en wandelen. Nadat we hadden geboekt kregen we tijdens een telefoongesprek hele nuttige en bezienswaardige tips. Gelukkig zijn we ook echt heen gegaan om het te bekijken. Het heeft onze vakantie echt veel leuker gemaakt.De mevrouw van het reisbureau weet uit eigenervaring wat er te zien is. Ze was er zelf geweest en wist er echt wel wat van, ook de accommodatie kende ze en hoe het eruitzag.
Pluspunten
Goede service en persoonlijke aandacht. Uitbreiding skigebied nu ook vanuit Janske Lazne naar Pec. Pod.
Pluspunten
Deskundig advies, goed bereikbaar en altijd heel vriendelijk
Pluspunten
Hele vriendelijke behulpzame vrouw die ons altijd helpt
Pluspunten
aanvankelijk was ik enthousiast, goede prijs, kwaliteit leek goed
VerbeterpuntenDe Tsjechen waren onvriendelijk. In Praag was het pension dubbel geboekt, we moesten lang wachten en gingen toen naar een minder leuk verblijf. De eigenaar was niet beleefd. Het parkeren was niet zoals beloofd bij het pension en gratis. We moesten ver lopen naar een parkeerterrein. Ik hen na onze vakantie bij Tsjechië-tours geklaagd, maar geen enkele reactie gekregen. Voor mij hoeft deze organisatie niet meer.
Pluspunten
mooie en gevarieerde reis plus goede reisbescheiden
Verbeterpuntenbij het pension in liptovsky mikulas was het niet schoon en het ontbijt vonden we een beetje opdringerig ( was wel goed maar ze verwachten iedere dag dat we het beleg wat ze op ons bord hadden gelegd helemaal zouden opeten terwijl er genoeg ander beleg op de tafel stond en iedere keer vonden ze het gek dat we zeiden dat we het niet zo lekker vonden en liever zelf pakten wat we wilden
Pluspunten
Ruim aanbod Nederlandstalige ondersteuning Kennis van de omgeving
Pluspunten
Zelfs ter plekke goed geholpen!
Pluspunten
enthousiaste, deskundige begeleiding met veel aandacht voor speciale plaatsen en evenementen
Pluspunten
Veel Expertise + een goede prijs kwaliteitsverhouding.. Ze bieden diverse opties voor gezinnen met kinderen! Bruikbare tips wat ik erg handig vond
VerbeterpuntenDeze heb ik nog niet kunnen vinden.
Pluspunten
Deskundigheid, snelle reactie.
Pluspunten
deskundig advies, men ziet dat medewerkers van Tsjechië Tours goed ter plaatse bekend zijn snelle antwoord op e-mail op tijd alle reisbescheiden geduldig op alle vragen beantwoorden
Verbeterpuntenmoeilijk telefonisch te bereiken af en toe
van Houtenstraat 17
3601 XH Maarssen