Super collectie daar ben ik blij mee

Dit is mijn eerste keer dat ik als man sexy dames jeans koop super collectie top

Super!!

Prijs is goed vooral als je 10 procent korting erbij krijgt voor review te schrijven ✍️

Mooie leuke kleding en goede snelle service!

Hele leuke kleding en top service! Helemaal tevreden hier!! Zeker een aanrader! ( Maten komen ook overeen :) )

Maakt mijn heerlijke fantasie werkelijkheid.

Mede door de mooie foto's en heerlijke kleding of toebehoren die in tijdelijke aanbieding zet het mij toe om mezelf dingen uit te proberen en mezelf te ontployen/meer ervaring te geven waar ik van houd en wat mij heet meest opwind.

Mooi stretchy

Stretchy en lang

happy

always best quality

Leuke en sexy kleding. Kwaliteit is zeer goed.

Snel en goed

Heel goed en snel

Super leuke goedkope site

Leuke kleding

In eerste instantie moeilijk te vinden hoe contact te krijgen maar uiteindelijk gelukt en tevreden .

Snelle levering, de volgende dag in huis, mooie spullen, betaalbaar, super tevreden!!!!

perfect

het is allemaal snel en netjes geregeld en goed op de hoogte gehouden hoe het stond met het order

Echt prachtige kleding

Grandioos

Juist zoals op de foto, snelle levering, vlotte mogelijkheid achteraf te betalen, kortom, prachtige service

Goededag ik heb nog niet zoveel ervaring met jullie site. Maar ik kan wel zeggen dat jullie leuke aanbiedingen hebben. En dat ik zeker vaker zal gaan bestellen. Groetjesss

Altijd weer vertrouwd en top

Kleding is zonder twijfel van goed kwaliteit. One size 34/38 past altijd goed

Schlecht

Zit al 14 dagen op zending te wachten

Ik heb mijn bestelling niet gekregen

Help me neem contact met me op 0633103322

Laat ontvangen

Late bezorging en toch op tijd besteld

Just one word: fabulous

Een hele fijne en snelle levering van alles. Bij een klacht wordt er meteen actie gevoerd. Daar houd ik van. Klantgerichte service

2 artikelen besteld. Volgens de maattabel zou het normaal vallen. Het blijft altijd een gok. Zeker als je voor het eerst besteld. Maar de maat was idd prima. Beide artikelen gehouden. Zien er geweldig uit. Zeker voor de prijs die ik ervoor betaald heb. Zal Zeker nog een keer gaan bestellen.

Product kwaliteit en levering OK, kortings acties zijn nep.

De tot nu toe bestelde producten voldeden aan de verwachting. Levering is correct. Echter vaak zijn er kortings acties, bv 40 -90% korting, echter dat is tov een eerder met 40 - 90% verhoogde adviesprijs. Dat maakt voor mij de motivatie om nogmaals te bestellen een stuk kleiner.

Mooie kleding

Heel veel keuze uit veel mooie kleding

Mooi heel tevreden met u kleding

Wiltonstraat 11

9403AV Assen

Over Sexy-Store B.V.

Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit. Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!