Prima ervaring

Omdat ik een lokale installateur omzet gunde daar een offerte opgevraagd. Om wat referentie te hebben ook een offerte aangevraagd via consumenten bond bij warmgarant. Voor een paar honderd euro meer had ik het de lokale gegund . Echter er zat een verschil in van 800 euro. De reactie van de lokale was teleurstellend. Als ik een ketel op de muur wilde laten rammen en met flexibele leidingen aangesloten wilde hebben door een leerling moest ik dat vooral doen. Niets bleek minder waar. Keuring communicatie prima installateur met leerling en zeer deugdelijk en netjes aangesloten.

Alles keurig geïnstalleerd en prima werkend. Geen achtergebleven rommel. Helemaal prima!

Vakkundige installatie monteur Top

Naar het instaleren van de nieuwe CV kregen een duidelijke uitleg van de bediening van de nieuwe CV. en onderhoud! En voor de afvoer van de oude CV en de verpakking van de nieuwe heeft hij allemaal mee genomen....

Duidelijk, goed, prettig

Duidelijke offerte, goede service en installatie. Prettig contact.

Alles netjes geregeld

Duidelijke afspraken die ook nagekomen zijn . Alleen nog wachten op de code voor de subsidie voor de warmtepomp

Vlotte afhandeling

Professionele snelle werkzaamheden Komen afspraken na Top

Goed werk

Goed en accuraat gewerkt

Snelle communicatie

Communicatie met wartmtegarant is perfect. De installateur die bij mij geweest is was haastig en werkt niet echt netjes dit zou veel beter kunnen Je gaat niet bij mensen binnen met een slijptol leidingen door doen Daar heb je een pijpsnijder voor . Enz enz

Het communicatie over nieuwe kettel was minder goed. Eerst probeerde ze ons iets anders verkopen zonder alle relevante informatie. Aan het eind werkt dat fijn,zij konden ons werken en hadden begrijpen de fout ze maakten in het begin.

Nieuwe CV ketel heel netjes geïnstalleerd

Nog geen direct contact gehad met het bedrijf. Ik hem de CV ketel nog maar pas. Maar alles werkt naar wens.

alles in één keer prima geregeld

Nieuwe ketel laten plaatsen alles volgens afspraak, snel geïnstalleerd en alles werkt naar behoren.

Houden zich aan de afspraken service gericht

Fijne deskundige hulp

Fijne snelle hulp vanuit bedrijf regio Goes

De ketel werkt goed en vriendelijke monteurs

Bovenstaande zin lijkt mij duidelijk genoeg!

Van aanvraag tot installatie is alles correct en naar volle tevredenheid verlopen.

alles zoals afgesproken

Al een tijdje rondgekeken naar een nieuwe cv ketel en een aantal offertes opgevraagd. Gekeken op consumentenbond en andere vergelijkers. Warmgarant liet ons rustig beslissen, niet opdringerig. Allles netjes geplaatst op afgesproken datum, oude cv ketel mee. Erg vriendelijke monteur. Ketel is prettig stil, ook als ie even "gas" moet geven. Na een paar dagen een vraagje, kreeg zowel van warmgarant als de monteur direct respons. Erg prettg. Buiten het feit dat ze ook nog eens een goede prijs hadden tot nu toe enkel tevredenheid.

alle volgens plan geregeld, vakkundige monteur en een degelijke c.v. ketel.

Bij de telef.info al behoorlijk wijzer geworden welk type ketel het best bij ons matig geïsoleerde woning zou passen. Daarna alles geheel volgens beschrijving geïnstalleerd, inmiddels 2 keer ontlucht en een lekker warme woning, de HRe30/36 ketel doet z'n werk stil en zuinig!

Alles naar wens

Levering en montage waren perfect monteur zeer vakkundig

Snel, accuraaat en goede adviezen

Een bijzonder goed advies gegeven zodat we niet in de kou zouden komen zitten. Uitstekende vakman geregeld met een prima service. Niet aarzelen, gewoon gebruik maken van deze aanbieder.

Tevreden

Alles top en snel geregeld, kon niet beter i.m.o.

Goed geregeld.

Ik ben super tevreden, vanaf de bestelling, tot aan de plaatsing van de cv-ketel.

De ketel werkt goed, maar zeer slechte communicatie

3 x afspraak verkeerd ingepland. 2x verkeerde factuur betalingsverzoek ipv automatische incasso Wat een slecht bedrijf zeg op het gebied van de communicatie. gelukkig uiteindelijk goede installatie en goede ketel.

Super tevreden

Ik ben tevreden met Warmtegarant de ketel was snel volgens de afspraak geïnstalleerd door een leerling monteur onder toezicht van zijn begeleider .

Alles goed en snel geregeld

Stond er echt versteld van hoe snel en goed alles geregeld is. Was al met meerdere partijen in gesprek geweest en heb dus echt flink wat kunnen vergelijken. Maar gewoon alles goed en zelfs in mijn situatie minder geld!

mooi en netjes aangelegd

vogens verwachting keurig aangelegd