Takes a bit of work to send them pics etc but their service/technicians are great!!

Very nice boiler man came and did the work. He was very professional and even tidied after himself. I would highly recommend this company if your able to get an abonnement for your boiler, its well worth it!

Vriendelijk en hulpvaardig

In mijn zoektocht naar een nieuwe combiketel vond ik Warmgarant. Na telefonisch contact met een vriendelijke medewerker kon ik de juiste keuze maken voor een nieuw toestel. De installatie kon snel worden uitgevoerd waardoor ik in de wintermaanden niet in de koude heb hoeven zitten. Een fijne en goede service!

Behulpzaam meedenkend en service verlenend

Voor een nieuwe warmteketel na een ander bedrijf benaderd te hebben werd goed geholpen en geadviseerd welke ketel.de monteur was uitermate gekwalificeerd en ookde medewerkers aan de telefoon zijn service verlenend. Hartelijkdank.

Komen afspraken na, zijn goed bereikbaar en leveren goed werk af

Komen afspraken na, zijn goed bereikbaar en leveren hoe werk af. Voor herhaling vatbaar en ook aan te bevelen bij vrienden/ kennissen. Top service. Ging om het plaatsen van HR ketel - intergas in een woning in Venlo die verhuurd wordt.

Snel, vriendelijk, communicatief sterk èn zeer voordelig!

Had met spoed nieuwe ketel nodig heb via CV ketelcollectief een ketel uitgezocht. Op site was gelijk te zien wat kosten zouden bedragen. Je dient tijdens het aanvragen v ketel lid te worden v de Consumentenbond waardoor je een forse korting krijgt. In ons geval meer dan €1500,- t.o.v. andere aanbieders! Aanvraag verstuurd en zelfde dag al keurig reactie en voorstel gekregen. Tussentijds nog prettig en snel mail en telefonisch contact gehad. Drie dagen later kwamen er 3 vriendelijke installateurs die de ketel binnen 70 min hebben geplaatst omdat het spoed was. Ik ben zéér tevreden en raad iedereen dit bedrijf aan. Warmgarant verdient letterlijk én figuurlijk een warme douche!

prima installatie en uitleg waar nodig

Duidelijke offerte met uitleg en advies waar gevraagd. De installatie was snel en vakkundig, de werkplek zeer netjes achtergelaten, compliment voor de installateur.

Prima en snel geregeld tegen een lage prijs

Ik had eerst mijn twijfels over het gebodene. Echter wordt Warmgarant aan bevolen door de Consumenten bond en Stichting Eigen Huis waardoor je al snel de indruk krijgt dat je niet met een stel koekenbakkers te maken hebt. Wel een beetje griezelig om een redelijk groot bedrag over te maken terwijl je nog niks hebt. Uiteindelijk bleek de vrees voor niets want na een afspraak gemaakt te hebben met de monteur(s) werd alles vlotjes (nog geen 2 uur) afgehandeld en de oude CV netjes afgevoerd. Erg blij mee!

Uitstekend en snel geplaatst

Op de afgesproken dag werd de ketel geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Top gewoon.

Komt afspraken geheel na. Installatie is prima verlopen, met kundige en zeer vriendelijke monteurs.

Ja gewoon super goed en snel geïnstalleerd.

Super snel en vakkundig geïnstalleerd. En alles werkt perfect. Erg blij mee.

Topservice

Duidelijke, deskundige en snelle communicatie over aanschaf en installatie. En vlotte installatie door een kundige monteur.

Snelle en correcte installatie van CV ketel

De CV ketel is snel en op de gewenste datum geïnstalleerd door een vriendelijke en vakkundige monteur. Het grote voordeel van Warmgarant is dat je bij hun een ketel kunt huren inclusief onderhoudscontract voor een goede prijs.

Wij zijn zeer tevreden.

Vanaf het eerste contact, plaatsing en heden na 3 maanden in gebruik zijn wij nog steeds tevreden.

Mijn bij Warmgarant gekochte cv-ketel bevalt goed. Installatie is goed en snel verlopen en de prijs was was ook gunstig mede door de koop via consumentenbond collectief

Heel tevreden

Zowel de aanvraag als de installatie verliep vlot en naar, tot nu toe, tevredenheid uitgevoerd. Duidelijke informatievoorziening en goed telefonisch bereikbaar. Kortom heel tevreden.

Alle stappen worden duidelijk gecommuniceerd

Zeer fijne ervaring

Fijn contact met klantenservice en een hele fijne installateur die goed mee dacht en net werk aflevert Kortom meer dan tevreden en dat ook nog voor een nette prijs.

Uitstekende service

Met de aanschaf van de ketel werd goed meegedacht zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Tijdns de installatie kwam ik niet voor verassingen te staan en werd alles perfect en vlot geinstalleerd.

Chapeau !

In eerste instantie was het aanbod van Warmgarant ca 40% goedkoper dan het aanbod voor dezelfde ketel via een lokale installateur. Naar aanleiding van door ons aangeleverde informatie werd ook nog een goedkopere ketel voorgesteld omdat deze in onze situatie beter zou voldoen. Het hele proces, voorbereiding en plaatsing, is keurig netjes uitgevoerd. Chapeau !

Zeer snel, goede prijs en vriendelijk!

Ik had op korte termijn een nieuwe cv ketel nodig. Warmgarant was niet enkel de voordeligste maar ook de snelste leverancier en de mannen die het kwamen installeren waren super vriendelijk. Ze liepen zelfs nog even naar de buurvrouw om haar gerust te stellen en alles te controleren na het boren in de tussenmuur (waar haar zonnepanelenkastje van lostrilde). Super service!

goede communicatie en nette aanleg

De communicatie in het offerte traject liep naar wens en de uitvoering is goed verlopen. Het had iets meer opgeruimd achtergelaten kunnen worden.

Tot nu toe veel positieve ervaringen met Warmtegarant!

Tot nu te heb ik alleen nog maar positieve ervaringen met Warmtegarant. Zowel aan de telefoon als met de monteur die de situatieschets heeft opgenomen en waardevolle tips heeft gegeven. Op 28 maart 2025 wordt mijn hybride warmtepomp aangesloten door Warmtegarant. Ik zie uit naar het resultaat, ook op het effect op mijn gasrekening :)

snelle en goede service

onze oude CV moest vervangen worden. Een week nadat we gekozen hadden voor Warmgarant konden we de nieuwe installatie in gebruik nemen.

Niet best helaas.

De communicatie in aanloop naar de plaatsing verliep prima. Helaas verliep het vanaf dat punt bergafwaarts; de installatie afspraak werd verplaatst vanwege een dubbele boeking en de monteurs die een week later kwamen communiceerden schreeuwend van boven naar beneden met elkaar, lieten een mega puinhoop achter en de thermostaat kon niet worden geïnstalleerd omdat deze niet compleet bleek. Vervolgens konden we zelf achter een afspraak voor levering hiervan aanbellen. Ook deze afspraak werd wederom verplaatst, en ook op deze dag geen monteur op het afgesproken tijdstip, tussen 11 en 13:00 uur. Zonder enige vorm van berichtgeving stond deze meneer om 17:30 uur voor de deur en heeft het een uur geduurd voordat de thermostaat hing. Ondanks een vriendelijke klantenservice ging het ook in het afhandelen van deze klacht niet alles vlekkekloos en werd de factuur die wij inmiddels hadden voldaan alsnog van onze rekening geschreven, de schriftelijke bevestiging dat dit intern zou zijn kortgesloten ten spijt. Wellicht geval van Murphy's law maar uiteindelijk voor ons vervelend.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen