Mijn bij Warmgarant gekochte cv-ketel bevalt goed. Installatie is goed en snel verlopen en de prijs was was ook gunstig mede door de koop via consumentenbond collectief

Heel tevreden

Zowel de aanvraag als de installatie verliep vlot en naar, tot nu toe, tevredenheid uitgevoerd. Duidelijke informatievoorziening en goed telefonisch bereikbaar. Kortom heel tevreden.

Alle stappen worden duidelijk gecommuniceerd

Zeer fijne ervaring

Fijn contact met klantenservice en een hele fijne installateur die goed mee dacht en net werk aflevert Kortom meer dan tevreden en dat ook nog voor een nette prijs.

Uitstekende service

Met de aanschaf van de ketel werd goed meegedacht zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Tijdns de installatie kwam ik niet voor verassingen te staan en werd alles perfect en vlot geinstalleerd.

Chapeau !

In eerste instantie was het aanbod van Warmgarant ca 40% goedkoper dan het aanbod voor dezelfde ketel via een lokale installateur. Naar aanleiding van door ons aangeleverde informatie werd ook nog een goedkopere ketel voorgesteld omdat deze in onze situatie beter zou voldoen. Het hele proces, voorbereiding en plaatsing, is keurig netjes uitgevoerd. Chapeau !

Zeer snel, goede prijs en vriendelijk!

Ik had op korte termijn een nieuwe cv ketel nodig. Warmgarant was niet enkel de voordeligste maar ook de snelste leverancier en de mannen die het kwamen installeren waren super vriendelijk. Ze liepen zelfs nog even naar de buurvrouw om haar gerust te stellen en alles te controleren na het boren in de tussenmuur (waar haar zonnepanelenkastje van lostrilde). Super service!

goede communicatie en nette aanleg

De communicatie in het offerte traject liep naar wens en de uitvoering is goed verlopen. Het had iets meer opgeruimd achtergelaten kunnen worden.

Tot nu toe veel positieve ervaringen met Warmtegarant!

Tot nu te heb ik alleen nog maar positieve ervaringen met Warmtegarant. Zowel aan de telefoon als met de monteur die de situatieschets heeft opgenomen en waardevolle tips heeft gegeven. Op 28 maart 2025 wordt mijn hybride warmtepomp aangesloten door Warmtegarant. Ik zie uit naar het resultaat, ook op het effect op mijn gasrekening :)

snelle en goede service

onze oude CV moest vervangen worden. Een week nadat we gekozen hadden voor Warmgarant konden we de nieuwe installatie in gebruik nemen.

Niet best helaas.

De communicatie in aanloop naar de plaatsing verliep prima. Helaas verliep het vanaf dat punt bergafwaarts; de installatie afspraak werd verplaatst vanwege een dubbele boeking en de monteurs die een week later kwamen communiceerden schreeuwend van boven naar beneden met elkaar, lieten een mega puinhoop achter en de thermostaat kon niet worden geïnstalleerd omdat deze niet compleet bleek. Vervolgens konden we zelf achter een afspraak voor levering hiervan aanbellen. Ook deze afspraak werd wederom verplaatst, en ook op deze dag geen monteur op het afgesproken tijdstip, tussen 11 en 13:00 uur. Zonder enige vorm van berichtgeving stond deze meneer om 17:30 uur voor de deur en heeft het een uur geduurd voordat de thermostaat hing. Ondanks een vriendelijke klantenservice ging het ook in het afhandelen van deze klacht niet alles vlekkekloos en werd de factuur die wij inmiddels hadden voldaan alsnog van onze rekening geschreven, de schriftelijke bevestiging dat dit intern zou zijn kortgesloten ten spijt. Wellicht geval van Murphy's law maar uiteindelijk voor ons vervelend.

Zeer goede algehele service.

Alles ging zoals afgesproken .

Ook de installatie verliep prima .

We zijn erg tevreden over onze nieuwe intergas ketel

Vlotte afhandeling van de aanvraag. De ketel was voordelig geprijsd, helaas vielen de kosten voor het doorvoeren van een nieuwe dakdoorlaat erg hoog uit omdat er een hoogwerker aan te pas moest komen! Goed om je te realiseren als je zonnepanelen op je dak hebt. De ketel doet het prima, hiervoor ook een intergas gehad.

Tot nu toe Alles zoals beloofd.

Too

Het contact verliep makkelijk. De cv ketel is snel en vakkaundig geplaatst. De monteur was vriendelijk, geen enkele klacht tot nu toe.

Professionele installateur

Alle gemaakte afspraken bij de verkoop van de ketel zin tijdens de installatie meer dan waargemaakt.

Goede service en snelle levering

Na contact met een ander bedrijf wat niet kon leveren kwam Warmgarant super snel over de brug. Goed geadviseerd en ook nog extra korting gekregen vanwege verwijzing van een buurman. Al met al zeer te spreken over Warmgarant

Alles op tijd en goed geregeld.

Alles verliep volgens afspraken

De gemaakte tijd, service en leverafspraken zijn goed naar gekomen.

Zeer goede afhandeling. Installatie zeer goed.

Zeer tevreden met mjin nieuwe cv ketel en goede communicatie vooraf met de planning voor installeren van cv ketel.

Helaas toch verkeerde ketel voor gesteld

De service is goed, maar mij werd afgeraden om de Intergas extreme 24 te nemen ivm isolatie van mijn huis, ik heb nu de Intergas hre 24/18 maar dit is toch een te groot vermogen

Snel, vriendelijk, netjes

De monteurs hebben netjes en efficiënt gewerkt. De communicatie vooraf verliep ook duidelijk en correct.

Snelle service en men doet wat beloofd is.

Ik heb via de consumentenbond een nieuwe, zuinigere cv-ketel aangeschaft en die is door Warmgarant geïnstalleerd. Alles verliep op rolletjes, en heel snel. Aanbevelenswaardig.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen