Geen enkele ster, hebben ons in de kou laten zitten
Nieuwe cv ketel besteld bij Warmgarant, installatie door Warmgarant uitbesteed. Installateur kwam: planning foutje, was alleen terwijl het een twee persoons werk was, installateur geeft aan dat dat bij Warmgarant wel vaker gebeurd. Wat mij betreft niks aan te doen, kan gebeuren en vervelend voor de installateur die ervoor uit een ander provincie kwam. Twee weken later komt een andere installateur, met twee personen. Krijg al bij de voordeur te horen dat de ketel ws niet geplaatst kan worden omdat ik niet een parkeerplaats recht voor de deur heb (klopt ook, auto is te hoog voor parkeergarage van mijn gebouw, laden/lossen kan wel voor de deur, maar parkeren is 45m verderop), wil wel even komen kijken en haalt rookgasafvoer open, denkt dat het niet lukt, misschien een te scherpe bocht, en gaat weer. Ik zou nog horen van Warmgarant. Helaas niets gehoord, wel telkens storing (Intergas)ketel sindsdien, code 5, mgl probleem rookgasafvoer. Zelf dan Warmgarant gebeld: storing is toeval, installateur zou bovendien hebben aangegeven dat ik plaatsing van de ketel geweigerd zou hebben, huh? Eea wordt spijtig gevonden, maar ze kunnen niets voor me doen, ik hoor nog wel van de manager. Op de vraag hoe ik de storing dan kan oplossen krijg ik het antwoord dat ik mijn ‘meuk’ niet bij hun kan dumpen. Gelukkig een lokale installateur bereid gevonden de storing te verhelpen. Daarna bij herhaling idem storing, maar kan ik met de adviezen van de lokale installateur telkens zelf weer verhelpen.
Kortom: voel me niet gehoord en niet geholpen. En geen ketel. Volgens Warmgarant dus door mijn eigen toedoen. Hopelijk snel een definitieve oplossing.