Was aan een nieuwe CV installatie en binnen korte tijd geplaatst. De prijs is overigens ook goed in vergelijking tot andere aanbieders

Super strak werk geleverd en behulpzaam

Onze CV ketel was verouderd, dankzij het sturen van foto's en telefonisch contact is er besloten de CV te vervangen. Strak montage werk, en een goede uitleg over de nieuwe ketel en thermostaat zodat wij er gelijk goed gebruik van konden maken

Snelle en goede service!

Super vriendelijke vaklui en snel gehandeld!

Snel en alles volgens afspraak

Naar omstandigheden zijn we vrij snel geholpen met onze cv ketel die helemaal begaf. Door drukte kon het niet binnen aantal dagen geregeld worden, maar er werd meegedacht hoe het wel met spoed kon. Met een kleine extra betaling was het toch mogelijk om een monteur voor een zaterdag te vinden.

Zorgvuldig en goed

2x een afdpraak verzet en toch kwam het goed. In een middag is de ketel vervangen en een nieuwe dakdoorvoer geplaatst. Oude ketel met toebehoren afgevoerd en dd nieuwe ingeregeld.

Prima prijs en in no-time professioneel geïnstalleerd.

Beste prijs van verschillende aanbieders, grote verschillen in offertes. Snelle en professionele de-installatie oude cv en installatie nieuwe cv. Klasse.

Klantvriendelijk

Na de offerte en extra montagehandelingen besproken te hebben, volgde een snelle afspraak voor de montage. Monteur was keurig op tijd en leverde de installatie keurig af.

Geweldig. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Snelle reactie en vriendelijk. Monteur erg vriendelijk en heeft kennis van zaken.

Komt de afspraken na, top

Scherpe prijs, snel geregeld. Nazorg kan beter.

November 2023 is mijn CV ketel vervangen, ik wilde graag een Intergas Xtreme 30. Meerdere offertes opgevraagd en Warmgarant had een van de scherpste prijzen en veel goede reviews. De communicatie verliep goed en snel, ik kon een aantal voorkeursdata opgeven voor de installatie en heb een installateur uit de buurt als voorkeur opgegeven. De ketel is vakkundig geïnstalleerd door de installateur van mijn voorkeur. Het expansievat is op mijn verzoek naast de ketel, achter een schot geplaatst met een beugel aan de muur. Ook heb ik een ontluchter/vuilafscheider laten toevoegen. Allemaal heel netjes gedaan. De nazorg kan wel beter. Op een e-mail over de inregeling van de ketel kreeg ik van Warmgarant na twee weken pas een reactie, wel met excuses voor de vertraging want het was een extreem drukke periode. Ook lekten er wat druppels condenswater van onder het sifon vandaan, deze vraag heeft Warmgarant bij de installateur neergelegd alleen daar heb ik tot nu (30-12-2023) toe niets op gehoord.

Nieuwe cv ketel laten plaatsen.

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Jerry Installaties heeft deze uitstekend geplaatst voor ons. Contact met warmgarant is prima verlopen.

prima verlopen cv geplaatst door prima monteur.

alles netjes af gewerkt en oude spullen mee genomen.

Al drie maanden lekkage en geen oplossing

September 2023 een nieuwe ketel laten installeren door Warmgarant, waarbij de rookgasafvoer in de schoorsteen aangepast moest worden. Sindsdien continu lekkage bij aanhoudende regen waarbij water onder de rookgasafvoer ligt. Daarnaast lekkage gehad in de ketel vanwege installatiefout. Al drie maanden bezig en nog steeds geen oplossing. Bedrijf werkt met onderaannemers waarbij je als klant speelbal bent. Warmgarant neemt totaal geen eigenaarschap van het probleem, terwijl duidelijk is dat het water direct onder de door hen gemaakte rookgasafvoer ligt. Inmiddels een ingebrekestelling gestuurd. Al eerder een slechte review geplaatst waarna Warmgarant mij verzocht in ruil voor vergoeding van schade aan schilderwerk mijn review weg te halen. Dit is hoe dit bedrijg te werk gaat. Me laten verleiden door het label van de consumentenbond, maar wat een spijt. Blijf weg bij dit bedrijf en kies voor een erkende installateur met eigen vakmensen in dienst.

Snell, goed en bekwaam

Compleet verrast door de snelle en keurigr installatie 2/3 weken na aanvraag

Cv ketel

Mijn cv ketel snel besteld en snel vakkundig geplaatst

Zeer vakkundige installatie

Bestelproces en installatie van cv ketel was prima.

Goed service op tijd..

Goed service

Met één woord prima

Goede voorlichting, goede afspraken , goede en vlotte afhandeling.

Goed. Er werd ten onrechte afgeschreven maar ik kon het laten terugboeken na overleg met jullie.

Zeer tevreden over de aankoop en installatie van de CV ketel

beleefde/vlotte inzet, maar wel gedoe met het dak.

Nieuwe CV is keurig geplaatst door nette moneurs. Toch geen maximale score, er lag nog rommel op het dak en paar mannen later waaide er een dakpan weg.

De ketel is netjes en vakkundig geplaatst

Geen enkele ster, hebben ons in de kou laten zitten

Nieuwe cv ketel besteld bij Warmgarant, installatie door Warmgarant uitbesteed. Installateur kwam: planning foutje, was alleen terwijl het een twee persoons werk was, installateur geeft aan dat dat bij Warmgarant wel vaker gebeurd. Wat mij betreft niks aan te doen, kan gebeuren en vervelend voor de installateur die ervoor uit een ander provincie kwam. Twee weken later komt een andere installateur, met twee personen. Krijg al bij de voordeur te horen dat de ketel ws niet geplaatst kan worden omdat ik niet een parkeerplaats recht voor de deur heb (klopt ook, auto is te hoog voor parkeergarage van mijn gebouw, laden/lossen kan wel voor de deur, maar parkeren is 45m verderop), wil wel even komen kijken en haalt rookgasafvoer open, denkt dat het niet lukt, misschien een te scherpe bocht, en gaat weer. Ik zou nog horen van Warmgarant. Helaas niets gehoord, wel telkens storing (Intergas)ketel sindsdien, code 5, mgl probleem rookgasafvoer. Zelf dan Warmgarant gebeld: storing is toeval, installateur zou bovendien hebben aangegeven dat ik plaatsing van de ketel geweigerd zou hebben, huh? Eea wordt spijtig gevonden, maar ze kunnen niets voor me doen, ik hoor nog wel van de manager. Op de vraag hoe ik de storing dan kan oplossen krijg ik het antwoord dat ik mijn ‘meuk’ niet bij hun kan dumpen. Gelukkig een lokale installateur bereid gevonden de storing te verhelpen. Daarna bij herhaling idem storing, maar kan ik met de adviezen van de lokale installateur telkens zelf weer verhelpen. Kortom: voel me niet gehoord en niet geholpen. En geen ketel. Volgens Warmgarant dus door mijn eigen toedoen. Hopelijk snel een definitieve oplossing.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen