Bestellen via de website is eenvoudig en simpel. Ketel is goed, instsllatie is goed, prijs is goed. Gewoon prima ervaring dus!

Goeie snelle service

Mijn ketel had het opgegeven, Contact gehad met warmgarant en de volgende dag kwamen ze een nieuwe plaatsen. Samen bekeken wat een goeie ketel zou zijn. Fijne vriendelijke service en plaatsing

Een bedrijf dat doet waar het voor staat.

Na telefonisch advies omtrent keuze juiste ketel inclusief installatie alles goed en snel geregeld. Bestelling, levering en plaatsing (lokaal bedrijf) gingen gesmeerd. Na plaatsing de automatische afschrijving van de aanschaf gemist door latere afschrijving dan aangegeven. Later alsnog geregeld. Een optie om zelf het relatief hoge bedrag van de aanschaf te kunnen betalen in plaats van de verplichte automatische afschrijving zou mijn voorkeur hebben. Dit is wat mij betreft ook het enige verbeterpunt.

Nette levering en vakbekwame installatie

Nette levering en vakbekwame installatie En voor de afgesproken prijs. Perfect !

Netjes gewerkt, aardige mensen

Snel en uitstekend opgeleverd

Prettige monteurs die heel snel werkten. Ook het gebruik website en backoffice werkte zeer goed

Levering en installatie goed geregeld.

De eerste afspraak voor de installatie van onze nieuwe CV ketel ging niet door, doordat WarmteGarant geen flauw idee had van ons adres. We wonen in Vollenhove (Noord West Overijssel), maar de installateur ging uit van de Laan van Vollenhove in Zeist. Er is een nieuwe afspraak gemaakt en toen werd de ketel netjes geïnstalleerd.

Snel en goed geregeld

Goede en snelle installatie.

Alles gaat tot op heden prima, bij het opstarten 's morgens maakt de CV wat meer geluid dan we gewend waren, maar dat zal wel wennen.

We waren blij verrast

Voor minder dan de helft van de prijs van de offerte van een ander gerenommeerd installatiebedrijf, hebben we nu een nieuwe Intergas HRE 36/30 aangeschaft inclusief montage en nieuwe thermostaat, Die ook nog eens binnen 3 weken geleverd kon worden! Goede informatie ontvangen en snelle service bij de installatie. Dik tevreden!

goed en snel geholpen

nieuwe cv ketel was snel en netjes geinstaleerd

Heldere afspraken en vakkundige en snelle installatie van de nieuwe CV.

Goed werk geleverd

Goede ervaring; correct gewerkt.

Gewoon goed

prima service, scherpe prijs. goede communicatie. Need I say more?

Professioneel, maar wat te gehaast bij installatie CV-ketel

Professioneel, maar gehaast en wat slordig. De ketel hangt licht scheef. Het Honeywell Home kastje is niet bevestigd aan de muur, maar achter een leiding gestoken. De omkasting en het expansievat van de oude CV-ketel zijn niet mee afgevoerd. Beknopte uitleg over de werking van het nieuwe systeem, maar wel gevraagd of er nog verdere vragen waren. Systeem werkt naar behoren. Thermostaat verbinden via internet naar mobiele telefoon was naderhand wel lastig.

Goede planning en deskundige installateurs

Zie boven

Slecht voorbereide monteur

Via warmtegarant lieten wij n nieuwe ketel plaatsen. Monteur was erg slecht voorbereid, had spullen niet op orde en moest een aantal keren nieuwe spullen halen. Dit ondanks dat wij van te voren alle info en foto’s hadden gestuurd. Uiteindelijk duurde het een hele dag om de ketel te plaatsen. Vond de monteur ook niet prettig.

Snelle en zorgvuldige installatie van mijn cv ketel tegen een zeer concurrerende prijs

Via de consumentenbond ben ik bij Warmgarant terechtgekomen. Ik had een offerte van mijn vorige installateur maar bij Warmgarant was het €753,- goedkoper met exact dezelfde specificaties. Na het lezen van de reviews ben ik met Warmgarant in zee gegaan. Afspraken zijn correct nagekomen en de installatie heeft vlot en vakkundig plaatsgevonden.

Goede installatie

Prima en vakkundig

Prima werk gedaan.

Het bedrijf heeft goed mee gedacht v.w.b. probleem.

Alles is correct verlopen, voor de installateur maakte een heel prettige indruk.

We genieten nu van een soepel en stil werkend verwarmingsapparaat. Dat merkbaar zuiniger is dan de oude.

Goed!

Super service. Snel en vakkundig geregeld binnen paar weken.

Snel en goed werk geleverd.

Voor de eerste keer uitstekend contact met dit bedrijf.

Tevreden en dank!

Vakbedrijf met vaklui. CV-ketel conform afspraak geïnstalleerd. CV verwarmt prima en is best stil. Twee moeren bij inlaat en uitvoerpijp helaas niet geleverd. Voor de rest tevreden en dankbaar!

Heel fijne snellen service

Oude ketel stuk,nieuwe binnen een week geïnstalleerd , super service

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen