Doen wat ze zeggen.

Goede prijs en service. Snelle levering en adequate installatie.

Snel en prima service

Ik had diverse offertes gevraagd voor het vervangen van mij CV-ketel. Sommige bedrijven reageerden niet, laat of kwamen met knetterhoge offertes. Bij Warmgarant werd ik snel geholpen en voor een redelijke prijs is mijn ketel vervangen. Ik ben zelf redelijk technisch onderlegd en wist daardoor wat ik wilde en welke problemen er zouden kunnen optreden bij de installatie. Dat hielp bij het maken van de offerte. Uiteindelijk is alles snel gegaan en in een ochtend is de boel geïnstalleerd. De kosten van het tweejarig onderhoudsabonnement zie ik als bovenop de prijs van de installatie. Waarom zou je dit nodig hebben voor een nieuwe ketel. Er zit toch garantie op! Desondanks nog steeds een redelijke prijs voor een nieuwe HR-ketel.

Komt afspraken na en informeert tijdig.

De aanmelding van de werkzaamheden zijn op tijd eenwording nagekomen. Werkzaamheden worde zorgvuldig en schoon uitgevoerd- communicatie luid en duidelijk,

Communicatie en installatie prima verlopen

Twee aardige en competente vrouwen hebben de ketel vakkundig geplaatst. Het lukte ons niet om de thermostaat op onze telefoon te installeren maar ook dit werd prima opgelost. Wij zijn heel tevreden en kunnen warmgarant zeker aanbevelen.

Ver boven verwachting

Veel offertes aangevraagd, warmtegarant was niet de goedkoopste maar gekozen vanwege advies dat ze gaven, snelheid en betrouwbaarheid. Installatie was vlekkeloos en keurig uitgevoerd!! Nu nog de warmtepomp maar wacht nog even tot ze wat stiller zijn.

voldoende

in de korte periode dat wij huren bij warmte grant zijn wij zeer tevreden.

positief

nakomen wat er is beloofd

meer dan goed

Vrijdagmiddag c.v. ketel lekt elektronica weigert. Na 30! jaar total loss. Wat te doen? Naar energiecollectief van de Consumentenbond. Doorverwezen naar Warmgarant. Direct contact, op verzoek foto's opgestuurd naar installatie bedrijf, totaalklimaat in Lijnden. Aanvullende gegevens versterkt, huurketel, merk, capaciteit. Na 12 dagen twee installateurs die de oude ketel verwijderden en de nieuwe installeerden. Mannen werkten keihard, kon vanwege de vastentijd niets aan ze slijten. Om vier uur alles werkend. Nog verbaasd dat alles zo soepeltjes verliep. Goed nieuws mag ook wel eens vermeld worden. J.A. (Hans) Mantje – Schardam

Prima bedrijf

Snelle levering, duidelijk en snel contact. Ketel binnen enkele weken geplaatst door lokaal bedrijf, super!

Vlot afgehandeld

Alleen Jammer dat er geen enkele extra mogelijk is (leveren close in boiler)

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk goede service. Duur van huurcontract mag korter worden.

Snel en volgens afspraak.

Online bestellen mbv keuzehulp ging heel gemakkelijk. De ketel werd daarna snel en volgens afspraak geleverd en probleemloos geinstalleerd. Ook prettig, betaling was achteraf.

Snel geregeld goede installateur

Warmgarant heeft mij een hele hoop problemen bespaart met hun advies. Dankjewel voor jullie super monteurs. Zeer vriendelijke mensen die je overal bij helpen.

Installatie goed verlopen

Nog te kort tijd sinds maart om Service te beoordelen

Prima bedrijf met goede service

Vanaf het eerste moment tot de levering een goed contact zowel telefonisch als via de mail. De levering duurde iets langer, door de drukte bij de installateur. Hiervan werden we goed op de hoogte gehouden en in onze situatie was dit in het geheel geen probleem. Installateur heeft de ketel netjes geïnstalleerd, afgesteld en de werkplek top schoon opgeleverd. We zijn een zeer tevreden.

Had ik eerder kunnen/moeten doen.

Ik was gelukkig ruimschoots op tijd ingelicht dat er extra kosten waren vanwege het aanleggen van een nieuw (rook)afvoerkanaal. Daar is die man toch wel wat uurtjes mee bezig geweest. Maar nu werkt alles perfect. Weer een mooie nieuwe (nog zuiniger) CV-ketel en voor € 33 per maand geen zorgen meer. En mochten we noodgedwongen over moeten stappen op een warmtepomp kan deze ketel daar ook op aangesloten worden.

Binnen 1 dag in huis !!!

Gevraagd product binnen 16 uur geleverd. Dus 1 dag besteld en de volgende dag in huis ... top...zoals omschreven op de site

Vriendelijke en vrolijke monteur die ook leek te weten wat ie aan het doen was.

Enorm goede service!!

Vanaf het eerste contact en diverse contactmomenten aan de telefoon tot en met de installatie zijn wij super goed geholpen! Afspraken worden nagekomen en service staat hoog in het vaandel. Wij zijn enorm blij dat wij voor Warmgarant hebben gekozen.

professioneel, vriendelijk en kwalieit

Vlot heldere communicatie en prima aflevering van mooie ketel.

Prima bedrijf!

Warmte garant prima bedrijf! Hebben wij goede ervaringen mee!

Kundig en volgens afspraak

Goede ervaring. Ga zo door.

Aanrader

Goed en snel afgehandeld,prima prijs etc WAT betreft service kan ik nog niet Over oordelen,heb nog niets meegemaakt Wat dat betreft

altijd goede service, vriendelijk te woord gestaan

vriendelijk en vakbekwaam

Weesperstraat 118