Goede installatie van de cv ketel.

Goede installatie van de cv ketel. Wel wat gekreun en gesteun bij het demonteren van mijn oude "grote" ketel.

Prima.

Alles volgens afspraak gegaan. Goed werk afgeleverd.

doen wat afgesproken is

doen wat afgesproken, ben nog te kort lid om een duidelijk en eerlijk oordeel te kunnen vellen

Goed werk

Keurige kevering en montage. Alles was snel gedaan en vervolgens weer opgeruimd en schoon. Een minpuntje; de werking van het digitale scherm werd niet uitgelegd en moest ik dus zelf uitzoeken.

TOP

De installateurs waren mooi op tijd, werkte goed en snel samen. Binnen 2,5 uur was mijn nieuwe CV aangesloten.

vlotte plaatsing

de heren monteurs hebben de plaatsing vlot weten te regelen. minpunt vond ik de uitleg van de thermostaat en de werking van de vloerverwarming.

Prima service, niet te duur

Huis warm en douche werkt prima.

in 1 woord positief

op de afgesproken tijd aanwezig,nette monteur..net werk verricht! nu hopen dat de ketel het blijft doen. hopelijk is het onderhoud ook zo netjes

Goede en snelle service

Wij hadden een cv gekocht. Snel afgehandeld en geïnstalleerd

Duidelijk, overzichtelijk, snel en netjes

Eenvoudig en duidelijk aanvraagproces, overzichtelijk offertetraject, snel geleverd en net werk ter plaatse gemaakt.

Keurige prijs en zeer kundig geinstalleerd

Via de consumentenbond ben ik uitgekomen op een ketel van Intergas. Ook via de consumentenbond heb ik gebruik gemaakt van een aanbieding bij Warmgarant. De prijs was zeer scherp. Concurenten konden mij geen vergelijkbaar aanbod bieden. De installatie was zeer goed. Veel beter dan de vorige ketel was aangelegd (nieuwbouw woning). De leidingen/afvoerkanalen ed. keurig recht en zeer goed bevestigd. Kortom ik ben zeer tevreden over de ketel (Intergas) als van de leverancier (Warmgarant).

Zit er weer warmpjes bij

Via de overzichtelijke website van Warmgarant heb ik een offerte voor een nieuwe cv-ketel + montage opgevraagd. Vanwege de vele offerteaanvragen duurde het ongeveer twee weken dat er een reactie kwam. Na het aanleveren van diverse foto’s ontving ik een email waarin ik netjes op de hoogte werd gebracht van een komende prijsstijging. Ik kon vrijblijvend via internet de bestelling afronden en een aanbetaling van 50 euro doen, waarmee de prijsstijging van 80 euro niet werd doorberekend. Ging ik niet in op de offerte, dan werd de 50 euro teruggestort. Het emailcontact verliep wat traag. Een snel antwoord op een vraag van Warmgarant werd vaak pas weer na 4 dagen in behandeling genomen, waardoor de installatie enkele weken uitliep. Uiteindelijk werd er een montagedatum overeengekomen. Een ander bedrijf genaamd Warmte4U installeerde de ketel op vakkundige wijze. Er werd netjes gewerkt en kreeg na afloop nog uitleg over de ketel en thermostaat. Naast mijn kritische noot over het emailcontact ben ik vooraf ook geïnformeerd over bijkomende kosten. Ik moest een lange-ladder-toeslag van 75 euro betalen :-), omdat de luchtafvoerbuis binnen 1 meter van de zonnepanelen bevond en ze langs de andere kant de luchtafvoer moesten vervangen. De hoogte was daar nog geen 5 meter. Ondanks een aantal kritische noten, ben ik blij er weer warmpjes bij te zitten. Na de installatie had ik nog een vraag waar vrij snel op gereageerd werd.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Prettig

Deskundig, nauwkeurig, primaservice!

De nieuwe CV installatie heeft geheel volgens afspraak verlopen. De installatie heeft zeer goed plaatsgevonden!

Snel en vlot afgewerkt en cv werkt zoals het modt

Zie vorige opmerkiing

Prima behandeld en afspraken zijn nagekomen.

Het bedrijf was telf goed beteikbaar, mijn vragen werden serieus behandeld en de organisatie voor de installatie van de verwarmings installatie. Snelle installatie, monteurs hebben netjes gewerkt. Afhandeling na de installatie van het financiële gedeelte correct. Firma is aan te bevelen.

Klantvriendelijk, snel leveren wat de klant vraagt binnen de gestelde termijn

Wij zijn heel tevreden met de werkwijze van Warmgarant. Hadden we vragen dan werden onze vragen snel en adequaat beantwoord. De installatie bevalt uitstekend en is binnen de gestelde termijn, deskundig geïnstalleerd en werkt perfect.

Alles is volgens verwachting verlopen

Alles is volgens verwachting verlopen

Afspraken en uitvoering prima.

apparaat werkt goed monteur was onsympathiek

ghdfkyfk

Goede kwaliteit en professioneel personeel

Goede prijs kwaliteit, professioneel en vriendelijk personeel en snelle service

Vakkundige installatie!

Snel een afspraak kunnen maken. CV-ketel geïnstalleerd op een morgen: vakkundig en heel netjes gewerkt. Chapeau!

Zonder problemen alles afgerond

Zonder problemen alles afgerond. Tegenwoordig is dat bijzonder..

Instaleren nieuwe ketel. Goed verlopen, uitleg, netjes werken, prettige monteur.

Ik ben zeer tevreden over de installatie. De ketel hebben we nog weinig gebruikt omdat we nog niet in het huis wonen. Jammer dat je best een hele hoop moet betalen om de ketel 10cm te verplaatsen terwijl bij het plaatsen toch alles vervangen moest worden dus dit een kleine moeite was geweest lijkt mij. Verder erg tevreden.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen