Top monteur

Alles gedaan zoals afgesproken

Correcte uitvoering van plaatsen cv ketel. Geen bijzonderheden of het moet zijn dat het wat langer duurde als gepland omdat installateur ivm dikte muur verkeerde slagboormachine bij zich had.

Aardige monteurs met een goede service

Aardige monteurs met een goede service

Doet het goed, levert prima warm water en de winter moet nog komen om te zien hoe het met stoken gaat. Benieuwd naar hoe zuinig hij is met ons huis.

Goede, snelle service doen wat ze beloven

Mijn ketel deed niks meer. Met een jonge dochter en een andere dochter op komst geen handige situatie. Binnen 3 dagen hing er een nieuwe ketel. Uitstekende communicatie, doen wat ze beloven en echt een prima service.

installatie verlopen zoals afgesproken

Dit was de tweede keer in zes jaar tijd dat ik een cv liet plaatsen door warmtegarant.nl weliswaar in twee verschillende woningen. Installatie vooraf duidelijk besproken en is ook zodanig uitgevoerd. Vakkennis van de installateurs zijn voldoende aanwezig en geven een vertrouwd gevoel.

Goede prijs en snelle levering

Ik moest mijn cv- ketel laten vervangen. Warmgarant was telefonisch goed bereikbaar, kwam snel met een concurrerende offerte en zorgde voor spoedige installatie.

Geweldig werk afgeleverd

Goed en gemotiveerd personeel,strak werk afgeleverd,en goede uitleg gekregen,zeer tevreden.

Prima geregeld

Ik heb sinds een paar maanden mn 20 jaar oude remeha laten vervangen door een Intergas extreme 30 via Warmgarant. Ik ben zeer tevreden over het hele proces en het vervangen is uitgevoerd door een ervaren monteur. Zeker aan raden!

Duidelijk advies van Warmtegarant en de monteur van Dongen. Netjes vriendelijk duidelijk ervaren monteur. Prijs kwaliteit .prima.

De verwarmingsketel is netjes en vakkundig geplaatst

De verwarmingsketel is netjes en snel aangelegd, De monteur heeft netjes envakkundig gewerkt en ondanks de zonnepanelen heeft het toch de rookgasafvoer op het dak kunnen plaatsen.

Geweldig bedrijf..

Op de website makkelijk een ketel uit te zoeken. Overzichtelijk en duidelijk. Alles snel geregeld en geinstalleerd. Kortom een echte aanrader!!!!!

Hoopvol

Via de consumentenbond in contact gekomen met Warmgarant. Wij hebben de cv ketel laten vervangen en de rookgasafvoer naar het dak. Voor zover ik dat kan beoordelen is dat op de juiste manier uitgevoerd. Vriendelijke monteurs

Snel en net werk!

Via een kennis aan het adres van Warmgarant gekomen. Offerte was er zeer snel nadat ik wat foto's van der huidige situatie had verstrekt. Zeer concurrerend! Na acceptatie een zeer snelle levering en installatie. Nu is het zomer, dus over de verwarming nog geen commentaar. De warmwater voorziening is perfect.

goed bedrijf met prima medewerkers

wat je afspreekt wordt gedaan!!

Goed geplaatst, werkt prima

Ketel snel en goed geplaatst. Ging alleen fout met de planning. Geen boekje van de thermostaat, dat werd snel toegestuurd. Mannen waren snel weg na installatie, weinig uitleg gekregen.

monteur houdt geen rekening met mijn wensen

De monteur was iemand met technischee kennis, niks mis mee, laat ik dat vooropstellen. Ik vond hem wel een hork eerste klas. Hij luisterde niet naar mijn wensen zijn vieze werkschoenen uit te doen of overslofjes te dragen, en dat terwijl er pas een dag nieuwe vloerbedekking lag. Nu, na maanden, voelt het voor mij nog altijd als een energetische bevuiling van mijn huis. Toen hij weg ging gaf hij me als enige opdracht overal af te blijven omdat anders alles ontregeld is. De ketel hangt netjes. Een fijn mens in huis had mijn beoordeling met twee sterren hoger uit laten vallen. Nu kom ik niet verder dan 3.

Zijn heel goed geholpen.

Werknemers van warmtegarant dachten goed mee.

Gewoon erg goef!

Snelle plaatsing zonder enig probleem.

Mijn ervaring is goed. Ik heb nog geen problemen gehad.

Nieuwe hybride ketel

Prima levering en volgens afspraak gemonteerd

De installatie is volgens plan verlopen

Het werk is netjes uitgevoerd

Prima geregeld

Alles is prima verlopen, netjes en volgens afspraak geïnstalleerd.

Heel netjes kan er niet anders van zeggen

Netjes ,vriendelijk ,geen rommel achter lgelaten ,

Goede uitleg over de ketel en de thermostaat. Alles opgeruimd en de ruimte netjes achter gelaten. Niets van te zeggen

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen