Snel gewerkt en netjes opgeruimd.

Snel gewerkt, alleen jammer van het water dat ze op zolder geknoeid hadden en dat het plafond in de kamer daar beneden nat was. Gelukkig is het weer goed opgedroogd.

Prima gegaan allemaal, snelle montage.

De monteur was er om ongeveer 8.30 en was ca. 12.30u gereed.

Telefonisch goed bereikbaar met duidelijke en geduldige uitleg. Praktische en begrijpbare offerte. Het installeren van de ketel ging ook prima.

Prima verhouding leverancier-klant

Vakkundige installatie door monteurs met een prettige en hulpvaardige houding.

Alles goed geregeld

Ik had me ingeschreven voor een duurdere ketel, maar kreeg het advies om een minder zware en dus goedkopere ketel te nemen. Plaatsing werd op afgesproken tijd zorgvuldig geplaatst. Moet enkel nog wachten op een nieuwe thermostaat. Alles werkt zoals het hoort en ik had verwacht.

Volgens afspraak, keurig en netjes geplaatst

De installateur heeft de nieuwe CV ketel geplaatst. Heeft netjes alles opgeruimd na de installatie en uitleg gegeven. Een aanrader.

Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Monteur heeft netjes en keurig gewerkt. Ketel functioneert prima. Wij zijn er blij mee.

Correct en snel een cv geinstalleerd

Alles volledig volgens verwachting van offerte t/m oplevering!

..en een zeer nette prijs vergeleken met diverse andere.

Prima geregeld!

Goed bereikbaar bedrijf prima installatie! Tevreden klant dus

Zeer aan te bevelen

Zonder verassingen achteraf is de Cv-ketel vakkundig geinstalleerd. Fijn contact gehad met de werknemers van Warmtegarant. De installateur was zeer prettig in omgang en heeft verstand van zaken. De Cv-ketel werkt uitstekend.

Heel prettige ervaring

Fijn en duidelijk contact gehad tijdens het hele proces. Warmtegarant komt afspraken goed na en het plaatsen van de cv ketel verliep ook volgens wens. Voor iedereen aan te raden. Zeker gezien de kosten vergeleken met andere aanbieders.

Echt aan te bevelen.

Mijn ervaring is een heel positieve. Het hele proces van het installeren van er. Nieuwe CV-ketel verliep stap voor stap. De afspraken zijn nagekomen en de dag dat de ketel geïnstalleerd werd was de installateur mooi op tijd aanwezig. Alles ziet er netjes uit en ook de thermostaat in de woonkamer is keurig vervangen. Alleen maar lof!

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld en nethes geinstalleerd.

Prima geholpen met de keuze en installatie.

Prijs is zeker concurrerend en alles, ook de installatie prima en correct uitgevoerd.

Prima!!

Aanschaf Intergas HRE 28/24 A Vlot en prettig telefonisch- en email contact, er wordt meegedacht en alles wordt voor plaatsing nauwkeurig gecheckt om verrassingen op de dag van plaatsing te voorkomen. Warmgarant maakt gebruik van externe installatiebedrijven wat aanvankelijk onwennig was. Dat gevoel bleek totaal onterecht. Wij zijn uitstekend geholpen door Jeroen Plamont Installatietechniek uit Wijchen. Niets dan lof , keurig en snel gewerkt In 1 ochtend de ketel geplaatst. Ik overweeg nog de aanschaf van een hybride warmtepomp en zal met grote mate van waarschijnlijkheid weer gebruik maken van Warmgarant! Nogmaals dank Jeroen, Raymond

Super.

Hebben nu tenminste goede warmwater druk.

Hardwerkend team dat plaatsing van ketel vlot verzorgde.

Goede samenwerking van 3 personen. Helaas schoot instructie over bediening of evt bijvullen er bij in.

Keurige service!

Nette offerte, perfecte installatie, verliep zoals afgesproken.

Fijne ervaring!

Duidelijke offerte na invullen website Mijn overige vragen werden goed en duidelijk uitgelegd door de telefoniste. Snelle en vakkundige montage, met een goede uitleg van CV ketel.

Goede en snelle plaatsing cv ketel

Blij dat dat er zeer snel een ketel geplaatst kon worden was bij andere maatschappij geen sprake van ondanks we geen warm water en verwarming hadden kon wel 2 maanden duren. Dus zeer tevreden .

Verwarmingsketel netjes opgehangen en monteurs erg netjes en vriendelijk!

Mbt installatie cv ketel geen probleem

Keurig afgehandeld. Ben blij met cv ketel. Wel zoek ik nog een radiatorknop. Enkele geprobeerd die niet passen.

Klasse service. Concurrerend in prijs. Kan niet beter!

Zie boven

Cv ketel is netjes conform afspraak geplaatst.

Al met al heb ik een goede ervaring met het kopen van een cv bij warmgarant. Zou het zo weer doen.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen