Alles ok.

Alles ok.

Top service.

Vlot besteld, vlot geleverd, correct geprijsd.

snelle en correcte levering

Vandaag besteld morgen in huis

goede samenwerking

Steeds een positieve samenwerking. Loopt er iets mis of fout wordt dit zo snel mogelijk gecorrigeerd.

zeer tevreden

groot gamma, lage prijzen, snelle service!

alles naar wens.

prima levertijd. netjes verpakt.

Vlotte bediening

Zeer vlotte bediening

snelle levering, maar product niet accuraat beschreven op website

Ik kocht kartonnen kokers waarbij op de website stond dat ze 10cm diameter waren. Die maat was belangrijk omdat ik ze in een andere koker met binnendiameter 10cm wou schuiven. In werkelijkheid waren ze 10,5cm diameter, waardoor ik ze niet voor mijn doeleinden kon gebruiken. Verder geen klachten over de vlotheid van de levering en de kwaliteit van de kokers. Ze werden voor andere doelen ingezet.

zeer goed

Kapotte levering werd héél vlot rechtgezet.

Vlaams bedrijf die online kantoorartikelen aanbiedt via no nonsense platform aan redelijke prijzen

logistiek een voltreffer

Correcte service

Vlotte en snelle service

De producten die Rombouts-Neyrinck aanbiedt zijn heel degelijk en hebben en uitgebreid gamma. De bestelling werd snel geleverd en helemaal correct.

Jammer dat er zoveel materiaal niet in stock is

Jammer dat er veel producten niet in stock zijn. Zelfs na 2 weken hebben we onze bestelling nog niet volledig.

Heel goede levering aan een correcte prijs

alles is makkelijk te vinden ordt snel geleverd contact opnemen gaat snel en makkelijk

zie boven

Uiterst snelle levering.

Zeer snelle levering door de koerierdienst. Alle producten zijn correct en netjes geleverd.

vlotte bestelling en levering

levering oké, enkel stond er dag nadien levering en bij track and trace werd leveringsdatum niet veranderd uiteindelijk was levering niet daags nadien maar maandag volgend op weekend

supersnelle, correcte service

supersnelle, correcte service

zeer goede service en snel !

Goede ervaring en behulpzame collega's

Excellent!

Vond een produkt dat nergens anders beschikbaar was.

Correcte en snelle levering van de goederen.

Eerste maal dat ik iets bestel en alles is zeer vlot verlopen.

Correcte communicatie en snelle levering.

geweldig

tevreden over de levering en kwaliteit van de produkten.

Eerste indruk is heel commerciële instelling!

Ik had een eerste heel positieve ervaring met dit bedrijf. Ondanks een probleempje met het transport van één vd colli’s hebben ze dat snel en heel goed opgelost. En luisterbereidheid.

Correct en snel!

Een ontbrekende tray (één van 12) is zonder problemen nagestuurd. Correcte en snelle oplossing.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen