Zeer snelle en correcte levering

De levering was heel snel. Alles werd geleverd zoals ik besteld had.

Was zeer stevig verpakt ,en was een vlugge levering ! Tot een volgende.

uitstekende en snelle service

heel tevreden

Snelle levering, zonder problemen

Aantal keren besteld, altijd snel en goed geleverd.

Snelle en perfecte levering.

Geen opmerkingen.

Een firma prijs/kwaliteit zeker aan te bevelen

Per toeval bij deze firma terechtgekomen en ik hoef niet langer te sjouwen met grote pakken waspoeder.. Heel correct en vlug geleverd, tot aan mijn voordeur en dit zonder gescheurde verpakking!

Zeer correct verlopen

Is verlopen zoals het hoort

Uiteindelijk is alles in orde

Alles verliep volgens wens. Het enige dat niet OK was en voor verbetering vatbaar is, is de communicatie. Bij levering bleek er een doos te weinig geleverd. Alvorens ik dit kon nakijken, waren de pakjesbezorgers al weg. Niets te klagen want deze jongens moeten vermoedelijk zo veel leveren dat er geen tijd is om alles na te kijken. Dit was ook de eerste keer dat ik heb besteld, dus ik wist ook niet hoeveel dozen er geleverd moesten worden. Je kan niet echt nakijken wie er geleverd heeft of hoe deze dienst te contacteren om te melden dat niet alles geleverd is. Daarom stuurde ik een mailtje naar de verkoper, maar kreeg geen antwoord. Dag erna tuurde ik een mailtje naar het algemene emailadres, weer geen atnwoord, maar een paar dagen later werd de ontbrekende doos geleverd. Alles kwam goed, maar de communicatie kan beter. Een simpel mailtje waardoor je weet dat ze bezig zijn, zou helpen. Ik ga opnieuw bestellen in de toekomst. Dan weet ik ook hoeveel dozen ik kan verwachten en kan dit direct melden bij de bezorgdienst.

Zeer slecht

Als jullie u beloften niet kunnen na zoals op jullie site voor dat uur betalen volgende dag in huis haal het dan van jullie site af

alles vlot aan de beste prijs

beste online prijs van het product en zeer vlotte levering. Ik zal hier zeker nog bestellen.

prima dienstverlening

steeds ruime keuze en goede dienstverlening

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering binnen het termijn zoals beloofd

Tevreden

Tevreden, snel geleverd

Kan niet beter

Vandaag besteld, morgen in huis en uitstekende kwaliteit en vriendelijke bezorgers.

Rombouts-Neyrinck heeft me weer helemaal vrolijk gemaakt

Mijn prachtige balpen is weer snel aangekomen, picobello verzorgd verpakt zoals altijd bij deze winkel. Dankjewel!

bestelling snel en perfect geleverd -

Website zeker OK. Duidelijke factuur en contactgegevens achteraf.

Perfect van bestelling tot en met levering, zoals afgesproken

Ik ben toevallig op deze website terecht gekomen en ondertussen is het een automatisme geworden. Heb ik kantoorgerief of iets dat hieraan verwant is, nodig, dan ga ik eerst een kijken op de website van Rombouts-Neyrinck. Alles verloopt netjes zoals je het verwacht van een e-winkel.

Bellen-Bestellen en volgende dag geleverd!

Prima bedrijf, vriendelijk en betrokken.

vlotte service!

alles naar wens!

besteld en geleverd

besteld zonder enig probleem

het besteld is vlug verhandeld geweest en bezorgt, niet op aan te merken.

De verpakking viel tegen.

Zou graag 2 in 1 doos willen ontvangen. Door te veel bewegingsruimte waren alle dozen open gesprongen.

Perfecte service en website

Het is super eenvoudig om te bestellen en het wordt perfect op gevolgd

Zeer betrouwbare firma voor opzending van de bestellingen.

Snelle en correcte levering van de artikels.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen