Uiteindelijk is alles in orde
Alles verliep volgens wens. Het enige dat niet OK was en voor verbetering vatbaar is, is de communicatie.
Bij levering bleek er een doos te weinig geleverd. Alvorens ik dit kon nakijken, waren de pakjesbezorgers al weg. Niets te klagen want deze jongens moeten vermoedelijk zo veel leveren dat er geen tijd is om alles na te kijken. Dit was ook de eerste keer dat ik heb besteld, dus ik wist ook niet hoeveel dozen er geleverd moesten worden.
Je kan niet echt nakijken wie er geleverd heeft of hoe deze dienst te contacteren om te melden dat niet alles geleverd is. Daarom stuurde ik een mailtje naar de verkoper, maar kreeg geen antwoord. Dag erna tuurde ik een mailtje naar het algemene emailadres, weer geen atnwoord, maar een paar dagen later werd de ontbrekende doos geleverd.
Alles kwam goed, maar de communicatie kan beter. Een simpel mailtje waardoor je weet dat ze bezig zijn, zou helpen.
Ik ga opnieuw bestellen in de toekomst. Dan weet ik ook hoeveel dozen ik kan verwachten en kan dit direct melden bij de bezorgdienst.