Snel en vlekkeloos.

Bestelling beloofd de volgende dag en het was er ook de volgende dag!

Snelle levering en interessante prijzen

Moeilijk te bereiken met de auto.

Zeer snelle service

De reviews op de website deden me besluiten om bij deze firma voor de eerste keer een bestelling te plaatsen. Dit was een inbindmachine met toebehoren zoals plastic ringen in verschillende formaten. Bij één van die formaten was het gevraagde aantal niet voorradig. 2 dagen na bestelling werd geleverd en de ontbrekende artikelen zelfs de dag erna.

zeer goed

altijd goede en snelle respons

Uitstekend!

Vlotte bestelling, vlotte levering. Alles zoals het hoort te zijn.

Top Service

Altijd correct en heel goed service

betaling moeilijk

heb zojuist na vele pogingen een bestelling kunnen plaatsen. Nu loopt het mis met mijn betaling. Ik heb rotring ticky graphic 0.2 en 0.3 besteld voor een bedrag van 37.15 euro, order 1900039559 heb ook een mail gestuurd vandaag, ook dat loopt mis. Wat doe ik verkeerd?

Alles naar wens

Steeds in orde

Prachtige service.

In de namiddag besteld, 's andersdaags thuis

Ben bij Rombouts terecht gekomen via doorverwijzing van de website van Leitz. Duidelijke website, grote keuze, lage prijzen en je kan alle items bestellen per stuk. De artikels waren in de doos wel hard door elkaar geschud, het had iets beter opgevuld mogen worden. Al bij al zeer tevreden klant hier!

snel en goed geleverd

Zeer slechte ervaring.

Bij andere zaken product 30 euro goedkoper

goede service

goede service

perfecte service en snelle levering

al meer dan 25j klant bij deze winkel (via verschillende jobs)

Goeie service ,aardig aan de telefoon .

Correcte levering, duidelijke website!

Altijd correcte leveringen, netjes verpakt, op tijd! Duidelijke website wat bestellen erg makkelijk maakt.

De bestelling werd onmiddellijk verstuurd en de volgende dag al bezorgd. De communicatie hieromtrent was zeer helder en transparant. Erg klantvriendelijk.

snelle en correcte afhandeling

Iets wat je nodig hebt, vandaag bestellen en het zorgeloos morgen reeds op kantoor hebben, zo moet het zijn

Een supersnelle prima service, steeds weer!

Bij Rombouts-Neyrinck krijg je steeds een uiterst vriendelijke service en ze denken met je mee. Niks dan lof over Rombouts-Neyrinck!

snel-efficient-correct

loopt steeds probleemloos

zeer goed

alles liep zoals het voor mij gepland was en zelfs beter had 2 dingen besteld het liep zeer vlot

snelle en goede service

snelle en goede service

Artikel stond fout op de website

Het artikel dat ik wou stond blijkbaar verkeerd op de website maar dit had ik pas door toen er een ander artikel geleverd werd. Het artikel dat ik wou bleek niet meer te bestaan. Ik heb mijn geld wel vlug teruggestort gekregen. Het fout geleverde artikel zou enkele dagen later opgehaald worden maar dit is nog steeds niet gebeurd. Ik heb het artikel toch nog op een andere site kunnen bestellen.

correcte levering

zeer goed

heel handig, mooi en precies wat ik er van dacht

goeie service, niet te lang moeten wachten, goede kwaliteit

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen